We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
FEDEZD fel a hét legjobb ajánlatait: SCI-FI Vegye meg most! ×

Öt tény: Marvel képregények

29. 03. 2017

A Marvel képregényeknek igen nagy múltjuk van, hiszen 1939-ben kezdte el kiadni a Timely Publications. Át kellett esniük néhány név változtatáson, és át is kellett alakulniuk képregénybeli szuperhősből filmszereplőkké. A legtöbb történet a Marvel univerzumban játszódik, ami New York városának tükre. A kedvenc Marvel szuperhőseink Pókember, Amerika kapitány, Hulk, Vasember, Farkas és Deadpool, csak hogy néhányat említsünk. Vannak erőteljes csapatok, mint a Bosszúállók, X-Men, vagy a Fantasztikus Négyes. Összegyűjtöttük a kedvenc 5 érdekes tényeinket a Marvelről, csak Neked

A Pókember ötletét először a Marvelt szerkesztő Martin Goodman elutasította

Pókok = nem mindenki kedveli őket. De szerencsére népszerűvé vált és így lett a legnépszerűbb szuperhős a történelemben. Stan Lee nevéhez kötik a létrehozását.

Hulkot eredetileg szürke színűre tervezték

Ha szürke lenne, valóban nem ismernénk meg olyan könnyen, mint a ma ismert Hulkot. Nyomtatási problémák miatt végül zöld lett.

Amerika kapitány eredetileg nem volt benne a Bosszúállók csapatában

A Bosszúállók 4. részében tűnt fel. Az eredeti Bosszúállók csapatban Hulk, Ant-Man, Darázs, Thor és Vasember volt benne. Oh, és Amerika kapitány születésnapja éppen Július 4-én van, az Amerika függetlenség napján.

Marvel megpróbálta levédetni a zombi szót 1973-ban

Sok más szó között a zombit sajnos nem sikerült levédettniük, mivel túl sokat használták. Viszont a “super hero” (szuperhős) szót sikerült levédettniük.

1966-ban Marvel csődöt mondott

Marvelnek csődött kellett mondania, mivel nagyon lecsökkent az érdeklődés a képregények iránt. Szerencsére a filmek ismét népszerűvé tették a képregényeket!

Forrás 1 / Forrás 2

CSEKKOLD LE AZ ÖSSZES MARVEL TERMÉKÜNKETDecorate your life!

Az Europosters-szel 1999 óta vagyunk a piacon, és ez idő alatt az egyik legnagyobb olyan áruházzá váltunk, mely posztereket, tapétákat, képeket, festmény reprodukciókat és sok más terméket árul. Évről évre egyre nő a kínálatunk, melyet igyekszünk mindig a vásárlóink preferenciái szerint alakítani. Kinyomtatjuk a posztereket, bekeretezzük a képeket, vagy akár inspirálunk Titeket blog posztjainkkal, ahol rengeteg hírrel találkozhattok a legújabb filmekről, TV sorozatokról, vagy ötleteket nyerhettek az aktuális beltéri stílussal kapcsolatban.

Látogass el honlapunkra és találd meg mi hiányzik otthonodból.

 

© 1999 – 2019 Europosters Minden jog fenntartva.
e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55 (csak angolul)

Ez a web cookie fájlokat használ szolgáltatások nyújtására, reklámok testreszabására és a látogatottság felmérésére. Több információ Egyetértek ×
Top