Hogyan fizessen?


Hogyan fizessen?

Webáruházunkban bankkártyával vagy paypal-on keresztül fizethet. Adatait védetten és titkosítottan kezeljük, hogy maximálisan elkerüljük a visszaélés lehetőségét.

Bankkártya

Amennyiben a fizetéshez bankkártyáját szeretné használni, kérjük jelölje meg a megfelelő bankkártya típust. Ezután átirányítjuk Önt bankunkhoz, mely felkéri Önt a kártya adatainak megadására: bankkártyaszám, bankkártya lejárati dátuma, CVV2/CVC2 – az Ön CVC vagy CVV 3 számjegyű száma a bankkártya hátulján, az aláíráscsíkon található. A bankkártyával végrehajtott vásárlásról e-mailben értesítjük.

Picture Picture
Amennyiben a bank nem erősíti meg az Ön által végre hajtott tranzakciót, okai a következőek lehetnek:

  • az adatok a bankkártyáról hibásan/hiányosan voltak kitöltve
  • az Ön számláján nincs elegendő pénzeszköz a fennálló kötelezettségek rendezéséhez vagy a fizetendő összeg átlépte az internetes átutalás napi limitjét
  • az Ön kártyája nem megfelelő az internetes fizetés végrehajtásához. Ebben az esetben szükséges felvenni a kapcsolatot bankjával.

Milyen bankkártyák használhatóak?

 

  • VISA Electron
  • VISA
  • Maestro
  • MasterCard

 

A következő típusú bannkkártyákat fogyadja el rendszerünk: VISA, VISA Electron, MasterCard a Maestro. A kibocsátó bankok lehetővé teszik többek között a dombornyomott bankkártya használatát is. A VISA Electron a Maestro internetes kártyák csak abban az esetben használhatóak, ha a kibocsátó bank ezt lehetővé teszi. Továbbá némely bank lehetővé teszi az úgynevezett virtuális kártya használatát, mely kizárólag az internetes vásárláshoz használható fel. KÉRJÜK KÉRDEZZE BANKJÁT A FIZETÉSI LEHETŐSÉGEIRŐL.

Paypal

Picture

A PayPal, a világ legnépszerűbb online fizetési rendszere. A PayPal tulajdonképpen egy közvetítő rendszer, mely egy bank, és az ügyfelek között bonyolít pénzügyi tranzakciókat. Lényegében egy mindennapi bankszámlának képzelhető el, mely több millió internetes web-áruházban használható fel és a pénzátutalás pillanatok alatt lebonyolítható. Tehát elmondható az, hogy az interneten mindenki egy bankot használ– PayPal-t.


Picture

Ahhoz, hogy a PayPalon keresztül ki tudjunk fizetni valamit, vagy az ide érkezett összeghez hozzájussunk készpénzben, rendelkeznünk kell egy valódi bankszámlával, valamint bankkártyával is. Ha valamit ki szeretnénk fizetni, az interneten keresztül, akkor a PayPal vagy a számlánkról, vagy a bankkártyánkról veszi le a pénzt, és juttatja el az eladónak. Tehát, a PayPal számlaegyenlegünk lehet akár 0.00 is, ha a bankkártyánkon van fedezet, akkor az átutalás megtörténik. Ha valahonnan pénzt kapunk a PayPal számlánkra, akkor az meg fog jelenni az egyenlegünkön, és ezután kérhetjük az átutalást a magyar bankszámlánkra.

A PayPal több féle bankkártyát is elfogad:


Picture


Az Europosters már 1999 óta a legnagyobb forgalmazónak minősül Európa szerte.


A legnagyobb választékkal rendelkező internetes webáruház, mely többek közt posztereket, fényképeket, képeslapküldést és képkeretezést kínál vásárlóinak.


A világ legszebb és legkülönlegesebb képei és fényképei szerepelnek a kínálatunkban.


© 1999 – 2017 Europosters Minden jog fenntartva.
e-mail: info@europosters.eu, tel.: +420 777 33 44 55 (csak angolul)

Ez a web cookie fájlokat használ szolgáltatások nyújtására, reklámok testreszabására és a látogatottság felmérésére. Több információ Egyetértek ×

Vegyél 3+1-et INGYEN

Rendelj 4 bármilyen posztert az oldalunkról és csak 3-ért kell majd fizetned!

Ez a különleges ajánlat rögtön megjelenik a kosaradban, ahol láthatod, hogy az egyik poszter ára le lesz vonva a végösszegből – a legolcsóbbé. A különleges 3+1 ingyen ajánlat érvényes akkor is, ha 8 vagy 12 posztert veszel. Így kaphatsz akár 6+2-őt vagy 12+4 ingyen plakátot.

A 3+1-es ajánlat érvényes:

Megjegyzés: a 3+1-es akció akkor is érvényes a fenti termékekre, ha éppen akciósak.

Ez az ajánlat nem vonatkozik a következő termékeinkre:

Fotótapétákra, kitűzők, kártyatartók, fémtáblák, napszemüvegek, naptárak, kulcstartók, jelvények, matricák, karkötők, mágnesek, lemosható tetkók, mobiltartók, órák, hőmérők, írószerek, üvegképek, faképek és személyes kép nyomtatások.

Amennyiben az akció nem kerül automatikus kiszámításra a kosaradban, akkor kérünk, hogy vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal e-mailen az info@europosters.eu címen, vagy a +420-777-33-44-55 számon (csehországi telefonszám!).

Top
képkeretezés képkeretezés On-line keretező stúdió
100%-os elégedettséget. 100%-os elégedettséget. 365 nap pénz visszafizetési garancia
Minden raktáron Minden raktáron Saját raktárunkból, 24 órán belül szállítunk.
3 + 1 ajándék 3 + 1 ajándék Minden negyedik plakátot ajándékba kapja
Hűségprogram Hűségprogram Takarítsz meg 10%-ot minden rendeléseden
MysticCase MysticCase Unordinary gift