Öt tény: Sherlock tévésorozat

12. 01. 2017

A Sherlock tévésorozat újjáéleszti a klasszikus Sir Arthur Conan Doyle detektív történetei az 1890-es évekbeli Londonba repítve a szereplőket. Mit gondolsz a negyedik évadról? Ha nagy Sherlock Holmes fanatikus vagy, mint mi, akkor most nagy szerencséd van! Öt érdekes tényt gyűjtöttünk össze erről a remek sorozatról.

sherlockBLOG1

  1. A sorozat főszereplője sok előkészületet végzett a sorozat forgatásának megkezdése előtt a szerepért! És ki nem állhatja a haját.

Benedict Cumberbatch sokat készült a szerephez: Bikram jógázott, úszott, nem dohányzott és ivott a forgatások ideje alatt. De A Times magazinnak elmondta, hogy utálja hosszúra növeszteni a haját. De hát mi így szeretjük!

2. Nem szociopata

Kutasson utána Anderson – mondja Holmes, Én egy nagyon is szociopata ember vagyok. Maria Konnikova pszichológus szerint túlságosan törödő és empatikus ahhoz, hogy szociopata legyen a könyvek szerint!

sherlockBLOG2

3. Speedy Kávézója valódi

Egy szendvicsbár, amit Sherlock és Holmes gyakran meglátogatnak valóban létezik Londonban a Gower utcában található! Az itt járó fanatikusok kipróbálhatják a Sherlock történet által inspirált ételeket. Isteni finomak.

4. Miért csak három rész van egy évadban?

A dolgok máshogyan zajlanak a brit televíziós sorozatoknál, mint az amerikaiaknál. Általában legalább 10 rész van egy amerikai sorozat egy évadában. A társrendező azt nyilatkozta, hogy minden részt egy kilencven perces filmnek kell kezelni. Minőség a mennyiség felett!

5. A sorozatban lévő gonosz, Charles Augustus Magnussen egy pazar otthonban és, azonban a valóéletben senki nem lakik abban a házban

A sorozatban a gazember házát Appledore-nak hívják. Valójában a ház Sir David McMurty és feleságe tulajdonában van. Nem élnek ott, mivel a feleség szerint túl feltűnéskeltő a ház. Milyen kár… mi nem bánnánk ott lakni!

Forrás1 és Forrás2

KERESD MEG A KEDVENC SHERLOCK TÁRGYAD

Tags: sherlock, tv show


Decorate your life!

Az Europosters már 1999 óta a legnagyobb forgalmazónak minősül Európa szerte.


A legnagyobb választékkal rendelkező internetes webáruház, mely többek közt posztereket, fényképeket, képeslapküldést és képkeretezést kínál vásárlóinak.


A világ legszebb és legkülönlegesebb képei és fényképei szerepelnek a kínálatunkban.


© 1999 – 2018 Europosters Minden jog fenntartva.
e-mail: info@europosters.eu, tel.: +420 777 33 44 55 (csak angolul)

Ez a web cookie fájlokat használ szolgáltatások nyújtására, reklámok testreszabására és a látogatottság felmérésére. Több információ Egyetértek ×
Top
Képkeretezés Képkeretezés On-line keretező stúdió
Garantált 100%-os elégedettség Garantált 100%-os elégedettség 365 nap pénz visszafizetési garancia
Minden raktáron Minden raktáron Saját raktárunkból, 24 órán belül szállítunk.
3 + 1 ajándék 3 + 1 ajándék Minden negyedik plakátot ajándékba kapja
Hűségprogram Hűségprogram Takarítson meg 10%-ot minden rendelésen
MysticCase MysticCase Unordinary gift