We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20% plakátokra, nyomatokra, tapétákra Kedvezménykód: HOT20 ×

Mindig csak a térképek…

04. 08. 2019

Gondolkodtál már rajta miért olyan népszerű az utazás? Még nem? Nem csak a pihenés miatt, hanem az új kalandok miatt is. Nekünk, embereknek nem csak dolgozni kell, stresszelni, hanem kikapcsolódni is. Élveznünk kell az életet! A nyaralás pedig tökéletes lehetőség, hogy új élményeket szerezzünk, új emberekkel találkozzunk és új helyeket és kultúrákat ismerjünk meg. Ezért összeválogattunk egy térkép kollekciót, hogy mindig tudd, merre menj, és aztán hogyan találj haza.

SZÍNEK, SZÍNEK

Szenvedélyes utazó vagy és szeretnél egy színes térképet a falra otthonodban? Ha sok a fehér falfelület lakásodban dobd fel egy szép színes kiegészítővel. Próbáld ki színes dizájn térképeinket, amik úgy néznek ki, mintha profi festők készítették volna.

MODERN ÉS EGYSZERŰ TÉRKÉPEK

Ha modern térképeket szeretsz böngészni, tudjuk mi kell neked. Weboldalunkon találhatsz egyszerű ezüst– vagy aranyszínű térképeket. Plusz találsz még olyan térképeket is, amiket le tudsz kaparni. Kaparós térkép? Igen, fogsz egy pénzérmét és lekaparod azt az országot, várost ahol már jártál. A lekapart területek pedig különböző színnel fognak megjelenni. Szuper ötlet akár ajándéknak is!

TRÓNOK HARCA RAJONGÓKNAK

Számos térképünk és poszterünk van Trónok harca rajongóknak is. Úgyhogy kedvenc sorozatodat a térképekről sem kell hiányolnod.

IDŐUTAZÁS

Néha milyen jó is lenne idő utazni! Megtudni milyen lehetett az élet az 16. 17. vagy 18. században. Hogyan éltek az emberek? Milyen kapcsolatban voltak egymással? Sajnos nincs időgépünk, mint a Vissza a jövőbe c. filmben de vannak szuper vintage és történelmi térképeink, amik legalább a földrajzi adottságait felfedik az adott kornak.

Térkép kollekcióEuroposters – Dekoráld a világod

1999 óta az Europosters Csehországban és egész Európában az egyik legnépszerűbb poszter, falfestmény és licencelt áru forgalmazója. Kínálatunkban hatalmas választékban találhatsz bármilyen méretű film-, játék- vagy sportplakátokat, valamint eredeti ajándékok széles választékát kínáljuk, a Csillagok háborúja, Harry Potter, képregények igazi rajongóinak vagy az egész Warner Bros-tól. Tudjuk, hogy a bögrék, figurák, rejtvények és ruhák a legjobb ajándék mindenki számára, kortól és érdeklődéstől függetlenül. De ha rajongsz a belsőépítészetért, akkor te is jó helyen jársz! Naponta nyomtatunk falfestményeket, illusztrációkat, fényképeket és művészeti reprodukciókat és több mint 25 országba küldjük őket, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek. #MerchForAll


Kapcsolat:

E-mail: [email protected]europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (csak angolul)

Hétfő – Péntek ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2022 Europosters. Minden jog fenntartva.

Top