We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
FEDEZD fel a hét legjobb ajánlatait: ZENEI akció 15 % ×

Videojáték kritika: Halo Wars 2

03. 04. 2017

A videojáték értékelés a blogunkban újnak mondható, méghozzá annyira, hogy ez a legelső videojáték elemző bejegyzésünk. Az első a listánkon a Halo Wars 2 játék, amely egy elég intenzív túlélő történetet hoz a Halo Univerzumból egy RTS (real-time-strategy) játékban. Sajnos a legtöbb ikonikus karakter nem lesz ebben a játékban megtalálható (Master Chief és többiek).Reméljük élvezni fogod azt a pár gondolatot, amit leírunk a játékról, viszont vigyázz, mert van benne néhány spoiler.

A történet menete

Ebben a játékbanegy csapattal undulunk, melyet James Cutter kapitány vezet egy UNSC hajón, melyet a Tűz Szellemének hívnak. Történetileg ez éppen ott folytatódik, ahol a Halo 5-ben Master Chiefnek némi… félreértése támadt Cortanaval. Az ellenség ismét a Szövetségesek frakciója, a száűzöttek, melyet Atriox vezet. A játék célja, hogy megakadályozni, hogy az ellenség pusztító HALO gyűrűket hozzon létre.

A karakterek

Először is ott vannak a Spártaiak, akik agymosottak és nincsen semmilyen személyiségvonásuk, illetve érzelmük sem. Azért tenyésztik őket, hogy harcoljanak. Ezután van egy AI, akit Isabelnek hívnak. Az érzelmei, félelmei, és reményei megmutatkoznak a csapat előtt, így jóval emberszerűbbnek tűnik. Ő az útmutató a legtöbb küldetésben. És végül ott van a fő ellenség Atriox, akiről a legtöbbet játék közben tudunk meg. Láthatjuk a háttértörténetét, a motivációit, illetve azt, mennyire félelmetes tud lenni. Látva mennyire rossz vezető, sokszor megkérdőjelezi a tényt, hogyan tud felállítani egy egész hadsereget.

A játék

A játék, azt kell mondjuk, csodálatos. A küldetések nincsenek ismétlődően felépítve, érdekes a struktúrája. A digitális effektek is nagyon jól vannak megcsinálva. Bansheeket és szellemeket elpusztítani még sosem volt ilyen jó. Egy hátránya viszont sajnos az, hogy csak két frakciót lehet választani, így a játék kissé unalmas lett tőle. De ennek ellenére a multija kifejezetten jó lehet, mivel a játék mechanika jó lett megcsinálva.

Összességében a játék jó, el lehet vele lenni, de néhány helyen a történet nem hoz akkora fordulatokat, mint amilyet lehetne. A cég még új az RTS univerzumban, így van hova fejlődnie, de a játék jövője nagyon biztató. A Halo Wars 2 jobb lehetne jobb karakterekkel és kissé érdekesebb történettel. Reméljük élvezted az első játék kritikánkat, ha olyan Halo fanatikus vagy, mint mi, és ne felejtsd el…

MEGNÉZNI A HALO TERMÉKEINKET

és

VIDEÓJÁTÉK POSZTERT VÁRÁSOLNI

Forrás1 / Forrás2Decorate your life!

Az Europosters-szel 1999 óta vagyunk a piacon, és ez idő alatt az egyik legnagyobb olyan áruházzá váltunk, mely posztereket, tapétákat, képeket, festmény reprodukciókat és sok más terméket árul. Évről évre egyre nő a kínálatunk, melyet igyekszünk mindig a vásárlóink preferenciái szerint alakítani. Kinyomtatjuk a posztereket, bekeretezzük a képeket, vagy akár inspirálunk Titeket blog posztjainkkal, ahol rengeteg hírrel találkozhattok a legújabb filmekről, TV sorozatokról, vagy ötleteket nyerhettek az aktuális beltéri stílussal kapcsolatban.

Látogass el honlapunkra és találd meg mi hiányzik otthonodból.

 

© 1999 – 2020 Europosters Minden jog fenntartva.
e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55 (csak angolul)

 

Hétfő - Péntek
7:00 - 15:00

 

Ez a web cookie fájlokat használ szolgáltatások nyújtására, reklámok testreszabására és a látogatottság felmérésére. Több információ Egyetértek ×
Top