We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % a kiválasztott termékekre SZEREZZ BE PROMÓKÓDOT

Motiváció az irodában, csodálatos dekorációkkal!

14. 06. 2020

Az otthonról dolgozás időszaka lassan lejár és itt az ideje visszatérni irodáinkba. Ezt viszont nem olyan könnyű megtenni, hisz az emberek nagyon jól érzik magukat az otthon kényelmében dolgozni! Ezalkalommal tanácsot adunk arról, hogyan tegyük a tranzíciót a konyhai íróasztaltól az irodáig a lehető leg kellemesebbé.

Mintha otthon lennél

Az iroda helyiségek bérlése és berendezése nem olcsó mulatság, ezért gyakran megelégedünk csak egy átlagos hangulatú környezettel is. Ez bizony nagy kár, hisz a munkahely megjelenése nagy hatással van az alkalmazottakra. Jusson eszedbe milyen volt az otthonod mielőtt beköltöztél volna, nem zavartak egy kicsit azok az üres fehér falak? Minden bizonnyal akkor érezted magad igazán otthon magad, miután kifestetted a szobát egy saját ízlésed szerintti kellemes színnel és feldíszítetted festményekkel a falakat. És egy ilyen dekorációra nem kell ám milliókat költened! Olvass tovább a részletekért.

Kérdezz rá ki mit szeret

Amint úgy döntesz, hogy alkalmazottaid vagy akár munkatársaid boldogabbá teszed egy új irodai dekorációval, kérd ki bátran a véleményüket, mit is szeretnek igazán. Még mielőtt visszatérnétek az irodába, tehetsz néhány javaslatot.

Nincs időd megkeresni a legtalálóbb dekorciót, esetleg nem vagy elég inspirált? Mi majd segítségedre sietünk! Összegyűjtöttük a legszebb és leg trendibb posztereket és fényképeket, melyeket a csapatod imádni fog. Csak annyit kell tenned, hogy eldöntsd melyik falra fognak felkerülni és melyik keretet választod nekik!

FEDEZD FEL A GYŰJTEMÉNYT

Ha mégsem szeretnél túl sok időt várni mindenki véleményére, végül is az idő pénz, fogadd meg a tanácsainkat:

  • A kevesebb több. Nemcsak költségvetés szempontjából jobb, ha nem viszed túlzásba a színek és képek használatát. Különösen akkor, ha irodád meglehetősen szűk vagy telített szekrényekkel.
    Válassz kellemes színeket: a fekete-fehér fotók elegánsak, de vigyázz arra, hogy az egész belső ne csak ezekben a színekben ússzon, könnyen depressziós hangulatot kelthet alkalmazottaid körében. Próbálj pasztell árnyalatok közül választani, halvány sárga, zöld, kék vagy krémszín mindig jó hangulatot kölcsönöz, hisz a természetből inspirált színek csakis kellemesek lehetnek!
  • Motiváció. Úgy gondolod, hogy nem elég motiváló a környezet az alkalmazottaid számára? Segítsd ki őket motivációs dekorációval! Ebben a gyűjteményben megtalálod a legjobb és leginkább motiváló darabokat!
  • Téma. Utazási irodád van? Motiváld alkalmazottaid (és ügyfeleid) gyönyörű utazási képekkel a világ minden tájáról! (Kinyomtatjuk és keretezzük az általad készítetteket is!) Vagy épp a divatnak szentelted magad? Ezek a divat illusztrációk nagyszerűek lesznek!

És így tovább … kínálatunkban minden típusú vállalkozás számára van megfelelő darab! Ha pedig hiányzik pont a tiéd, ne habozz kapcsolatba lépni velünk, örömmel látunk el tanácsokkal és összeállítunk egy személyreszabott gyűjteményt!

