We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
FEDEZD fel a hét legjobb ajánlatait: VÁSZONKÉPEK akció 22 % ×

Öt Tény: A Trónok Harcáról

01. 02. 2018

“Szex, összeesküvések és rengeteg véres gyilkosság”

Két szó, amely az egyik legnépszerűbb és legcsodálatosabb, az HBO által létrehozott TV műsor. Mindannyian tudjuk, miről beszélünk. Igen, a híres Trónok Harcáról!

Nehéz csak 5 tényt írni a Trónok Harcáról, mivel a sorozat már a 8. évadnál tart? De lássuk az elsőt az 5 tény közül, az én szemszögemből:

       1. A Trónok Harca az egyik legdrágább televíziós műsor. Háromszor annyiba kerül elkészíteni egy epizódot, mint az Agymenők egy epizódját. Nem feltétlenül ismerik  és nézik a Trónok Harca rajongóik az Agymenők című sorozatot, de mindkettő a mai legnépszerűbb sorozatok egyike. Azonban, még mindig 1 millió dollárral kevesebbet költenek egy epizódra, mint amennyibe a Jóbarátok utolsó epizódjának forgatása került – minden idők egyik leghíresebb, ha nem a leghíresebb sorozata.

             Trónok Harca – Közeleg a tél poszter, 61 x 91,5 cm

           2.  Emilia Clarke Daenerys nevű karaktere olyan népszerűvé vált, hogy 2013-ban 146 Khaleesi nevű gyermek született. Számos Trónok Harca rajongó, és még az is aki nem rajongó (ha létezik ilyen), nevezi el gyermekét a sorozat nagyszerű szereplőiről, és ez nekünk tetszik! Köszönjük a Trónok Harcának a sok csodálatos és egyedi nevet, amit adott nekünk, a világ egy sokkal szebb hely lett tőlük!

Trónok Harca – A hét királyság poszter, 91,5 x 61 cm, Keretek: Fa, Fekete

        3.  Két nyelv, Dothraki és Valyrian, melyek csak erre a sorozatra készültek, és csak néhány szóból állnak. WOW! Ez lenyűgöző! Csodálom ezeket az embereket. A szavak nem hangzanak olyanoknak, melyeket könnyen felismersz, annyira egyediek.

       4. A Trónok Harca a legtöbbször illegálisan letöltött TV sorozat is. A Torrent segítségével megtudhattuk, hogy 2013-ban 5,9 millióan töltötték le az oldalukról. Igen, mindannyian szeretnénk megnézni az új epizódokat amilyen hamar csak lehet, de várni a hivatalos premierre, és arra, hogy a “Közeleg a tél”-t láthassuk a TV-be,n meghozza azt az izgalmat, ami kell ahhoz, hogy igazi Trónok Harca hangulatban kerüljünk. Szóval várjon türelmesen, ne töltse le!

Trónok Harca – 7. évad Éjkirály poszter, 61 x 91,5 cm, Keretek: Fa, Fekete

       5. A farkasok valódiak, csak évezredek óta halottak. Hála az Égnek! Ez az ősi faj 25%-kal nagyobb, mint a ma élő szürke farkas. TE JÓ ÉG! A vadállatok “újjáélesztéséhez” a sorozatban Alaszkai Malamut kutyákat használnak, amiket a vizuális effekt specialisták digitálisan megnövelnek. Nem szeretnék találkozni velük, és szerencsére nem is fogok!

De itt egy titok: A Trónok Harcát három különböző történetre lehet bontani, melyek a királyság három különböző nézetein alapulnak. Nos, tudom hogy nem kell senkinek elmondanom miről is szól a Trónok harca, de azt elmondhatom, hogy voltam ott, ahol a “Tűz és a jég dalának” világa található, és rengetegszer jártam arra, mivel ott születtem és nőttem fel Dubrovnikban, ahol a Trónok Harca nagy részét forgatták. Csodálatos volt látni azt a helyet, és azt hogy az UNESCO által védett terület minden idők egyik legsikeresebb sorozatának, a Trónok Harcának a részévé válik.

” Ha a hatalmasak játszmáját játszod, győzöl vagy meghalsz, Nincs középút.”

 

Vegyen Trónok Harca termékeket

 

Címkék:  Emilia Clarke , Five Facts , Game of Thrones , GoT , HBO , TV series , tv show , Winter is coming , Winter is hereDecorate your life!

Az Europosters 1999 óta a plakátok, falfestmények és falfestmények egyik legnépszerűbb eladója. Jelenleg egész Európában tevékenykedő művészekkel, fotósokkal és grafikusokkal működünk együtt. Kínálatunkban a kortárs művészek legszebb, legismertebb festményei és vadonatúj művei találhatóak meg. Mindemellett, saját fényképek nyomtathatóak, igény szerinti kiváló minőségű keretekben klienseinkhez szállítva. Nagyon szeretjük a belsőépítészetet, nem feledkezünk meg a geek csoportba tartozó klienseinkről és a zene rajongó klienseinkről sem, akiknek folyamatosan bővítjük plakát, bögrék, pólók, gyűjthető figurák és egyéb árucikkek és ajándékok kínálatát.


Kapcsolat:
E-mail: [email protected]
Tel.: +420 777 33 44 55 (csak angolul)

Hétfő – Péntek ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2020 Europosters. Minden jog fenntartva.

Ez a web cookie fájlokat használ szolgáltatások nyújtására, reklámok testreszabására és a látogatottság felmérésére. Több információ Egyetértek ×
Top