We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
FEDEZD fel a hét legjobb ajánlatait: SZÉPMŰVÉSZETI KÉPREPRODUKCIÓK akció 20 % ×

Öt tény: Banksy és a Graffitik

16. 05. 2017

Banksy az egyik legismertebb street art művész, akinek sokszor van valamilyen politikai témájú graffitije. Identitását mindig igyekezett rejtve tartani, azonban vannak olyan hírek, miszerint kiderítették már, hogy kicsoda ő valójában. Nem vagyok biztosak a mai napig abban, hogy ki is lehet, de összegyűjtöttünk róla öt tényt, amit biztosan érdekesnek találsz majd.

 

Baksy fotótapéta: az ár mérettől függően változik

1.Az a hír terjeng az Interneten, hogy a neve Robin Gunningham, emellett Robin Hoodként is utalnak rá sokan, mivel sokat adományoz jótékony célokra. Sok találgatás és pletyka van róla a médiában, de biztosak azért nem lennénk ezekben.

2. 2015-ben Banksy készített egy sötét és kifacsart Disneylandet Angliában, amit elnevezett “Dismaland”-nak. Az átmeneti szenzáció sok durva munkást, félelmetes hullámvasutakat és nagyon sok vitatott témájú kiállítási darabot tartalmazott.

Banksy Fali tapéta mindenféle méretben

3. Nem adja el a képeit szokványos galériákon keresztül… és éppen ezért nagyon nehéz megállapítani, hogy az adott Banksy darab eredeti-e, de valahogy mégiscsak pénzt csinál.

4. 2010-ben a TIME Magazin beletette a világ 100 legbefolyásosabb ember listájába. Az egész világon jól ismerik politikai témájú képeit.

5. A kijárat az ajándékbolton át (2010) című film sokat lendített a hírnevén. A filmben rejtett identitásban interjúkat ad, ami tovább növeli különlegességét és misztikumát. Azt már csak a néző dönti el, hogy amit a dokumentum filmben lát, az valóság vagy fikció.

NÉZD MEG A STREET ART-OS POSZTEREINKET

Forrás1 /Forrás2 /Forrás3Decorate your life!

Az Europosters-szel 1999 óta vagyunk a piacon, és ez idő alatt az egyik legnagyobb olyan áruházzá váltunk, mely posztereket, tapétákat, képeket, festmény reprodukciókat és sok más terméket árul. Évről évre egyre nő a kínálatunk, melyet igyekszünk mindig a vásárlóink preferenciái szerint alakítani. Kinyomtatjuk a posztereket, bekeretezzük a képeket, vagy akár inspirálunk Titeket blog posztjainkkal, ahol rengeteg hírrel találkozhattok a legújabb filmekről, TV sorozatokról, vagy ötleteket nyerhettek az aktuális beltéri stílussal kapcsolatban.

Látogass el honlapunkra és találd meg mi hiányzik otthonodból.

 

© 1999 – 2019 Europosters Minden jog fenntartva.
e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55 (csak angolul)

Hétfő - Péntek
7:00 - 15:00

Ez a web cookie fájlokat használ szolgáltatások nyújtására, reklámok testreszabására és a látogatottság felmérésére. Több információ Egyetértek ×
Top