Tippek és trükkök: fémplakátokhoz

04. 08. 2016

A fémplakátok egyedi hangulatot kölcsönöznek az összes olyan helységnek, ahol fel vannak függesztve a falra. A fémes anyag más atmoszférát hoz létre, mintha csak egyszerűen papírból készült dekor elemeket használnánk. A fém táblák nem csak közúti jelzések vagy antik hirdető táblák lehetnek. A modern fémplakátok kifejezetten központi elemeivé válnak a szobának, hiszen még a fény is megcsillan rajtuk. Íme néhány tipp és trükk, hogyan rendezd be otthonodat fémplakátokkal.

Díszítsd fel a konyhádat rertó fémtáblával

A rertó hatású fémtáblák nagyon jól tudnak mutatni egy konyhában, ha egy egyedi stílust szeretnél kölcsönözni a helységnek. Szereted a kávét? Rengeteg kávé témájú fémtáblánk, plakátunk van, melyek nagy része biztosan jól mutat a Te lakásodban is.

Hozz létre kollázst a fémtáblák segítségével

Használj fémtáblára nyomtatott rertó hirdetéseket, vagy fém útjelző táblákat és helyezd el asszimetrikusan a faladon. Nagyon jól mutat a nappaliban, játékteremben vagy játékszobában is.

Díszítsd fel az otthoni bárodat egy fémtáblával, amin a kedvenc italod van

Van véletlenül egy mini bárod otthon? Nem? Akkor miért nem raksz ki a falra egy fémtáblát, plakátot palack gyűjteményekről. Nagyon sok sörös képünk van (úgy mint, ahogy whiskey-s is), mely egy sör kedvelő lakásában nagyon jól mutat, sőt beszélgetés indító is lehet a kép.

metalsignsblog2

Cseréld le egy híresség poszterét, vagy játék posztert metálplakátra

Helyezd a fali művészetedet a következő szintre. A papír poszterek nagyon mutatósak is lehetnek, de ha egy fémtáblát, vagy plakátot teszel ki, azért az jobban kiemelkedik. Ha szereted a retró stílusú dolgokat, akkor ezeket tuti imádni fogod.

TOVÁBB A FÉMPLAKÁT GYŰJTEMÉNYREDecorate your life!

Az Europosters már 1999 óta a legnagyobb forgalmazónak minősül Európa szerte.


A legnagyobb választékkal rendelkező internetes webáruház, mely többek közt posztereket, fényképeket, képeslapküldést és képkeretezést kínál vásárlóinak.


A világ legszebb és legkülönlegesebb képei és fényképei szerepelnek a kínálatunkban.


© 1999 – 2018 Europosters Minden jog fenntartva.
e-mail: info@europosters.eu, tel.: +420 777 33 44 55 (csak angolul)

Ez a web cookie fájlokat használ szolgáltatások nyújtására, reklámok testreszabására és a látogatottság felmérésére. Több információ Egyetértek ×
Top
Képkeretezés Képkeretezés On-line keretező stúdió
Garantált 100%-os elégedettség Garantált 100%-os elégedettség 365 nap pénz visszafizetési garancia
Minden raktáron Minden raktáron Saját raktárunkból, 24 órán belül szállítunk.
3 + 1 ajándék 3 + 1 ajándék Minden negyedik plakátot ajándékba kapja
Hűségprogram Hűségprogram Takarítson meg 10%-ot minden rendelésen
MysticCase MysticCase Unordinary gift