We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % a kiválasztott termékekre SZEREZZ BE PROMÓKÓDOT

TOP 5 ikonikus Loki pillanat

01. 10. 2023

Már közeledik a népszerű Loki sorozat második évada, és nem csak a Marvel, hanem ezen karizmatikus gonosztevő rajongói is alig bírják kivárni, hogy milyen kalandok várnak kedvenc szereplőjükre. Loki, akit a zseniális Tom Hiddleston alakít, rengeteg felejthetetlen pillanatot okozott az MCU-nak. Csatlakozz hozzánk az Europosters-nél, hogy újból átéld a legjobb 5-öt!

1. ” Én Asgardi Loki vagyok…”

Ki  tudná elfelejteni Loki híres sorát: “Én Asgardi Loki vagyok, és dicsőséges cél súlya van rajtam.” Ezen mondat előrevetítette Loki első szereplését a Marvel Cinematic Universe-ben az első Thor filmben. Ebben a pillanatban Loki először manipulatív és ambiciózus ellenségként mutatkozott be a közönségnek, akinek a célja az volt, hogy meghódítsa Asgardot és a királyává váljon. A “dicsőséges cél” továbbra is karakterének kulcsmotívuma maradt, ami arra ösztökélte a nézőket, hogy megkérdőjelezzék, hogy vajon mi motiválta igazából Lokit.

2. “30 percig zuhantam!”

Loki kalandjai a Thor: Ragnarok című filmben sok komikus helyzetet teremtettek. Az időtlen pillanatok egyike a harminc perces zuhanás Doctor Strange szentélyébe, ami után kimondja ezeket a híres sorokat, és nem ijed meg Loki hírhedt tőreitől sem, amikor Strange játékosan kigúnyolja. Ez a jelenet szinte minden Loki ikonikus pillanatairól szóló videós összeállításban megtalálható!

3. “Nem csináljuk a segélykiáltást!”

Egy másik nagyszerű jelenet szintén a Thor: Ragnarok című filmből származik, ahol Loki és Thor szorult helyzetbe kerül. Thor azt javasolja, hogy használják a klasszikus „segélykiáltás” taktikát, ami abból áll, hogy Loki úgy csinál, mintha megsérült volna, és az ellenségre vetik. Loki eleinte visszautasítja ezt a taktikát, de végül mégis egy „megalázó helyzetbe” kerül. Ebben a jelenetben a két testvér közötti fantasztikus dinamikának is szemtanúi lehetünk. “Csináljuk a segélykiáltást”!

4. “Én vagyok az a szörny, akiről a szülők mesélnek a gyerekeiknek?”

Az első Thor filmben Loki rájön, hogy ő Laufey fia, nem pedig Odiné. Az Odinnal folytatott érzelmes beszélgetése mindenképp a felejthetetlen pillanatok egyike közé sorolható, amikor a rajongók meglátják Loki érzékenyebb oldalát. Tom Hiddleston mesterien kezelte ezt a jelenetet, hihető feszültséget és fájdalmat mutatott ki, amelyet Loki karaktere él át.

5. “Biztosítalak testvérem, újra ránk fog sütni a nap.”

A Bosszúállók: Végtelen háború című film jelenete, ahol Loki ezen szavakat mondja Thornak, remekül ábrázolja Loki és Thor testvéri kapcsolatát. Annak ellenére, hogy Lokit gonosztevőként mutatják be, ebben a pillanatban megpróbálja megmenteni Thort, ami még érzelmesebbé teszi a jelenetet, mivel Loki később meghal a Thanossal vívott csata során.

A Loki hamarosan új történetekkel tér vissza képernyőinkre; addig is nézzük meg, mit is találhatsz a Loki kínálatunkban!

Készülj fel velünk a második évadra!EuropostersDekoráld a világod

1999 óta az Europosters Csehországban és egész Európában az egyik legnépszerűbb poszter, falfestmény és licencelt áru forgalmazója. Kínálatunkban hatalmas választékban találhatsz bármilyen méretű film-, játék- vagy sportplakátokat, valamint eredeti ajándékok széles választékát kínáljuk, a Csillagok háborúja, Harry Potter, képregények igazi rajongóinak vagy az egész Warner Bros-tól. Tudjuk, hogy a bögrék, figurák, rejtvények és ruhák a legjobb ajándék mindenki számára, kortól és érdeklődéstől függetlenül. De ha rajongsz a belsőépítészetért, akkor te is jó helyen jársz! Naponta nyomtatunk falfestményeket, illusztrációkat, fényképeket és művészeti reprodukciókat és több mint 25 országba küldjük őket, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek.


Kapcsolat:

E-mail: [email protected]

Tel.: +420 210 440 210 (csak angolul)

Hétfő – Péntek ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters. Minden jog fenntartva.

Top