We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % a kiválasztott termékekre SZEREZZ BE PROMÓKÓDOT

3. rész: Hogyan díszítsük a gyerekszobát vagy egy tinédzser szobáját

05. 08. 2021

Tippek a gyerekszoba díszítéséhez

A gyerekek az örömünk és a jövőnk. Ha azt akarjuk, hogy kiegyensúlyozott és jól képzett emberek legyenek, akkor királyságukat az ők ízlésükhöz kell igazítanunk! A gyermekszobát díszíteni nem nagy tudomány, hiszen a gyerekek általában elmondják, mit szeretnek. De ha azt tervezed, hogy megleped a fiad vagy a lányod egy nagyszerű új szobával, itt találsz ihletet! Folyamatosan követjük a trendeket és tudjuk, hogy milyen dekorációk teszik boldoggá a gyerekeket. Ebben a kollekcióban népszerű gyermekfilmek plakátjait, valamint állatos képeket vagy vidám gyermektapétákat találsz. Röviden, mindent, amire gyermeked valaha vágyott, itt megtalálod!

  • A gyermekszoba nem lehet unalmas – éppen ellenkezőleg, szórakoztatnia kell és ösztönöznie kell a gyerekeket a jókedvű játékra, valamint az iskolai kötelességek teljesítésére. Festéskor válaszd ki gyermeked kedvenc színeit. Ne korlátozódj a rózsaszínre a lányoknál és a kékre a fiúknál!
  • Ezenkívül a gyerekek örülnek, ha lehetőséget kapnak arra, hogy matricákat ragaszthassanak a kedvenc mesefiguráik motívumaival az egész szobában.
  • Egy kis építész vagy tervező cseperedik otthonodban? Talán az utódaid már a tiszta skandináv stílus felé hajlanak. Ne felejtsük el azonban, hogy egy kis gyermeki örömmel díszítsük fel a szobát!

  • A szobaajtók túl közönségesnek tűnnek? Díszítsd fel őket! Plakátok és falfestmények óriási választékát kínáljuk ajtókhoz. A szoba azonnal igazán rendkívüli lesz.
  • A gyerekek túl kreatívak és festik a falakat? Szerezz nekik színezős posztereket és így nem érzik majd szükségét, hogy máshol fessenek.
  • Használd ki a merch párnák széles választékát. Biztosak vagyunk benne, hogy szívesebben alszanak kedvenc filmhősük mellett, nem?

Végül, ha befejezted az álomszoba díszítését, a kisgyermekek mégis figyelmet és szórakozást igényelnek. Csalj mosolyt az arcukra plüssjátékokkal vagy kedvenc karaktereik figuráival. Ezenkívül a kirakók biztosan ki fogja tölteni az idejük nagy részét!

Tippek egy tinédzser szobájának díszítéséhez

Van otthon egy tinédzsernek nevezett kis szörnyeteged? Átérezzük! És ezért állítottuk össze egy poszterek és tapéták kollekciót, hogy a kedves kis szörnyeteged örülhessen. Értünk az ízlésükhöz! Ha nem hiszed, hogy a dekoráció jól fog sikerülni egy tinédzser irányítása alatt, itt találsz ihletet. Biztosak vagyunk benne, hogy nekünk köszönhetően végre egyszer menő lesz a szemükben és te sem kap szívrohamot minden alkalommal, amikor belépsz a királyságukba!

  • Minden tinédzser más hálószobát szeretne. Ezért azt tanácsoljuk, hogy beszélj velük, mielőtt elkezdenéd az átalakítást! Kedvelik a modernet, vagy inkább a retró és a vintage a kedvencük?
  • A fiatalok szeretik a híres emberek plakátjait! Lehet, hogy te nem nagyon szereted azt a tetovált személyt, de hidd el, tinédzser gyereked megugrik az örömtől, ha megengeded nekik, hogy díszítsék szobájukat népszerű zenekaruk vagy filmjeik plakátjaival.
  • Talán gyűjtő? Akkor nincs egyszerűbb, mint elkezdeni gyűjteni az exkluzív keretezett posztereinket – nagy választékban találsz film- és játékmotívumokat.
  • Minden tinédzsernek szüksége van motivációra. Díszítsd szobájukat motivációs plakátokkal! Próbáld ki a Finlay & Noa vicces darabjait!

Olyan kiegészítőt keresel, amely nemcsak jól néz ki, de hasznos is lesz? Szerezz stílusos világtérképet a kamaszok szobájába!

Egy tinédzser szobája

Reméljük, most meggyőződtél arról, hogy bármely korosztályú gyerek számára a szoba díszítése nem nehéz feladat. Ennek ellenére sok inspirációt készítettünk, de ne felejtsük el bevonni a gyerekeket is a választásba, elvégre ez az Ők királyságuk lesz. 🙂

tekla

Műépítész és designerként, kreatív személyiségével mindig képes inspirálni. Kövesd a bejegyzéseit! https://www.instagram.com/i.am.tekla/

www.instagram.com/i.am.tekla/EuropostersDekoráld a világod

1999 óta az Europosters Csehországban és egész Európában az egyik legnépszerűbb poszter, falfestmény és licencelt áru forgalmazója. Kínálatunkban hatalmas választékban találhatsz bármilyen méretű film-, játék- vagy sportplakátokat, valamint eredeti ajándékok széles választékát kínáljuk, a Csillagok háborúja, Harry Potter, képregények igazi rajongóinak vagy az egész Warner Bros-tól. Tudjuk, hogy a bögrék, figurák, rejtvények és ruhák a legjobb ajándék mindenki számára, kortól és érdeklődéstől függetlenül. De ha rajongsz a belsőépítészetért, akkor te is jó helyen jársz! Naponta nyomtatunk falfestményeket, illusztrációkat, fényképeket és művészeti reprodukciókat és több mint 25 országba küldjük őket, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek.


Kapcsolat:

E-mail: [email protected]

Tel.: +420 210 440 210 (csak angolul)

Hétfő – Péntek ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters. Minden jog fenntartva.

Top