We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Fedezd fel a hét legjobb ajánlatait: UTAZÁS akció -20 % ×

A termék visszaküldése

100%
-os elégedettségi garancia


Akár 365 napig visszaküldheted a megrendelt terméket – egy teljes évig!

A Te elégedettséged a legfontosabb számunkra. Ezért bővítettük ki a visszatérítési szabályzatunkat 365 napra. Ne habozz, vásárolj nálunk. Ha a megrendelt termék nem felel meg az elvárásaidnak, egyszerűen küldd vissza és mi visszatérítjük az árát, vagy kicseréljük a terméket.

Eljárási folyamat az áru visszaküldése esetén:

Milyen esetekben lehet visszaküldeni az árut?

1) Szállítás közben megrongálódott termékek

Ha úgy gondolod, hogy a termék szállítás közben sérült meg, akkor írj e-mailt az [email protected] címre és küldj képet a csomagról és a sérült termékről, amint ezt kézbe kaptad. Ezután felvesszük e-mailben a kapcsolatot és értesítünk a további lépésekről. A kézbesítéstől számított 48 órán belül be kell nyújtani a panaszt, utána már csomaggal kapcsolatos reklamációkat nem fogadunk el. A sérült terméket nem kell visszaküldeni.

 

2) Vétel után számított 24 hónapon belüli károsodás

A vásárolt termék kifakult, például a nap miatt? Küldj fényképet a sérült termékről az [email protected] címre. Ezután felvesszük e-mailben a kapcsolatot és értesítünk a további lépésekről. A garanciális időszak nem vonatkozik a gondatlan kezelés vagy mechanikai sérülések által okozott hibákra.

 

3) Elégedetlen vagy a megrendelt termékkel

Úgy érzed, hogy a megrendelt kép színe nem passzol a kanapéd színével, vagy a lakásod stílusával? Nem probléma, küldd vissza a terméket és visszatérítjük az árát. Ha 14 napon belül visszaküldöd a megrendelt terméket, a teljes árat visszatértítjük és az elérhető legolcsóbb szállítás díját is. Fontos, hogy a 14 nap elteltével csak a termékek árát térítjük vissza, a visszaszolgáltatással kapcsolatban felmerült költségek a vásárlót terhelik, valamint a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat nem áll módunkban átvenni!

 

4) Ha nem a megrendelt terméket kapod meg vagy hiányoznak termékek a rendelésből

Más terméket kaptál, mint amit rendeltél? Vannak olyan elemek, amik hiányoznak a megrendelésedből? Ez megtörténhet és elnézést kérünk érte. Küldj egy fotót a megkapott termékről e-mailben az [email protected] –ra. Azonnal felvesszük Veled a kapcsolatot és egyeztetünk arról, hogy mik legyenek a következő lépések.

 

Hogyan csomagold be és küldd vissza az árut?

Ha visszaküldöd az árut, győződj meg arról, hogy biztonságosan vannak becsomagolva, hogy szállítás közben ne sérülhessenek meg. Ideális esetben használd az árucikkhez kapott eredeti csomagolást.

A csomag elküldése mellett, kérünk ezt jelezd egy e-mailben, az [email protected] címen. Add meg a neved, a rendelés számát és a számlaszámot, ahová a visszatérítési összeget meg szeretnéd kapni.

A sértetlenül visszaküldött áruért járó visszatérítési összeget a visszaérkezéstől számított 14 napon belül visszaküldjük.

Hová küldd vissza az árut?

Az áru jól láthatóan felcímkézve a következő címre küldhető:

Europosters s.r.o.
Mrač 270
257 21 Mrač

Cseh Köztársaság

Kivételes esetek

A személyre szabottan készült áruk nem küldhetők vissza. Ilyen termékek csak nyilvánvaló nyomtatási hiba vagy a mi részünkről bekövetkezett sérülés esetén igényelhetők. A kivételek a következő lehetnek:

  • fotópapírra és vászonra nyomtatott saját fénykép

  • igény szerinti művészi nyomatok fotópapíron, vászonon vagy falfestményként

  • egyedi keretezés

Több információért kérjük, olvasd el a Szerződési Feltételek oldalunkat.Decorate your life!

Az Europosters 1999 óta a plakátok, falfestmények és falfestmények egyik legnépszerűbb eladója. Jelenleg egész Európában tevékenykedő művészekkel, fotósokkal és grafikusokkal működünk együtt. Kínálatunkban a kortárs művészek legszebb, legismertebb festményei és vadonatúj művei találhatóak meg. Mindemellett, saját fényképek nyomtathatóak, igény szerinti kiváló minőségű keretekben klienseinkhez szállítva. Nagyon szeretjük a belsőépítészetet, nem feledkezünk meg a geek csoportba tartozó klienseinkről és a zene rajongó klienseinkről sem, akiknek folyamatosan bővítjük plakát, bögrék, pólók, gyűjthető figurák és egyéb árucikkek és ajándékok kínálatát.


Kapcsolat:

E-mail: [email protected]

Tel.: +420 777 33 44 55 (csak angolul)

Hétfő – Péntek ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2021 Europosters. Minden jog fenntartva.

Ez a weboldal sütiket használ. Ha továbbra is használod szolgáltatásainkat, akkor feltételezzük, hogy egyetértesz a sütik használatával. Több információ Egyetértek ×
Top