We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20% plakátokra, nyomatokra, tapétákra Kedvezménykód: HOT20 ×

Sam Toft

03. 08. 2019

Sam Toft egy népszerű anogol festőnő össze nem téveszthető stílusú képekkel. A szerző könnyű humorral fűszerezett színes képein igazán egyedi karaktereket ábrázol. Az egész világ imádja az alkotásait, képei pedig minden otthonba illenek. Összeválogattunk pár képet ide, de az egész kollekció megtekinthető itt.

INSPIRÁCIÓ

Sam Toft útja hosszú volt a sikerig. A festőnő rengeteg különböző munkát végzett mielőtt úgy döntött, hogy festeni kezd. Tanulmányai után Liverpool-ba ment, ott elvégzett több festő kurzust. Ez annyira magával ragadta, hogy úgy döntött festőkarrierbe kezd. Állítása szerint a festésben találta meg végre önmagát.

SZÍNES KOLLEKCIÓ

Sam Toft igazán egyedi képeket készít, amelyeket az élete inspirált, ezeket új perspektívába helyezve rengeteg színt használva kelt életre. Minden apró részletre figyel alkotásainál, majd aláírja őket és saját maga küldi őket. Kollekciónkban megtalálod a festőnő legnagyszerűbb alkotásainak replikáit, amelyeket néhány napon belül akár már saját otthonodban is megcsodálhatsz.

Sam Toft alkotásaiEuroposters – Dekoráld a világod

1999 óta az Europosters Csehországban és egész Európában az egyik legnépszerűbb poszter, falfestmény és licencelt áru forgalmazója. Kínálatunkban hatalmas választékban találhatsz bármilyen méretű film-, játék- vagy sportplakátokat, valamint eredeti ajándékok széles választékát kínáljuk, a Csillagok háborúja, Harry Potter, képregények igazi rajongóinak vagy az egész Warner Bros-tól. Tudjuk, hogy a bögrék, figurák, rejtvények és ruhák a legjobb ajándék mindenki számára, kortól és érdeklődéstől függetlenül. De ha rajongsz a belsőépítészetért, akkor te is jó helyen jársz! Naponta nyomtatunk falfestményeket, illusztrációkat, fényképeket és művészeti reprodukciókat és több mint 25 országba küldjük őket, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek. #MerchForAll


Kapcsolat:

E-mail: [email protected]

Tel.: +420 777 33 44 55 (csak angolul)

Hétfő – Péntek ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2022 Europosters. Minden jog fenntartva.

Top