We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
FEDEZD fel a hét legjobb ajánlatait: TÉRKÉPEK akció 20 % ×

5 érdekesség Marvel Kapitányról

19. 08. 2018

2019-ben a Marvel Stúdió végre elhozza a Marvel Kapitány című filmet a mozivásznakra. A képregényadaptációban megjelenik Mar-Vell, egy idegen katonatiszt a Kree fajból, akinek az a feladata, hogy megfigyelje a Földön az embereket, ahogy  kifejlesztik az űrkutatáshoz szükséges technológiát. Megjelenik továbbá természetesen a szuperhős címszerepelő Marvel Kapitány, vagyis Ms. Marvel – Carol Danvers.

Különböző karakterei

Mielőtt Marvel Kapitány lett a mentora, Mar-Vel Kapitány tiszteletére, Carol Danvers volt Ms. Marvel, Binary and Warbird. Szuperhős erejét egy balesetnek köszönheti, ahol a robbanásban a DNS-e összefonódott Mar-Vell Kapitányéval, így egy ember/Kree hibriddé alakult, aki képes a repülésre, engeria manipulálásra, sérthetetlen és szuper erős. A Brood idegen faj által végzett genetikai kísérletek átalakították fizikai megjelenését és a Binary nevet.

Korábbi munkái

Carol Danvers a U.S. légierőnek dolgozott korábban, mint kém. Később hatalmasat ugrott a karrierje, hiszen ő lett a NASA biztonsági igazgatója. Itt találkozott Dr. Walter Lawson-nal vagyis Mar-Vell Kapitánnyal. Miután befejezte munkáját a NASA-nál, írt egy dühös hangvételű cikket a szervezetnél eltöltött időszakról. Ennek a publikációnak köszönhetően kapott egy munkát Peter Parker Daily Bugle lapjánál, ahol is ő lett a női rovat szerkesztője.

Küzdelme az alkoholizmussal

Miután Carol elvesztette szuperhős képességeinek nagy részét, az alkohol után nyúlt. Alkohol problémái természetesen összeütközésben álltak a bosszúállókkal való munkájával és végül fel is függesztették, miután részegen jelentkezett szolgálatra.

A feminizmus szimbóluma

Carol Danvers karakterét azért kreálták, hogy feminista értékeket képviseljen, mint egy erős, ambiciózus, keményen dolgozó nő. Ugyanakkor kezdeti kinézete nem tükrözte ezeket az értékeket, inkább vitákat szült, hiszen túl sokat mutatott magából és a harcban sem volt hatékony.

A DC Marvel Kapitánya

A DC már kreált egy Marvel Kapitányt a Mavel-t megelőzően. Ugyanakkor a Marvel jogi lépések révén kényszerítette a DC-t, hogy változtassák meg a karakter nevét Shazam-ra (aki szintén mozivászonra kerül a következő évben).

Még több Marvel

 Decorate your life!

Az Europosters 1999 óta a plakátok, falfestmények és falfestmények egyik legnépszerűbb eladója. Jelenleg egész Európában tevékenykedő művészekkel, fotósokkal és grafikusokkal működünk együtt. Kínálatunkban a kortárs művészek legszebb, legismertebb festményei és vadonatúj művei találhatóak meg. Mindemellett, saját fényképek nyomtathatóak, igény szerinti kiváló minőségű keretekben klienseinkhez szállítva. Nagyon szeretjük a belsőépítészetet, nem feledkezünk meg a geek csoportba tartozó klienseinkről és a zene rajongó klienseinkről sem, akiknek folyamatosan bővítjük plakát, bögrék, pólók, gyűjthető figurák és egyéb árucikkek és ajándékok kínálatát.


Kapcsolat:
E-mail: [email protected]
Tel.: +420 777 33 44 55 (csak angolul)

Hétfő – Péntek ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2020 Europosters. Minden jog fenntartva.

Ez a web cookie fájlokat használ szolgáltatások nyújtására, reklámok testreszabására és a látogatottság felmérésére. Több információ Egyetértek ×
Top