We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % a kiválasztott termékekre SZEREZZ BE PROMÓKÓDOT

TOP 5 gazember a filmekből

24. 03. 2021

A nagyszerű hősök mind gazemberekből lesznek és ez duplán igaz a ranglistánkon. Összegezzük a számunkra leghatalmasabb, leglegendásabb és véleményünk szerint a legérdekesebb gazembereket, akiknek gyakran sikerült beárnyékolniuk hősi ellenfeleiket és akik nélkül világunk sokkal szegényebb és sokkal unalmasabb lenne.

5. Sauron

“Egy nagy szem, fedél nélkül, amelyet lángok borítanak, az a szem, amely soha nem alszik”, így írják le Sötét Nagyúr Sauront. Nekromanta, aki szinte egész Középföldét leigázta és aki többször elöntötte a tündéket, a törpéket és az embereket. Rettenetes ereje főleg abban rejlik, hogy mennyire képes elrontani a leghatalmasabb és legőszintébb lényeket is, akik valaha Ardán jártak. Rettenetes hatalmának és árulásának bizonyítéka nemcsak az Erő Gyűrűi, amelyekkel a gyűrűs szellemeket létrehozta, hanem az is, hogy téveszmék és cselszövések révén mennyire sikerült elpusztítania Númenort – egykor a leghatalmasabb emberi királyságot Középfölde második korában.

4. Darth Vader

Darth Vader negyedik helyezett. Ki ne ismerné ezt a legendás gazembert, akinek megkülönböztető jegye a maszkja és a sípoló légzés, amely a Csillagok háborúja univerzumában minden galaxis lakóit megrémítette. De a legérdekesebb dolog Darth Vaderben nem a hatalma, amely megfojtja ellenségeit, nem a piros fénykard, amelyet a lázadók szeleteléséhez használ, hanem a személyes története. Hogyan lett a Jedi lovag minden idők egyik legféltettebb sithje és ahogyan élete végén újra csatlakozott a hatalom világos oldalához. És ez a karakterfejlődés teszi Vadert az egyik legérdekesebb szereplővé a Csillagok háborújában.

3. Dolores Umbridge

Ismerjük csak be, talán mindannyian legalább annyira utáltuk ezt a nőt a Harry Potterben, mint Voldemortot. Személy szerint nem ismerünk senkit, akit ne irritálna az aranyos cicákkal kombinált pszichopata viselkedése. És inkább nem is említenénk a hallgatók kínzását. A legfélelmetesebb azonban ebben az egész karakterben a motivációja, amely a Mágiaügyi Minisztérium legjobb szolgálatában áll. Ennek a meggyőződésnek köszönhetően nem habozik semmilyen módszert alkalmazni céljának elérése érdekében. És ezért Dolores csodálatos példa arra, hogy milyen hajszálvékony a határ a jó és a gonosz között és milyen veszélyes lehet a fej nélküli fanatizmusa.

2. Thanos

Thanos, a bolygók rombolója és az, aki elpusztította a világegyetem felét. Nemcsak óriási ereje miatt helyezzük a rangsorunk második helyére, aminek köszönhetően külön-külön legyőzte a Bosszúállókat, hanem főleg céljainak és motivációjának köszönhetően. Thanos nem egy klasszikus gazember, aki a hasznát vagy a szervezet fanatikus célját követi. Egyetlen vágya, amely előre hajtja az, hogy megmentse az univerzumot és minden lakóját a “túlnépesedés” következtében létrejött szenvedéstől és haláltól. Ennek a motivációnak köszönhetően pedig sok néző szimpatizálhatott vele és helyet találhatott számára a szívében.
A szerző megjegyzése: “Sírtam, amikor Thanost kegyetlenül meggyilkolták festői házában.”

1. Joker

És íme a győztes! Ki más válhat a gazemberek királyává, mint az őrült Joker, akinek legfőbb célja Batman legyőzése és hogy az egész Gotham ura lehessen. Ha kihagyjuk a Jokert az Öngyilkos osztagból, akkor nyugodtan kijelenthetjük, hogy ez a bohóc egyszerűen hibátlanul negatívum minden filmjében. Röviden: kiszámíthatatlan és kíméletlen őrültként írhatjuk le, aki nem riad vissza attól, hogy bármilyen módszert alkalmazzon céljai elérése érdekében. A közönség körében azonban elsősorban szarkasztikus humorának és “varázsfogásainak” köszönhetően érdemelte ki becsületét. Pontosan ezeknek a tulajdonságoknak köszönhető, közkedvelten, mint az állandóan komoly Batman.

Egyébként, mindenképpen ajánlanunk kell a Sötét lovag című filmet is, ahol Heath Ledger igazán magasra emelte az őrület határait. És a legújabb Joker-filmet is, amely megmutatta, hogy az őrület mindannyiunkban felébredhet.

FEDEZD FEL A LEGNÉPSZERŰBB FILMPOSZTEREKET

tekla

Műépítész és designerként, kreatív személyiségével mindig képes inspirálni. Kövesd a bejegyzéseit! https://www.instagram.com/i.am.tekla/

www.instagram.com/i.am.tekla/EuropostersDekoráld a világod

1999 óta az Europosters Csehországban és egész Európában az egyik legnépszerűbb poszter, falfestmény és licencelt áru forgalmazója. Kínálatunkban hatalmas választékban találhatsz bármilyen méretű film-, játék- vagy sportplakátokat, valamint eredeti ajándékok széles választékát kínáljuk, a Csillagok háborúja, Harry Potter, képregények igazi rajongóinak vagy az egész Warner Bros-tól. Tudjuk, hogy a bögrék, figurák, rejtvények és ruhák a legjobb ajándék mindenki számára, kortól és érdeklődéstől függetlenül. De ha rajongsz a belsőépítészetért, akkor te is jó helyen jársz! Naponta nyomtatunk falfestményeket, illusztrációkat, fényképeket és művészeti reprodukciókat és több mint 25 országba küldjük őket, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek.


Kapcsolat:

E-mail: [email protected]

Tel.: +420 210 440 210 (csak angolul)

Hétfő – Péntek ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters. Minden jog fenntartva.

Top