We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?

A skandináv stílus

24. 01. 2020

A skandináv stílus tölti be a legolvasottabb folyóiratok oldalait. Ez az egyszerű stílusirányzat az 1950-es évekből származik és az északi országokban volt jellemző, a fehér falak, fa bútorok, valamint a minimalizmus és a természet hangsúlya jellemzi.

Olvasd el írásunkat és tanulj egy pár tippet meg, hogy hogyan is kell dekorálni skandináv stílusban.

Letisztultság

Fehér falak, bútorok, szőnyegek.A skandináv stílusban sosem elég a fehér színből. A fehér az alap, mert csak akkor képes megtartani a ’tiszta’ megjelenést és időtlen és egyszerű dizájnt idéz elő. Bónuszként, bármilyen szín társítható, az éppen aktuális és népszerű trendek szerint, ezért nem kell kompromisszumot kötnöd és töprengeni, hogy vajon ez megfelelő színkombináció?!

Természetes anyagok

A fából készült dekorációk a fehér színnel kombinálva általában segítenek a harmónia kiegyensúlyozásában. Használhatsz halvány szürke vagy nagyon világos fa anyagot, de akár a sötétbarna, cseresznye vagy tölgyfa is tökéletes választás lehet. Ez mindenki egyedi izlésétől függ. De a lényeg az, hogy a belső térben érezd a természetet és élvezd annak natúr szépségét. Előfordul, hogy néhány fa felület, legyen az bútor, fal vagy padló, fehér festékkel van lekenve, ami ugyancsak egyedi hangulatot nyújt a belső térnek.

De ne feledkezz meg az északiak által használt egyéb anyagokról sem, például fém, üveg vagy kő, valamint a márvány, amit igencsak széles körben használnak dekorációk vagy kiegészítő bútorok formájában. Ezenkívül a skandináv stílusban nagyon gyakran használhatsz természetes textileket is, leginkább len, pamut, gyapjú vagy bőrból készült elemeket.

Egy nagyon fontos dolog: mindig tartsd szemelőtt, hogy maga a természet az ihlet, az ötletek és az innováció legjobb hordozója. A mi javaslatunk az erdő békés légköre.

Fedezd fel a természet és táj ihlette fotótapéták kollekciónkat

tekla

Műépítész és designerként, kreatív személyiségével mindig képes inspirálni. Kövesd a bejegyzéseit! https://www.instagram.com/i.am.tekla/

www.instagram.com/i.am.tekla/



EuropostersDekoráld a világod

1999 óta az Europosters Csehországban és egész Európában az egyik legnépszerűbb poszter, falfestmény és licencelt áru forgalmazója. Kínálatunkban hatalmas választékban találhatsz bármilyen méretű film-, játék- vagy sportplakátokat, valamint eredeti ajándékok széles választékát kínáljuk, a Csillagok háborúja, Harry Potter, képregények igazi rajongóinak vagy az egész Warner Bros-tól. Tudjuk, hogy a bögrék, figurák, rejtvények és ruhák a legjobb ajándék mindenki számára, kortól és érdeklődéstől függetlenül. De ha rajongsz a belsőépítészetért, akkor te is jó helyen jársz! Naponta nyomtatunk falfestményeket, illusztrációkat, fényképeket és művészeti reprodukciókat és több mint 25 országba küldjük őket, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek.


Kapcsolat:

E-mail: [email protected]

Tel.: +420 210 440 210 (csak angolul)

Hétfő – Péntek ǀ 7:00–16:00

 

© 1999 – 2023 Europosters. Minden jog fenntartva.

Top