We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20% a kiválasztott termékekre SZEREZZ BE KEDVEZMÉNYKÓDOT

Visszaküldési szabályzat

 

A Te elégedettséged a legfontosabb számunkra. Ne habozz, vásárolj nálunk. Ha a megrendelt termék nem felel meg az elvárásaidnak, egyszerűen küldd vissza és mi visszatérítjük az árát, vagy kicseréljük a terméket.

Nyugodtan használd garanciaigénylő rendszerünket, vagy kövesd az alábbi lépéseket.


100%
-os elégedettségi garancia

Eljárási folyamat az áru visszaküldése esetén:

Milyen esetekben lehet visszaküldeni az árut?

1) Szállítás közben megrongálódott termékek

Ha úgy gondolod, hogy a termék szállítás közben sérült meg, akkor írj e-mailt az [email protected] címre és küldj képet a csomagról és a sérült termékről, amint ezt kézbe kaptad. Ezután felvesszük e-mailben a kapcsolatot és értesítünk a további lépésekről. A kézbesítéstől számított 48 órán belül be kell nyújtani a panaszt, utána már csomaggal kapcsolatos reklamációkat nem fogadunk el. A sérült terméket nem kell visszaküldeni.

 

2) Vétel után számított 24 hónapon belüli károsodás

A vásárolt termék kifakult, például a nap miatt? Küldj fényképet a sérült termékről az [email protected] címre. Ezután felvesszük e-mailben a kapcsolatot és értesítünk a további lépésekről. A garanciális időszak nem vonatkozik a gondatlan kezelés vagy mechanikai sérülések által okozott hibákra.

 

3) Elégedetlen vagy a megrendelt termékkel

Úgy érzed, hogy a megrendelt kép színe nem passzol a kanapéd színével, vagy a lakásod stílusával? Nem probléma, küldd vissza a terméket és visszatérítjük az árát. Ha 14 napon belül visszaküldöd a megrendelt terméket, a teljes árat visszatértítjük és az elérhető legolcsóbb szállítás díját is. Fontos, hogy a 14 nap elteltével csak a termékek árát térítjük vissza, a visszaszolgáltatással kapcsolatban felmerült költségek a vásárlót terhelik, valamint a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat nem áll módunkban átvenni!

 

4) Ha nem a megrendelt terméket kapod meg vagy hiányoznak termékek a rendelésből

Más terméket kaptál, mint amit rendeltél? Vannak olyan elemek, amik hiányoznak a megrendelésedből? Ez megtörténhet és elnézést kérünk érte. Küldj egy fotót a megkapott termékről e-mailben az [email protected] –ra. Azonnal felvesszük Veled a kapcsolatot és egyeztetünk arról, hogy mik legyenek a következő lépések.

 

5) Rossz minőségű terméket kaptál?

Rossz minőségű terméket vagy elmosódott képet kaptál? Küldj egy fotót a megkapott termékről e-mailben az [email protected] –ra. Azonnal felvesszük Veled a kapcsolatot és egyeztetünk arról, hogy mik legyenek a következő lépések.

Hogyan csomagold be és küldd vissza az árut?

Ha visszaküldöd az árut, győződj meg arról, hogy biztonságosan vannak becsomagolva, hogy szállítás közben ne sérülhessenek meg. Ideális esetben használd az árucikkhez kapott eredeti csomagolást.

A csomag elküldése mellett, kérünk ezt jelezd egy e-mailben, az [email protected] címen. Add meg a neved, a rendelés számát és a számlaszámot, ahová a visszatérítési összeget meg szeretnéd kapni.

A sértetlenül visszaküldött áruért járó visszatérítési összeget a visszaérkezéstől számított 14 napon belül visszaküldjük.

Hová küldd vissza az árut?

Az áru jól láthatóan felcímkézve a következő címre küldhető:

EUROPOSTERS, s.r.o.
Žďár nad Metují 139 
549 55
Cseh Köztársaság

... használd a helyi szállítási pontot:

Az áru visszaküldése esetén ezt a szállítási pontot is igénybe veheted, ahonnan a küldeményeket ömlesztve visszaküldik raktárunkba. Szállítási pont opció használata esetén szállítási költségek csak az országon belül fizetendők.

Ha a Magyar postát használja:

Frogman s.r.o. | 6614N
East Gate Business park B1 - Magyar Posta
1958 Budapest
Magyarország

Bármely más postafuvarozó használata esetén:

Frogman s.r.o. | 6614N
East Gate Business park B1 - Magyar Posta
2151 Fót
Magyarország

Kivételes esetek

A személyre szabottan készült áruk nem küldhetők vissza. Ilyen termékek csak nyilvánvaló nyomtatási hiba vagy a mi részünkről bekövetkezett sérülés esetén igényelhetők. A kivételek a következő lehetnek:

  • fotópapírra és vászonra nyomtatott saját fénykép

  • igény szerinti művészi nyomatok fotópapíron, vászonon vagy falfestményként

  • egyedi keretezés

Több információért kérjük, olvasd el a Szerződési Feltételek oldalunkat.

Visszaküldési űrlap

Az áruk visszaküldésének egyszerűsítése érdekében használd nyugodtan visszatérítési űrlapunkat. Az űrlap kitölthető online és elküldhető e-mailben, vagy kitölthető kézzel és elküldhető az áruval együtt a megadott címre.

Itt tölthető le a visszaküldési űrlap.
EuropostersDekoráld a világod

1999 óta az Europosters Csehországban és egész Európában az egyik legnépszerűbb poszter, falfestmény és licencelt áru forgalmazója. Kínálatunkban hatalmas választékban találhatsz bármilyen méretű film-, játék- vagy sportplakátokat, valamint eredeti ajándékok széles választékát kínáljuk, a Csillagok háborúja, Harry Potter, képregények igazi rajongóinak vagy az egész Warner Bros-tól. Tudjuk, hogy a bögrék, figurák, rejtvények és ruhák a legjobb ajándék mindenki számára, kortól és érdeklődéstől függetlenül. De ha rajongsz a belsőépítészetért, akkor te is jó helyen jársz! Naponta nyomtatunk falfestményeket, illusztrációkat, fényképeket és művészeti reprodukciókat és több mint 25 országba küldjük őket, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek.


Kapcsolat:

E-mail: [email protected]

Tel.: +420 210 440 210 (csak angolul)

Hétfő – Péntek ǀ 7:00–16:00

 

© 1999–2024 Europosters. Minden jog fenntartva.

Top