We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % a kiválasztott termékekre SZEREZZ BE PROMÓKÓDOT

Mit tudunk eddig a The Witcher (Vaják) 2. évadjáról

21. 09. 2021

A The Witcher 1. évadjának utolsó epizódja 2019. szeptember 20-án jelent meg és azóta türelmetlenül várjuk a 2. évadot is. A várakozást kellemesebbé tette a The Witcher: Nightmare of the Wolf animációs film, de mostmár csak a 2. évad áll előttünk. Szóval, mit tudunk róla?

A következő évadot a Netflixen nézhetjük, csakúgy, mint az elsőt, amely december 17-én jelenik meg. Az  összesen nyolc epizódból álló sorozat első részének a címe „A Grain of Truth”. Az egyes epizódok cselekményéről nem sokat lehet tudni, de a könyvrajongók számára a történések meg kell feleljenek a The Witcher sorozat harmadik könyvének és az Andrzej Sapkowski Blood of Elves című regénysorozat első könyvének. A trailer szerint nagyon várjuk Ciri boszorkányképzését Kaer Morhenben, ahol a The School of the Wolf boszorkányai edzenek. Kaer Morhen minden bizonnyal tetszeni fog a játékok rajongóinak és a sorozatban ez megfelel a játékmodelljének. Mindenképpen meg kell említenünk a középső csarnokot, ahol a tűzrakó hely mellett egy fa áll az elesett boszorkányok érmével, emlékeztetőül az arra járóknak. A Kaer Morhenben van egy labor is, ahol boszorkányokat hoznak létre, amikor átmennek a Trial of the Grasses-en.

Tudtad, hogy a The Witcher-t egész Európában forgatják? Az első évadot főleg Magyarországon forgatták, Budapest melletti stúdiókban. De forgattak Spanyolországban, Lengyelországban, Szlovákiában és Csehországban is. A 2. évad forgatását komplikációk kísérték a járvány miatt. Szerencsére a várakozás után elkezdődött a produkció és kezdődhetett a forgatás.

Akit mindannyian nagyon várunk, minden bizonnyal Henry Cavill lesz, a főszereplő Geralt of Rivia szerepében. Rajta kívül más kedvenc karaktereket is láthatunk majd az első évadból, Anya Chalotrat Yennefer of Vengerberg szerepében, Freya Allant Ciri szerepében és Joey Bateyt bard Jaskier szerepében. Lesznek azonban új karakterek is, például boszorkány Vesemir, Lambert, Eskel és Coën. Ezekkel a karakterekkel Kaer Morhenben találkozunk. Az elmúlt évadhoz képest ezeket a karaktereket egy idővonalon találjuk. Ezzel meg fog oldódni a probléma, amely sokaknál az első évadban felmerült, amikor Geralt, Yennefer és Ciri idővonalainak átlépése zavaró volt.

Bár a műsor meglehetősen népszerű, a harmadik évadot még nem erősítették meg. Annak ellenére, hogy a filmkészítők legfeljebb 7 évadot terveznek, ez attól függ, hogyan fogadják a második évadot.  A könyvsorozat 2 novella kötetből és 5 regény kötetből áll, amelyek össze vannak kapcsolva. Reméljük, hogy sokáig élvezni fogjuk a The Witchert és alig várjuk az új szezont!

Fedezd fel a The Witcher teljes kollekcióját

tekla

Műépítész és designerként, kreatív személyiségével mindig képes inspirálni. Kövesd a bejegyzéseit! https://www.instagram.com/i.am.tekla/

www.instagram.com/i.am.tekla/EuropostersDekoráld a világod

1999 óta az Europosters Csehországban és egész Európában az egyik legnépszerűbb poszter, falfestmény és licencelt áru forgalmazója. Kínálatunkban hatalmas választékban találhatsz bármilyen méretű film-, játék- vagy sportplakátokat, valamint eredeti ajándékok széles választékát kínáljuk, a Csillagok háborúja, Harry Potter, képregények igazi rajongóinak vagy az egész Warner Bros-tól. Tudjuk, hogy a bögrék, figurák, rejtvények és ruhák a legjobb ajándék mindenki számára, kortól és érdeklődéstől függetlenül. De ha rajongsz a belsőépítészetért, akkor te is jó helyen jársz! Naponta nyomtatunk falfestményeket, illusztrációkat, fényképeket és művészeti reprodukciókat és több mint 25 országba küldjük őket, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek.


Kapcsolat:

E-mail: [email protected]

Tel.: +420 210 440 210 (csak angolul)

Hétfő – Péntek ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters. Minden jog fenntartva.

Top