Kellemes környezet a pihenéshez

Egyes vállalatok lehetőséget kínálnak alkalmazottaik számára, hogy szünet alatt kiengedjék a gőzt a vállalati tornateremben, mások menő játékszobát alakítanak ki, viszont mindkét ötlet költséges lehet. Ennek ellenére nagyszerű dolog, ha alkalmazottaidnak lehetőséget kínálsz a munkahelyi pihenéshez, még ha úgy is gondolod, hogy az unkahelyen elsősorban dolgozni kell, ne feledd, nem gépezet vagyunk és néhány órányi intenzív odafigyelés, számítógép előtt ülés után elfárad az emberi szervezet és elvesz a gondolkodási képesség. És a kreatív ötletekre feltétlenül szükség van! Az alkalmazottak sokkal hatékonyabbak lesznek, ha legalább egy kis sarokba félrevonulhatnak kikapcsolódni, elfogyasztani egy csésze kávét, teát, szocializálódni munkatársaikkal. Milyen legyen ez a sarok?

  • Ülőhelyek. Az irodai székek általában kényelmesek, de nem alkalmasak pihenésre. Szerezz be legalább egy kis kanapét vagy babzsákot az irodába.
  • Természetes fény. Ahogy a hely engedi, alakítsd ki a pihenő zónát az ablakhoz lehető legközelebb, világosabb helyre, hiszen ha sötét helyen kell pihenni, könnyen alvás lesz a vége.
  • Rejtvények, játékok. Ha azt szeretnéd, hogy még szünet alatt is aktívan és hasznosan töltsék alkalmazottaid idejüket, szereld fel a pihenő zónát rejtvényekkel, aktív játékokkal, ez a típusú tevékenység ellazítja őket és emellett segíti a gondolkodási folyamat újraindításában. Javasoljuk, hogy híres festményeket vagy városokat jelképező kirakós játékokkal szereld fel a helyet.
  • Harapnivaló. Az éhes agy nem sokat alakít. Ha nem szeretnéd, hogy alkalmazottad bármikor/folyamatosan kilépjenek a sarki bisztróba, ajánljuk, hogy szereld fel az irodát friss gyümölccsel. Ne feledkezz meg az inivalóról sem!

Akár teljes felújítás mellett döntesz, akár csak néhány új képpel szeretnéd feldoni a hangulatot, biztosak vagyunk benne, hogy az alkalmazottaid nagyra fogják értékelni az erőfeszítést. Nem könnyű a koronavírus alatti időszak, de ez nem jelenti azt, hogy félelemben és rossz hangulatban kell élnünk. Motiváld alkalmazottaid, munkatársaid törődéssel és odafigyeléssel jólétük iránt. Elégedett alkalmazottak 150%-kal fognak  majd teljesíteni!

INSPIRÁLÓDJ GYŰJTEMÉNYÜNKBŐL

tekla

Műépítész és designerként, kreatív személyiségével mindig képes inspirálni. Kövesd a bejegyzéseit! https://www.instagram.com/i.am.tekla/

www.instagram.com/i.am.tekla/EuropostersDekoráld a világod

1999 óta az Europosters Csehországban és egész Európában az egyik legnépszerűbb poszter, falfestmény és licencelt áru forgalmazója. Kínálatunkban hatalmas választékban találhatsz bármilyen méretű film-, játék- vagy sportplakátokat, valamint eredeti ajándékok széles választékát kínáljuk, a Csillagok háborúja, Harry Potter, képregények igazi rajongóinak vagy az egész Warner Bros-tól. Tudjuk, hogy a bögrék, figurák, rejtvények és ruhák a legjobb ajándék mindenki számára, kortól és érdeklődéstől függetlenül. De ha rajongsz a belsőépítészetért, akkor te is jó helyen jársz! Naponta nyomtatunk falfestményeket, illusztrációkat, fényképeket és művészeti reprodukciókat és több mint 25 országba küldjük őket, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek.


Kapcsolat:

E-mail: [email protected]

Tel.: +420 210 440 210 (csak angolul)

Hétfő – Péntek ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters. Minden jog fenntartva.

Top