We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % a poszterekre és nyomatokra SZEREZZ BE PROMÓKÓDOT

Hogyan kell csinálni: Akaszd fel, vagy keretezd be posztereidet

18. 10. 2022

Sokféleképpen lehet kitenni a posztert a falra. Elsőnek persze ki kell találnod, hogy Neked mi is tetszik a legjobban. Itt van néhány tipp és trükk, hogyan teheted fel a posztert a falra a legjobban.

 

Kétoldalas öntapadó ragasztó

Ha nem szeretnél sokat költeni, akkor a legjobb pénztárcakímélő megoldás  az öntapadó ragasztó. Csak rakd rá a poszter hátuljára a ragasztócsíkot, majd tedd fel a faladra, ajtódra, szekrényedre, vagy ahol a legjobban mutat. Ne aggódj, nem fog nyomot hagyni! Nem kell semmilyen kalapács, vagy szög a felrakásához. Ezek a ragasztók meg tudnak tartani akár egy kilós képet is. Ne felejtsd el jól rányomni a posztert az adott felületre, hogy biztosan odaragadjon.

VÁSÁROLJ MEGBÍZHATÓ ÖNTAPADÓS RAGASZTÓT

Műanyag fali akasztó

Ez egy ismét árbarát megoldás, amivel elegánsan ki tudod emelni a képet. A műanyag akasztókat a kép tetejére és aljára tudjuk felhelyezni, így a poszter biztosan egyenes lesz. Ezután már csak fel kell tenni a falra. Mindenféle méretű és színű akasztóink vannak. Válaszd azt, ami legjobban illik a képhez és a szobádhoz is.

TALÁLD MEG A TÖKÉLETES FALI AKASZTÓT

Plexi üveges keretek

Minél több lehetőség van kitenni a falra a képeket, annál jobb. Ezek a különleges keretek még több eleganciát kölcsönöznek a szobának, kétféleképpen lehet őket felakasztani. Ha már korábban választottál az oldalunkon terméket, akkor könnyen ki tudod választani a méretét: klasszikus méretű keretek 61×91,5 cm nagyok, míg a mini poszterek 40×50 cm szélesek, sőt még vannak kereteink művészi képeknek és panoráma posztereknek is. Válaszd ki a kedvenc színed: fekete, fehér, ezüst, bükk, tölgy vagy dió. Amikor megérkezik a keret, csak bele kel csúsztatnod a posztert és utána már fel is tudod akasztani. Ilyen egyszerű.

VÁSÁROLJ PLEXIÜVEGES KÉPET

Egyedi keretezés

Ezek a legkülönlegesebb és legjobb minőségű kereteink. Több, mint 50-féle előre elkészített keretünk van, de amennyiben egyedi keretet szeretnél a képednek, az sem akadály. Először is a képet lamináljuk, majd hozzáerősítjük a hátlaphoz, amely biztosítja a kép tartósságát. Ne aggódj, biztosan nem lesz a laminálás buborékos. A laminálás tökéletesen megy klasszikus poszterekkel és fényképekkel.

Az egyik nagyon nagy előnye a laminált képeknek, hogy biztosan nem törik el olyan könnyen, mint az üveg keretes képek. A matt felületnek ezen kívül nem lesz zavaró ragyogása. Az egyedi fűrészfog bevésések miatt nagyon könnyedén fel lehet akasztani a falra. A képeink biztonságban fognak megérkezni a buborékfóliának köszönhetően.

Az unalmas csupasz falakat rögtön fel lehet dobni ha egy vagy több csodálatos posztert vagy faliképet teszel ki a falra. több posztert is vehetsz, és akkor tudod váltogatni őket, attól függően, milyen hangulatot szeretnél a szobádban.

Mutasd meg, milyen csodaszép hellyé tetted a poszterekkel a szobádat és oszd meg a képet #europosters hashtaggel a Facebookon vagy Instagramon.

 

 

 

Vásárolj egy keretetEuropostersDekoráld a világod

1999 óta az Europosters Csehországban és egész Európában az egyik legnépszerűbb poszter, falfestmény és licencelt áru forgalmazója. Kínálatunkban hatalmas választékban találhatsz bármilyen méretű film-, játék- vagy sportplakátokat, valamint eredeti ajándékok széles választékát kínáljuk, a Csillagok háborúja, Harry Potter, képregények igazi rajongóinak vagy az egész Warner Bros-tól. Tudjuk, hogy a bögrék, figurák, rejtvények és ruhák a legjobb ajándék mindenki számára, kortól és érdeklődéstől függetlenül. De ha rajongsz a belsőépítészetért, akkor te is jó helyen jársz! Naponta nyomtatunk falfestményeket, illusztrációkat, fényképeket és művészeti reprodukciókat és több mint 25 országba küldjük őket, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek.


Kapcsolat:

E-mail: [email protected]

Tel.: +420 210 440 210 (csak angolul)

Hétfő – Péntek ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters. Minden jog fenntartva.

Top