Öt tény: Star Wars filmek

07. 11. 2016

Az évek során az amerikai pop kultúra nagyon sok rajongót szerzett magának a világ minden tájáról. Az első Star Wars film 1977-ben jelent meg. melyet két további követett, így lett belőle az eredeti trilógia. A legutóbbi rész a Star Wars VII volt: (2015), melyet a következő trilógia első része. A VIII. részt 2017 decemberére a XI.-et 2019 májusára tervezik. Te is egyre türelmetlenebbül várod a folytatást? Készülj fel a Zsivány Egyes – Egy Star Wars-történetre, amit idén december 16-án fognak beutatni. Itt van 5 érdekes tény a Star Wars eredeti trilógiájáról.

starwarsblog

(Star Wars Tales vászon kép és Az Erő legyen a teával)

  1. Yodát eredetileg egy majommal tervezték eljátszatni (maszkkal a fején). Azonban ez nem sikerült, mert nem abba az irányba ment, amerre kellett volna. Azt is fontos megemlíteni, hogy a Yoda faj sohasem kapott hivatalos nevet.
  2. Chewbacca hangját különböző állatok hangjának felvételeiből keverték ki – vaddisznó, oroszlán, borz, rozár, beteg állatok, illetve háziállatokéból…
  3. Valódi Star Wars érmékkel lehet fizetni a dél-csendes-óceáni Niue szigetén. Itt az idő spórolni…

starwarsblog1

(Star Wars A New Hope retro képregényes poszter)

4. A fénykard hangokat úgy készítették, hogy egy mikrofont helyeztek el egy régi televízió mellett, és az adott ki ilyen hangot. Vroooom…

5. Minden egyes rohamosztagos katonát a trilógiában CGI-al csináltak meg (CGI – computer generated image). Nagyon sok CGI-t használtak ebben a három filmben az akkori filmekhez képest. Sokat változtak azóta az idők!

Forrás1 / Forrás2

MÉG TÖBB A STAR WARS GYŰJTEMÉNYBŐL

MÉG TÖBB INSPIRÁCIÓ A FILMES POSZTEREKBŐL

 Az Europosters már 1999 óta a legnagyobb forgalmazónak minősül Európa szerte.


A legnagyobb választékkal rendelkező internetes webáruház, mely többek közt posztereket, fényképeket, képeslapküldést és képkeretezést kínál vásárlóinak.


A világ legszebb és legkülönlegesebb képei és fényképei szerepelnek a kínálatunkban.


© 1999 – 2017 Europosters Minden jog fenntartva.
e-mail: info@europosters.eu, tel.: +420 777 33 44 55 (csak angolul)

Ez a web cookie fájlokat használ szolgáltatások nyújtására, reklámok testreszabására és a látogatottság felmérésére. Több információ Egyetértek ×

Vegyél 3+1-et INGYEN

Rendelj 4 bármilyen posztert az oldalunkról és csak 3-ért kell majd fizetned!

Ez a különleges ajánlat rögtön megjelenik a kosaradban, ahol láthatod, hogy az egyik poszter ára le lesz vonva a végösszegből – a legolcsóbbé. A különleges 3+1 ingyen ajánlat érvényes akkor is, ha 8 vagy 12 posztert veszel. Így kaphatsz akár 6+2-őt vagy 12+4 ingyen plakátot.

A 3+1-es ajánlat érvényes:

Megjegyzés: a 3+1-es akció akkor is érvényes a fenti termékekre, ha éppen akciósak.

Ez az ajánlat nem vonatkozik a következő termékeinkre:

Fotótapétákra, kitűzők, kártyatartók, fémtáblák, napszemüvegek, naptárak, kulcstartók, jelvények, matricák, karkötők, mágnesek, lemosható tetkók, mobiltartók, órák, hőmérők, írószerek, üvegképek, faképek és személyes kép nyomtatások.

Amennyiben az akció nem kerül automatikus kiszámításra a kosaradban, akkor kérünk, hogy vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal e-mailen az info@europosters.eu címen, vagy a +420-777-33-44-55 számon (csehországi telefonszám!).

Top
képkeretezés képkeretezés On-line keretező stúdió
100%-os elégedettséget. 100%-os elégedettséget. 365 nap pénz visszafizetési garancia
Minden raktáron Minden raktáron Saját raktárunkból, 24 órán belül szállítunk.
3 + 1 ajándék 3 + 1 ajándék Minden negyedik plakátot ajándékba kapja
Hűségprogram Hűségprogram Takarítsz meg 10%-ot minden rendeléseden