We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % a kiválasztott termékekre SZEREZZ BE PROMÓKÓDOT

TOP 5 legjobb anime opening

19. 10. 2021

Ismered mindet? Énekeld velünk a kedvenced!

Mindannyian tudjuk, hogy egy opening sokat tehet az animekért. Meghallod és hirtelen felidézed az összes gyönyörű pillanatot, amíg nézted őket. Az volt a legjobb, amikor gyerekként vasárnap reggel 6 órakor nézted. Talán emlékszel még egy főcímdalra is, amely végigvezette gyermekkorod (vagy akár felnőtt korod). Mi tudunk, nem csak egyet, ezért kiválasztottuk a legjobbak 5 anime openinget nektek!

 

5. One piece – We are!

Az ötödik a We are! a One piece animeből. A show a kalóz Gol D. Rogerrel kezdődik, aki kivégzése előtt azt mondta, hogy minden kincsét, a One piece-t, egy helyre tette. Ezzel inspirálja a világ összes kalózát, hogy menjenek megkeresni ezt a kincset. A főszereplő Luffy, aki a világ legnagyobb kalózává akar válni, ezért barátaival a kalandok felé hajózik. Az animet még forgatják, jelenleg csaknem 1000 epizód van, és ez a 17. leghosszabb ideig futó anime. A megnyitó pontosan ábrázolja a műsor cselekményét: az ember azonnal nekivág a saját kalandos útjának.

Hallgasd meg itt.

4. One Punch Man – The Hero !!

Szerettél volna valaha a legerősebb ember lenni a bolygón? Saitama számára a One Punch Man-től ez az álom valóra válik. Egy ütéssel képes legyőzni az összes gazembert – férfiakat és idegeneket egyaránt. A probléma az, hogy ha mindenkit le tud győzni egyetlen ütéssel, akkor az unalmas. És így Saitama megvárja, amíg lesz valaki, aki legalább megközelítheti a hatalmát. Az anime opening egyszerűen nagyszerű. Felpezsdíti az embert és mindenre ösztönzi. Javasoljuk, hogy edzés közben hallgasd.

Hallgasd meg itt.

3. Naruto Shippuden – Blue Bird

A Naruto minden idők egyik legkedveltebb animeje. A történet Naruto Uzumakit követi, aki a legerősebb nindzsa (vagy Hokage) akar lenni a faluban. Az egész falu fél Kyuubi démontól, akit születése során elzártak Narutóba. A főhős kitaszítottként nő fel. A műsorban Naruto mellett Kakashi Hatake, a Naruto csapatának vezetője, Sakura Haruno, egy élénk nindzsa nő és Sasuke Uchiha, akik bosszút akarnak állni a klánjukon. A Blue Bird a Naruto Shippuden-ből származik, egy anime, amely folytatja a Naruto sorozatot. Ez egy lassabb dal, amely sok érzelmet vált ki. És aki soha nem nézte a műsort, lehet, hogy még ismeri Narutót a Naruto run-ból, az ő specifikus futási stílusát a világ minden tájáról ismerik.

Hallgasd meg itt.

2. Attack on Titan – Shinzou wo Sasageyo

Az anime Attack on Titan egy azonos nevű manga sorozaton alapul. Száz évvel ezelőtt az óriási titánok szinte kiirtották az emberi fajt. A túlélők felfegyverkeztek és hatalmas falakat építettek ellenük. A nyugodt életük hirtelen megváltozik, amikor egy hatalmas titán áttöri a külső falat és a várost elárasztják az embereket megevő titánok. A főszereplők Eren, Mikasa és Armin csatlakoznak a hadsereg kiképzéséhez, hogy egyszer és mindenkorra kiirthassák a titánokat. Shinzou wo Sasageyo sürgeti az embereket, hogy adják a szívüket a titánok elleni küzdelemhez. Próbáld meg lejátszani a dalt, nem érzel azonnal késztetést csatába indulni?

Hallgasd meg itt.

1. Pokemon – Gotta Catch Them All

Kinek nem kedvence Pokemon? A Pokemon, röviden zsebszörnyek, valószínűleg minden idők leghíresebb animeje, még akkor is, ha a Pokemon játékok kiegészítéseként kezdődött. A főszereplő Ash Ketchum a pokemonjával, Pikachuval együtt különböző kalandokon mennek keresztül. Körülbelül 900 különféle Pokemon létezik és mindegyiknek különleges ereje van. Az évek során sok Pokemon film volt, a legújabb Pikachu nyomozó 2019-ből. De ez semmi. Az anime kapott egy musicalt is Pokemon Live! néven, amely az Egyesült Államokban turnézott. A Gotta Catch Them All egy fülbemászó dal, amelyet sokáig fogsz énekelni, miután meghallgatod. Ezért nem tudtunk mást választani az első helyre.

Hallgasd meg itt.

Minden, ami Anime és Manga

tekla

Műépítész és designerként, kreatív személyiségével mindig képes inspirálni. Kövesd a bejegyzéseit! https://www.instagram.com/i.am.tekla/

www.instagram.com/i.am.tekla/EuropostersDekoráld a világod

1999 óta az Europosters Csehországban és egész Európában az egyik legnépszerűbb poszter, falfestmény és licencelt áru forgalmazója. Kínálatunkban hatalmas választékban találhatsz bármilyen méretű film-, játék- vagy sportplakátokat, valamint eredeti ajándékok széles választékát kínáljuk, a Csillagok háborúja, Harry Potter, képregények igazi rajongóinak vagy az egész Warner Bros-tól. Tudjuk, hogy a bögrék, figurák, rejtvények és ruhák a legjobb ajándék mindenki számára, kortól és érdeklődéstől függetlenül. De ha rajongsz a belsőépítészetért, akkor te is jó helyen jársz! Naponta nyomtatunk falfestményeket, illusztrációkat, fényképeket és művészeti reprodukciókat és több mint 25 országba küldjük őket, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek.


Kapcsolat:

E-mail: [email protected]

Tel.: +420 210 440 210 (csak angolul)

Hétfő – Péntek ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters. Minden jog fenntartva.

Top