We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
FEDEZD fel a hét legjobb ajánlatait: KÉPREGÉNYEK akció 20 % Vegye meg most! ×

Öt tény: Az eredeti Star Wars filmekről

07. 03. 2017

Nagy Star Wars fanatikusnak tartod magad, éppúgy, mint mi is magunkat? Összegyűjtöttünk 5 érdekességet ezekről a világszerte szenzációvá vált filmekről. Mennyit ismertél már korábban az öt tény közül? Legközelebb, ha le akarsz nyűgözni egy Star Wars imádót a Star Wars tudásoddal, akkor csak mondd el ezeket a tényeket. Következzék hát az öt tény:

  1. Hans Solo karaktere eredetileg egy mocsári szörny lett volna

A Star Wars ötlet feltalálója George eredetileg a Millenium Falcon hajó kapitányát egy mocsári lényként képzelte el. Végül Harison Ford színészt választotta Hans Solo szerepére, aki elsőként a Star Wars 4. részében játszott.

2. R2-D2 hangját baba gügyögésből hozták létre

Természetesen elektronikusan utóhangolták a hangokat. Talán ezért is tartjuk R2-D2 sípolását cukinak és bájosnak. Ben Brutt nagyon sokat dolgozott a különböző karakterek hangjain a Star Wars filmek alatt, el sem hinnéd, honnan származik néhány lénynek a hangja!

3. Ewan McGregor (Obi-Wan Kenobi) folyamatosan fénykard hangokat adott ki a fénykard harcok alkalmával.

Természetesen mi is ezt tesszük, ha a képzeletbeli fénykard van a kezünkben. Nem is olyan egyszerű addig kitartani a hangot, amíg meg nem történik a kardcsapás. Hát, sajnos az utómunkával elég sok időt kellett eltölteniük, hogy kiszedjék ezeket a hangokat.

4. A Millenium űrhajót egy … hamburger inspirálta?

Meg kell hagyni, George Lucas nagyon szerteágazó helyekből, tárgyakból tud inspirációt meríteni. A legendás Millenium űrhajót, amit Hans Solo és Chewbacca karaktere vezetett a filmben, egy hamburger és fogpiszkálón lévő olíva bogyó inspirált.

5. Dooku gróf a japán Doku szóból ered, ami mérget jelent. Brazíliában ezt Dookan – ra változtatták humorossága miatt

Portugálul a “do cu”, amit Dookunak ehet olvasni, szó szerint azt jelenti, hogy “a fenékből”, sőt még azt is jelentheti, hogy “anális szexet szeretne”. Szerencsére megváltoztatták a karakter nevét! El tudod képzelni, hogy hangzott volna portugálul a film, ha meghagyják az eredeti nevet?

VÁSÁROLD MEG A STAR WARS TERMÉKEINKETDecorate your life!

Az Europosters-szel 1999 óta vagyunk a piacon, és ez idő alatt az egyik legnagyobb olyan áruházzá váltunk, mely posztereket, tapétákat, képeket, festmény reprodukciókat és sok más terméket árul. Évről évre egyre nő a kínálatunk, melyet igyekszünk mindig a vásárlóink preferenciái szerint alakítani. Kinyomtatjuk a posztereket, bekeretezzük a képeket, vagy akár inspirálunk Titeket blog posztjainkkal, ahol rengeteg hírrel találkozhattok a legújabb filmekről, TV sorozatokról, vagy ötleteket nyerhettek az aktuális beltéri stílussal kapcsolatban.

Látogass el honlapunkra és találd meg mi hiányzik otthonodból.

 

© 1999 – 2019 Europosters Minden jog fenntartva.
e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55 (csak angolul)

Hétfő - Péntek
7:00 - 15:00

Ez a web cookie fájlokat használ szolgáltatások nyújtására, reklámok testreszabására és a látogatottság felmérésére. Több információ Egyetértek ×
Top