Öt tény Audrey Hepburn-ről

22. 06. 2016

Bizonyára sokan ismeritek őt az Álom luxus kivitelben-ből (1961), My Fair Lady-ből (1964), vagy a Római vakációból (1953). A színésznő, stílus ikon és emberbarát Audrey Brüsszelben, Belgiumban született, és ismert volt a kedves és elbűvölő jelleméről. Szerény hírnévre tett szert és később karrierjét emberek megsegítésére adta fel élete későbbi szakaszában.Rák miatt hunyt el 1993-ban, de a világ sohasem fogja elfelejteni ezt a csodálatos színésznőt.

  1. A híres “kis fekete ruha” amit a Luxus álomkivitelben film során viselt, Hubert de Givenchy tervezte, melyet az egyik leghíresebb fekete koktél ruhának tartanak a mai napig. Ő volt a tervező legjobb barátja és múzsája is egyben. 2006-ban az egyik ruha a két eredeti példányból elárverezésre került Christiben Londonban, melyet névtelenül telefonon keresztül vásároltak meg 467.200 angol fontért.
  2. Ő egy EGOT. Ez azt jelenti, hogy nyert Emmy, Grammy, Oscar és Tony-díjat. Csak 12-en vannak rajta kívül, akiket szintén ért ez a megtiszteltetés.
  3. Nagyon öntudatos volt a lábméretével kapcsolatban, ami Európában a 39-es méretnek felel meg. Sokszor 40-es balett cipőt hordott, hogy ne tudhassák pontosan milyen nagy a lába. A balett cipők a részévé váltak: fekete garbó, vékony fekete nadrág és természetesen lapos fekete balett cipő.

      4. Bevallotta, hogy a Második világháború nehéz időiben tulipán hagymákat próbált enni és füvet próbát kenyérré sütni. 1990-ben egy új fehér tulipán hibridet róla neveztek el a színészi karrierje és élethosszig UNICEF-et segítő munkája tiszteletére.

5. Folyékonyan beszélt angolul, hollandul, spanyolul, franciául és olaszul. Angolul és holland nyelven nevelték fel, ami miatt lett ilyen egyedi az akcentusa. A többnyelvű kompetenciái nagyon nagy hasznára voltak, akkor amikor sajtó konferenciát tartott, illetve amikor később az életében humanitárius munkát végzett.Ahogy Audrey mindig is mondta: “A legfontosabb dolog az életben az, hogy élvezze az ember az életet – hogy boldog legyen, és csak ez számít.”

 

Audrey Hepburn GyűjteményAz Europosters már 1999 óta a legnagyobb forgalmazónak minősül Európa szerte.


A legnagyobb választékkal rendelkező internetes webáruház, mely többek közt posztereket, fényképeket, képeslapküldést és képkeretezést kínál vásárlóinak.


A világ legszebb és legkülönlegesebb képei és fényképei szerepelnek a kínálatunkban.


© 1999 – 2017 Europosters Minden jog fenntartva.
e-mail: info@europosters.eu, tel.: +420 777 33 44 55 (csak angolul)

Ez a web cookie fájlokat használ szolgáltatások nyújtására, reklámok testreszabására és a látogatottság felmérésére. Több információ Egyetértek ×

Vegyél 3+1-et INGYEN

Rendelj 4 bármilyen posztert az oldalunkról és csak 3-ért kell majd fizetned!

Ez a különleges ajánlat rögtön megjelenik a kosaradban, ahol láthatod, hogy az egyik poszter ára le lesz vonva a végösszegből – a legolcsóbbé. A különleges 3+1 ingyen ajánlat érvényes akkor is, ha 8 vagy 12 posztert veszel. Így kaphatsz akár 6+2-őt vagy 12+4 ingyen plakátot.

A 3+1-es ajánlat érvényes:

Megjegyzés: a 3+1-es akció akkor is érvényes a fenti termékekre, ha éppen akciósak.

Ez az ajánlat nem vonatkozik a következő termékeinkre:

Fotótapétákra, kitűzők, kártyatartók, fémtáblák, napszemüvegek, naptárak, kulcstartók, jelvények, matricák, karkötők, mágnesek, lemosható tetkók, mobiltartók, órák, hőmérők, írószerek, üvegképek, faképek és személyes kép nyomtatások.

Amennyiben az akció nem kerül automatikus kiszámításra a kosaradban, akkor kérünk, hogy vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal e-mailen az info@europosters.eu címen, vagy a +420-777-33-44-55 számon (csehországi telefonszám!).

Top
képkeretezés képkeretezés On-line keretező stúdió
100%-os elégedettséget. 100%-os elégedettséget. 365 nap pénz visszafizetési garancia
Minden raktáron Minden raktáron Saját raktárunkból, 24 órán belül szállítunk.
3 + 1 ajándék 3 + 1 ajándék Minden negyedik plakátot ajándékba kapja
Hűségprogram Hűségprogram Takarítsz meg 10%-ot minden rendeléseden