We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
FEDEZD fel a hét legjobb ajánlatait: PLAKÁTOK akció 20 % ×

5 érdekesség Marvel Kapitányról

19. 08. 2018

2019-ben a Marvel Stúdió végre elhozza a Marvel Kapitány című filmet a mozivásznakra. A képregényadaptációban megjelenik Mar-Vell, egy idegen katonatiszt a Kree fajból, akinek az a feladata, hogy megfigyelje a Földön az embereket, ahogy  kifejlesztik az űrkutatáshoz szükséges technológiát. Megjelenik továbbá természetesen a szuperhős címszerepelő Marvel Kapitány, vagyis Ms. Marvel – Carol Danvers.

Különböző karakterei

Mielőtt Marvel Kapitány lett a mentora, Mar-Vel Kapitány tiszteletére, Carol Danvers volt Ms. Marvel, Binary and Warbird. Szuperhős erejét egy balesetnek köszönheti, ahol a robbanásban a DNS-e összefonódott Mar-Vell Kapitányéval, így egy ember/Kree hibriddé alakult, aki képes a repülésre, engeria manipulálásra, sérthetetlen és szuper erős. A Brood idegen faj által végzett genetikai kísérletek átalakították fizikai megjelenését és a Binary nevet.

Korábbi munkái

Carol Danvers a U.S. légierőnek dolgozott korábban, mint kém. Később hatalmasat ugrott a karrierje, hiszen ő lett a NASA biztonsági igazgatója. Itt találkozott Dr. Walter Lawson-nal vagyis Mar-Vell Kapitánnyal. Miután befejezte munkáját a NASA-nál, írt egy dühös hangvételű cikket a szervezetnél eltöltött időszakról. Ennek a publikációnak köszönhetően kapott egy munkát Peter Parker Daily Bugle lapjánál, ahol is ő lett a női rovat szerkesztője.

Küzdelme az alkoholizmussal

Miután Carol elvesztette szuperhős képességeinek nagy részét, az alkohol után nyúlt. Alkohol problémái természetesen összeütközésben álltak a bosszúállókkal való munkájával és végül fel is függesztették, miután részegen jelentkezett szolgálatra.

A feminizmus szimbóluma

Carol Danvers karakterét azért kreálták, hogy feminista értékeket képviseljen, mint egy erős, ambiciózus, keményen dolgozó nő. Ugyanakkor kezdeti kinézete nem tükrözte ezeket az értékeket, inkább vitákat szült, hiszen túl sokat mutatott magából és a harcban sem volt hatékony.

A DC Marvel Kapitánya

A DC már kreált egy Marvel Kapitányt a Mavel-t megelőzően. Ugyanakkor a Marvel jogi lépések révén kényszerítette a DC-t, hogy változtassák meg a karakter nevét Shazam-ra (aki szintén mozivászonra kerül a következő évben).

Még több Marvel

 Decorate your life!

Az Europosters-szel 1999 óta vagyunk a piacon, és ez idő alatt az egyik legnagyobb olyan áruházzá váltunk, mely posztereket, tapétákat, képeket, festmény reprodukciókat és sok más terméket árul. Évről évre egyre nő a kínálatunk, melyet igyekszünk mindig a vásárlóink preferenciái szerint alakítani. Kinyomtatjuk a posztereket, bekeretezzük a képeket, vagy akár inspirálunk Titeket blog posztjainkkal, ahol rengeteg hírrel találkozhattok a legújabb filmekről, TV sorozatokról, vagy ötleteket nyerhettek az aktuális beltéri stílussal kapcsolatban.

Látogass el honlapunkra és találd meg mi hiányzik otthonodból.

 

© 1999 – 2020 Europosters Minden jog fenntartva.
e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55 (csak angolul)

 

Hétfő - Péntek
7:00 - 15:00

 

Ez a web cookie fájlokat használ szolgáltatások nyújtására, reklámok testreszabására és a látogatottság felmérésére. Több információ Egyetértek ×
Top