We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
FEDEZD fel a hét legjobb ajánlatait: akció 10% Vegye meg most! ×

Hogyan fizessen?


Hogyan fizessen?

Webáruházunkban bankkártyával vagy paypal-on keresztül fizethet. Adatait védetten és titkosítottan kezeljük, hogy maximálisan elkerüljük a visszaélés lehetőségét.

Bankkártya

Amennyiben a fizetéshez bankkártyáját szeretné használni, kérjük jelölje meg a megfelelő bankkártya típust. Ezután átirányítjuk Önt bankunkhoz, mely felkéri Önt a kártya adatainak megadására: bankkártyaszám, bankkártya lejárati dátuma, CVV2/CVC2 – az Ön CVC vagy CVV 3 számjegyű száma a bankkártya hátulján, az aláíráscsíkon található. A bankkártyával végrehajtott vásárlásról e-mailben értesítjük.

Picture Picture
Amennyiben a bank nem erősíti meg az Ön által végre hajtott tranzakciót, okai a következőek lehetnek:

  • az adatok a bankkártyáról hibásan/hiányosan voltak kitöltve
  • az Ön számláján nincs elegendő pénzeszköz a fennálló kötelezettségek rendezéséhez vagy a fizetendő összeg átlépte az internetes átutalás napi limitjét
  • az Ön kártyája nem megfelelő az internetes fizetés végrehajtásához. Ebben az esetben szükséges felvenni a kapcsolatot bankjával.

Milyen bankkártyák használhatóak?

 

  • VISA Electron
  • VISA
  • Maestro
  • MasterCard

 

A következő típusú bannkkártyákat fogyadja el rendszerünk: VISA, VISA Electron, MasterCard a Maestro. A kibocsátó bankok lehetővé teszik többek között a dombornyomott bankkártya használatát is. A VISA Electron a Maestro internetes kártyák csak abban az esetben használhatóak, ha a kibocsátó bank ezt lehetővé teszi. Továbbá némely bank lehetővé teszi az úgynevezett virtuális kártya használatát, mely kizárólag az internetes vásárláshoz használható fel. KÉRJÜK KÉRDEZZE BANKJÁT A FIZETÉSI LEHETŐSÉGEIRŐL.

Paypal

Picture

A PayPal, a világ legnépszerűbb online fizetési rendszere. A PayPal tulajdonképpen egy közvetítő rendszer, mely egy bank, és az ügyfelek között bonyolít pénzügyi tranzakciókat. Lényegében egy mindennapi bankszámlának képzelhető el, mely több millió internetes web-áruházban használható fel és a pénzátutalás pillanatok alatt lebonyolítható. Tehát elmondható az, hogy az interneten mindenki egy bankot használ– PayPal-t.


Picture

Ahhoz, hogy a PayPalon keresztül ki tudjunk fizetni valamit, vagy az ide érkezett összeghez hozzájussunk készpénzben, rendelkeznünk kell egy valódi bankszámlával, valamint bankkártyával is. Ha valamit ki szeretnénk fizetni, az interneten keresztül, akkor a PayPal vagy a számlánkról, vagy a bankkártyánkról veszi le a pénzt, és juttatja el az eladónak. Tehát, a PayPal számlaegyenlegünk lehet akár 0.00 is, ha a bankkártyánkon van fedezet, akkor az átutalás megtörténik. Ha valahonnan pénzt kapunk a PayPal számlánkra, akkor az meg fog jelenni az egyenlegünkön, és ezután kérhetjük az átutalást a magyar bankszámlánkra.

A PayPal több féle bankkártyát is elfogad:


Picture


Decorate your life!

Az Europosters-szel 1999 óta vagyunk a piacon, és ez idő alatt az egyik legnagyobb olyan áruházzá váltunk, mely posztereket, tapétákat, képeket, festmény reprodukciókat és sok más terméket árul. Évről évre egyre nő a kínálatunk, melyet igyekszünk mindig a vásárlóink preferenciái szerint alakítani. Kinyomtatjuk a posztereket, bekeretezzük a képeket, vagy akár inspirálunk Titeket blog posztjainkkal, ahol rengeteg hírrel találkozhattok a legújabb filmekről, TV sorozatokról, vagy ötleteket nyerhettek az aktuális beltéri stílussal kapcsolatban.

Látogass el honlapunkra és találd meg mi hiányzik otthonodból.

 

© 1999 – 2019 Europosters Minden jog fenntartva.
e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55 (csak angolul)

Ez a web cookie fájlokat használ szolgáltatások nyújtására, reklámok testreszabására és a látogatottság felmérésére. Több információ Egyetértek ×
Top