We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
FEDEZD fel a hét legjobb ajánlatait: ÁLLATOS akció 20 % ×

Öt Tény: A Bosszúállókról

23. 04. 2018

Ó te jó ég… Pár napon belül a várva várt film vetítésre kerül a Világ összes mozijában. Természetesen a Bosszúállók : Végtelen háború első részéről beszélünk. Sokan a “legnagyratörőbb crossoverként” emlegetik a Marvel Univerzumban. A történet két részre lesz felosztva, melyeket az egymást követő években mutatnak majd be. Mondani sem kell, hogy az összes Marvel rajongó nagyon izgatottan várja, hogy láthassa minden kedvenc szuperhősét, amint összeállnak harcolni Thanos ellen. Ön pedig biztos lehet abban, hogy megtalálja majd filmkritikánkat nem sokkal a premier után, hiszen rohanni fogunk a legközelebbi moziba, hogy elsők között élvezhessük a filmet. De addig is, itt van 5 tény a Bosszúállókról, hogy könnyebb legyen várni a jövő hétig.

1. Az első képregény “The Avangers” 1963. szeptember 10-én jelent meg, melyben a Vasember, Thor, A Hangya, A Darázs és Hulk egyesítették erejüket, hogy harcoljanak Loki ellen.

2. A képregényt eredetileg azért írták, és mutatták be, mert a Daredevil megírása túl sokáig tartott.  A Marvel szerkesztőjének szüksége volt valamire, amit gyorsan bemutathat, és könnyebnek tűnt már létező szuperhősöket együtt, új kalandra küldeni.

3. Amerika Kapitány csak a negyedik alkalommal csatlakozott a Bosszúállók csapatához. Sokan úgy tudják, hogy a csapat alapító tagjai közé tartozik, azonban csak később került hozzájuk, néhány előző szuperhős helyett.

4. Az első Bosszúálló film 1,5 milliárd dollár bevételt hozott a jegyirodáknak, mellyel máig az egyik  legnyereségesebb Marvel film. Ezen kívül rengeteg jó kritikát kapott mind a rajongóktól, mind szakmabeliektől. Tehát igaz, ahogy a mondás tartja, egységben az erő.

5. Minden idők egyik leghíresebb Marvel szuperhőse, Pókember először nem akart csatlakozni a Bosszúállók csapatához. Az indoka az volt, hogy a harcot továbbra is saját területén akarta folytatni.

Reméljük tetszett Önnek ez az 5 tény a Marvel filmek történetérő. Számunka ez a szuperhős csapat a Marvel egyik legnagyobb sikere, és alig várjuk, hogy megnézhessük az új kalandokat a képernyőn. Egy kis plusz tény a várva várt filmekről: A rendező elmondta, hogy nem kevesebb, mint 68 karakter lesz képernyőn a Végtelen harc egyik jelenetében. Valamint néhány fő szuperhős halála is kellőképpen felkeltette mindenki figyelmét… Most hagyjuk, hogy félelem és izgatottság között ingadozva várja a következő bejegyzésünket, mely már a film értékelése lesz. Addig is:

BOSZZÚÁLLÓK TERMÉKEK

MÉG TÖBB MARVEL UNIVERZUM

Címkék: Avangers , Comics , Marvel , Movie , Movie Posters

 Decorate your life!

Az Europosters 1999 óta a plakátok, falfestmények és falfestmények egyik legnépszerűbb eladója. Jelenleg egész Európában tevékenykedő művészekkel, fotósokkal és grafikusokkal működünk együtt. Kínálatunkban a kortárs művészek legszebb, legismertebb festményei és vadonatúj művei találhatóak meg. Mindemellett, saját fényképek nyomtathatóak, igény szerinti kiváló minőségű keretekben klienseinkhez szállítva. Nagyon szeretjük a belsőépítészetet, nem feledkezünk meg a geek csoportba tartozó klienseinkről és a zene rajongó klienseinkről sem, akiknek folyamatosan bővítjük plakát, bögrék, pólók, gyűjthető figurák és egyéb árucikkek és ajándékok kínálatát.


Kapcsolat:
E-mail: [email protected]
Tel.: +420 777 33 44 55 (csak angolul)

Hétfő – Péntek ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2020 Europosters. Minden jog fenntartva.

Ez a web cookie fájlokat használ szolgáltatások nyújtására, reklámok testreszabására és a látogatottság felmérésére. Több információ Egyetértek ×
Top