We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
FEDEZD fel a hét legjobb ajánlatait: ÁLLATOS akció 20 % ×

Öt tény: Marvel képregények

29. 03. 2017

A Marvel képregényeknek igen nagy múltjuk van, hiszen 1939-ben kezdte el kiadni a Timely Publications. Át kellett esniük néhány név változtatáson, és át is kellett alakulniuk képregénybeli szuperhősből filmszereplőkké. A legtöbb történet a Marvel univerzumban játszódik, ami New York városának tükre. A kedvenc Marvel szuperhőseink Pókember, Amerika kapitány, Hulk, Vasember, Farkas és Deadpool, csak hogy néhányat említsünk. Vannak erőteljes csapatok, mint a Bosszúállók, X-Men, vagy a Fantasztikus Négyes. Összegyűjtöttük a kedvenc 5 érdekes tényeinket a Marvelről, csak Neked

A Pókember ötletét először a Marvelt szerkesztő Martin Goodman elutasította

Pókok = nem mindenki kedveli őket. De szerencsére népszerűvé vált és így lett a legnépszerűbb szuperhős a történelemben. Stan Lee nevéhez kötik a létrehozását.

Hulkot eredetileg szürke színűre tervezték

Ha szürke lenne, valóban nem ismernénk meg olyan könnyen, mint a ma ismert Hulkot. Nyomtatási problémák miatt végül zöld lett.

Amerika kapitány eredetileg nem volt benne a Bosszúállók csapatában

A Bosszúállók 4. részében tűnt fel. Az eredeti Bosszúállók csapatban Hulk, Ant-Man, Darázs, Thor és Vasember volt benne. Oh, és Amerika kapitány születésnapja éppen Július 4-én van, az Amerika függetlenség napján.

Marvel megpróbálta levédetni a zombi szót 1973-ban

Sok más szó között a zombit sajnos nem sikerült levédettniük, mivel túl sokat használták. Viszont a “super hero” (szuperhős) szót sikerült levédettniük.

1966-ban Marvel csődöt mondott

Marvelnek csődött kellett mondania, mivel nagyon lecsökkent az érdeklődés a képregények iránt. Szerencsére a filmek ismét népszerűvé tették a képregényeket!

Forrás 1 / Forrás 2

CSEKKOLD LE AZ ÖSSZES MARVEL TERMÉKÜNKETDecorate your life!

Az Europosters 1999 óta a plakátok, falfestmények és falfestmények egyik legnépszerűbb eladója. Jelenleg egész Európában tevékenykedő művészekkel, fotósokkal és grafikusokkal működünk együtt. Kínálatunkban a kortárs művészek legszebb, legismertebb festményei és vadonatúj művei találhatóak meg. Mindemellett, saját fényképek nyomtathatóak, igény szerinti kiváló minőségű keretekben klienseinkhez szállítva. Nagyon szeretjük a belsőépítészetet, nem feledkezünk meg a geek csoportba tartozó klienseinkről és a zene rajongó klienseinkről sem, akiknek folyamatosan bővítjük plakát, bögrék, pólók, gyűjthető figurák és egyéb árucikkek és ajándékok kínálatát.


Kapcsolat:
E-mail: [email protected]
Tel.: +420 777 33 44 55 (csak angolul)

Hétfő – Péntek ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2020 Europosters. Minden jog fenntartva.

Ez a web cookie fájlokat használ szolgáltatások nyújtására, reklámok testreszabására és a látogatottság felmérésére. Több információ Egyetértek ×
Top