We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % a kiválasztott termékekre SZEREZZ BE PROMÓKÓDOT

TOP 5 szórakoztató tény A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi sorozatból

29. 08. 2022

Már mindannyian alig várjuk szeptember végét! Megjelent a Gyűrűk Ura hivatalos sorozata! Vessünk egy pillantást a Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűire és az összes szórakoztató tényre!

5. A több néha kevesebb… ha nem pénzről van szó

Még mielőtt a forgatás kezdetét vette volna, a Netflix és az Amazon megküzdött a Tolkien művéhez fűződő jogokért. Végül az Amazon nyert, és 250 millió dollárért megvásárolta a jogokat. Az első évad költsége nagyjából 500 millió dollár lesz. Nos, ez nem jelent problémát egy olyan cégnek, mint az Amazon. Ha csak saját maguk szerették volna gyártani a sorozatot, az sem jelentene problémát egyáltalán. Jeff Bezos, a cég vezérigazgatója és tulajdonosa körülbelül 160 milliárd dollárt ér.

4. Rohirrim háborúja

Több mint biztosak vagyunk abban, hogy nem ez lesz az utolsó utazás Középföldére, hiszen bejelentették, hogy 2024-ben egy anime film jelenik meg. Ez a film állítólag Helmről, Rohan királyáról fog szólni. Ismerősen hangzik számodra? Nos, biztosan, hiszen ismerned kéne a Helm’s Deep-i csatából. A filmet a Warner Bros cég fogja gyártani, és a sorozattal együtt az eredeti trilógia előzménye lesz.

 

3. Nincs szivárogtatás!

Az Amazon rengeteg biztonsági óvintézkedést vezetett be az információszivárogtatás veszélye miatt. Minden szobában, ahol a sorozat cselekményét vitatták, az ablakok sötétítettek voltak, és a találkozókra való bejutás inkább az FBI-székházára emlékeztetett. A biztonsági ügynököknek ellenőrizniük kellett mindenki ujjlenyomatát, aki bejött. De megérte. A sorozat nagy titok maradt minden rajongó előtt, a hivatalos előzetes megjelenéséig.

 

2. Csúnya ember kerestetik

Senki sem választhatja meg azt, hogy milyen külsővel születik. Valaki egy született Miss Universe, más inkább egy Quasimodo. Ennek ellenére ezt nagyon jól kihasználták a sorozat castingjában, leginkább az orkok szerepében. A személyzet igyekezett annyi pénzt megtakarítani, amennyit csak lehetséges, és a smink elég nagy részét képezi a kiadásoknak. És itt jönnek a csúnya emberek, akiket az orkok szerepébe helyeztek. Nos, legalább az elutasított emberek bóknak vehetik, hogy túl szépek voltak az orkok szerepéhez.

 

1. Ki kicsoda a hatalom gyűrűjében?

Ne számíts arra, hogy sok ismerős arcot fogsz látni. Az eredeti trilógiából ismert szereplők közül csupán néhányat láthatunk. Köztük van Galadriel és Elrond is, de más színészek adják elő, mint ahogyan idáig ismertük őket. Lehetséges, hogy van még egy híres karakter, a fiatal Aragorn, de nem tudjuk biztosan. A fő ellenség Szauron helyett Melkor (vagy Morgoth, tomayto, tomahto). Szóval, ha nem választottál kedvenc karaktert a fő trilógiában, akkor nagyszerű lehetőséged van a Rings of Power új arcai közül választani.

 

Nézd meg a Gyűrűk Ura kollekciónkatEuropostersDekoráld a világod

1999 óta az Europosters Csehországban és egész Európában az egyik legnépszerűbb poszter, falfestmény és licencelt áru forgalmazója. Kínálatunkban hatalmas választékban találhatsz bármilyen méretű film-, játék- vagy sportplakátokat, valamint eredeti ajándékok széles választékát kínáljuk, a Csillagok háborúja, Harry Potter, képregények igazi rajongóinak vagy az egész Warner Bros-tól. Tudjuk, hogy a bögrék, figurák, rejtvények és ruhák a legjobb ajándék mindenki számára, kortól és érdeklődéstől függetlenül. De ha rajongsz a belsőépítészetért, akkor te is jó helyen jársz! Naponta nyomtatunk falfestményeket, illusztrációkat, fényképeket és művészeti reprodukciókat és több mint 25 országba küldjük őket, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek.


Kapcsolat:

E-mail: [email protected]

Tel.: +420 210 440 210 (csak angolul)

Hétfő – Péntek ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters. Minden jog fenntartva.

Top