bool(false) Öt tény: Sherlock tévésorozat | Blog | Inspiráció; újdonságok | Europosters.hu
We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
FEDEZD fel a hét legjobb ajánlatait: DISNEY akció -15 % Vegye meg most! ×

Öt tény: Sherlock tévésorozat

12. 01. 2017

A Sherlock tévésorozat újjáéleszti a klasszikus Sir Arthur Conan Doyle detektív történetei az 1890-es évekbeli Londonba repítve a szereplőket. Mit gondolsz a negyedik évadról? Ha nagy Sherlock Holmes fanatikus vagy, mint mi, akkor most nagy szerencséd van! Öt érdekes tényt gyűjtöttünk össze erről a remek sorozatról.

sherlockBLOG1

  1. A sorozat főszereplője sok előkészületet végzett a sorozat forgatásának megkezdése előtt a szerepért! És ki nem állhatja a haját.

Benedict Cumberbatch sokat készült a szerephez: Bikram jógázott, úszott, nem dohányzott és ivott a forgatások ideje alatt. De A Times magazinnak elmondta, hogy utálja hosszúra növeszteni a haját. De hát mi így szeretjük!

2. Nem szociopata

Kutasson utána Anderson – mondja Holmes, Én egy nagyon is szociopata ember vagyok. Maria Konnikova pszichológus szerint túlságosan törödő és empatikus ahhoz, hogy szociopata legyen a könyvek szerint!

sherlockBLOG2

3. Speedy Kávézója valódi

Egy szendvicsbár, amit Sherlock és Holmes gyakran meglátogatnak valóban létezik Londonban a Gower utcában található! Az itt járó fanatikusok kipróbálhatják a Sherlock történet által inspirált ételeket. Isteni finomak.

4. Miért csak három rész van egy évadban?

A dolgok máshogyan zajlanak a brit televíziós sorozatoknál, mint az amerikaiaknál. Általában legalább 10 rész van egy amerikai sorozat egy évadában. A társrendező azt nyilatkozta, hogy minden részt egy kilencven perces filmnek kell kezelni. Minőség a mennyiség felett!

5. A sorozatban lévő gonosz, Charles Augustus Magnussen egy pazar otthonban és, azonban a valóéletben senki nem lakik abban a házban

A sorozatban a gazember házát Appledore-nak hívják. Valójában a ház Sir David McMurty és feleságe tulajdonában van. Nem élnek ott, mivel a feleség szerint túl feltűnéskeltő a ház. Milyen kár… mi nem bánnánk ott lakni!

Forrás1 és Forrás2

KERESD MEG A KEDVENC SHERLOCK TÁRGYAD

Tags: sherlock, tv show


Decorate your life!

Az Europosters-szel 1999 óta vagyunk a piacon, és ez idő alatt az egyik legnagyobb olyan áruházzá váltunk, mely posztereket, tapétákat, képeket, festmény reprodukciókat és sok más terméket árul. Évről évre egyre nő a kínálatunk, melyet igyekszünk mindig a vásárlóink preferenciái szerint alakítani. Kinyomtatjuk a posztereket, bekeretezzük a képeket, vagy akár inspirálunk Titeket blog posztjainkkal, ahol rengeteg hírrel találkozhattok a legújabb filmekről, TV sorozatokról, vagy ötleteket nyerhettek az aktuális beltéri stílussal kapcsolatban.

Látogass el honlapunkra és találd meg mi hiányzik otthonodból.

 

© 1999 – 2019 Europosters Minden jog fenntartva.
e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55 (csak angolul)

Ez a web cookie fájlokat használ szolgáltatások nyújtására, reklámok testreszabására és a látogatottság felmérésére. Több információ Egyetértek ×
Top