We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Fedezd fel a hét legjobb ajánlatait: UTAZÁS akció -20 % ×

Mozi kritika: Az oroszlánkirály

04. 08. 2019

A Dzsungel könyvéhez hasonlóan az új Oroszlánkirály is Jon Favreau rendező nevéhez fűződik, akit a Marvel rajongók biztosan ismernek, hiszen Tony Stark hű társáról, Happy-ről van szó. Favreau vállalta a milliók által imádott klasszikus rajzfilm feldolgozását. És nyert. Az eredmény magáért beszél!

#AFRIKAI SHAKESPEARE

Nincs kifogás látnod kell ezt a filmet, ha imádtad az oroszlánkölyök Szimba kalandjait. Az eredeti Walt Disney rajzfilm is gyönyörű volt, az új 3D verzió azonban biztos, hogy elállítja majd a lélegzeted. Nem fogod elhinni, hogy ezek az állatok nem igaziak, hiszen annyira élethűek! Ennél jobban valószínűleg lehetetlen megcsinálni a vizuális látványt. Az igaz, hogy az eredeti rajzfilmben az alkotók nagyobb hangsúlyt fektettek az állatok arcmimikájára, Jon Favreau csapata inkább a természetesség mellett döntött. Ha Szimba nem szólalna meg Donald Glover hangján, azt gondolnád egy dokumentumfilmet nézel a szavannán élő állatokról.

#HAKUNA MATATA

Mire számítsunk még a tökéletes látványvilágon túl? A csodálatos és már jól ismert zenék itt is felcsendülnek, mint pl. Hans Zimmer és Elton John zenéi Pharell Williams előadásában. Ezen kívül két további dalt is hozzáadtak az eredeti dalokon kívül. Talán nem lett volna szükségszerű, hiszen a Can you Feel the Love Tonight és a Hakuna Matata legyőzhetetlen betétdalok, viszont Beyoncé szinkronhangját hiba lett volna nem kihasználni ez biztos.

#MIÉRT NYÚLJUNK HOZZÁ EGY KLASSZIKUSHOZ?

A történeten nem változtattak, hiba is lett volna. Minden cselekményszál ugyanaz, a párbeszédek is. Ugyanakkor az új dalok miatt van néhány új jelenet. Az oroszlánkirály régi és új változata is egy érzelmi hullámvasút. Az egyik pillanatban még elolvadunk a cuki kis Szimbától, aztán nevetünk Timon és Pumba poénjain és természetesen lehetetlen nem sírni, amikor Mufasa meghal. Ezért ne felejtesetek el rengeteg zsepit vinni, ha az eredeti rajzfilmen is sírtál ezen is fogsz!

Az oroszlánkirály kollekcióDecorate your life!

Az Europosters 1999 óta a plakátok, falfestmények és falfestmények egyik legnépszerűbb eladója. Jelenleg egész Európában tevékenykedő művészekkel, fotósokkal és grafikusokkal működünk együtt. Kínálatunkban a kortárs művészek legszebb, legismertebb festményei és vadonatúj művei találhatóak meg. Mindemellett, saját fényképek nyomtathatóak, igény szerinti kiváló minőségű keretekben klienseinkhez szállítva. Nagyon szeretjük a belsőépítészetet, nem feledkezünk meg a geek csoportba tartozó klienseinkről és a zene rajongó klienseinkről sem, akiknek folyamatosan bővítjük plakát, bögrék, pólók, gyűjthető figurák és egyéb árucikkek és ajándékok kínálatát.


Kapcsolat:

E-mail: [email protected]

Tel.: +420 777 33 44 55 (csak angolul)

Hétfő – Péntek ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2021 Europosters. Minden jog fenntartva.

Ez a weboldal sütiket használ. Ha továbbra is használod szolgáltatásainkat, akkor feltételezzük, hogy egyetértesz a sütik használatával. Több információ Egyetértek ×
Top