We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
FEDEZD fel a hét legjobb ajánlatait: TÉRKÉPEK akció 20 % ×

TOP 5 érdekesség Venomról, amit tudnod kell

13. 10. 2018

A világmegmentő hősök ideje lejárt. Színre lépnek az anti-hősök. Szóval helyezd magad kényelembe, a tudatodat biztonságba és hozz egy kis csokit, jön Venom…és erősebb, mint valaha.

Mielőtt azonban rohannál a moziba megnézni a filmet, olvasd el az alábbi érdekességeket Venomról.

Tudat és csokoládé

Venomnak van egy olyan képessége, hogy képes uralni a tudatot, főleg az emberekét. De nem mondana nemet egy mókus tudatára sem. Viszont, amit mindennél jobban szeret az a csokoládé. Hmm…

Szexi ex-feleség

Most beszéljünk egy kicsit Venom gazdatestéről, Eddieről. Mind a képregényben, mind a filmben feltűnik Eddie ex-felesége, akivel még mindig van köztük valami. A filmben Michelle Williems játssza Eddie volt feleségét, aki a magánéletben egyébként Heath Ledger özvegye és kislányának anyja.

TV  nézés

A képregényből kiderül, hogy Venom imád tévét nézni. Na de mikor hódol ennek a szenvedélyének? Állítólag akkor, amikor Eddie alszik.

Családi háttér

Eddie-nek nehéz gyermekkora volt és talán ez az egyik indok, amiért Venom őt szemelte ki magának. Eddie édesanyja szülés közben meghalt. Egyedül nővére próbált gondoskodni róla, apja nem sokat törődött vele, sőt még őt hibáztatta az anyja haláláért. Ezek keményen rányomták a bélyeget Eddie életére.

Képtelen hazudni

A CBR weboldal szerint, Venom bevallja a 2. képregény sorozatban, hogy képtelen hazugságot mondani. Alapvetően sem sokat beszel, de ha beszél nem tud hazudni.

Reméljük, hogy most még jobban várod a Venom című filmet, legalább annyira, mint mi! Végülis lehet, hogy ő is csak egy rendes, őszinte fickó, aki imád tévét nézni és néha Milka csokit enni. 😊

Még több Venom

Lépj be Marvel világábaDecorate your life!

Az Europosters 1999 óta a plakátok, falfestmények és falfestmények egyik legnépszerűbb eladója. Jelenleg egész Európában tevékenykedő művészekkel, fotósokkal és grafikusokkal működünk együtt. Kínálatunkban a kortárs művészek legszebb, legismertebb festményei és vadonatúj művei találhatóak meg. Mindemellett, saját fényképek nyomtathatóak, igény szerinti kiváló minőségű keretekben klienseinkhez szállítva. Nagyon szeretjük a belsőépítészetet, nem feledkezünk meg a geek csoportba tartozó klienseinkről és a zene rajongó klienseinkről sem, akiknek folyamatosan bővítjük plakát, bögrék, pólók, gyűjthető figurák és egyéb árucikkek és ajándékok kínálatát.


Kapcsolat:
E-mail: [email protected]
Tel.: +420 777 33 44 55 (csak angolul)

Hétfő – Péntek ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2020 Europosters. Minden jog fenntartva.

Ez a web cookie fájlokat használ szolgáltatások nyújtására, reklámok testreszabására és a látogatottság felmérésére. Több információ Egyetértek ×
Top