We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % a kiválasztott termékekre SZEREZZ BE PROMÓKÓDOT

Látogassuk meg Batmant Gotham Cityben!

07. 02. 2022

Ki ne ismerné Batmant, Gotham City védőjét. Képregények, filmek, játékok és még a LEGO is – ezek azok a helyek, ahol találkozhatsz denevérhősünkkel. És tudtad, hogy Batman a harmadik leggazdagabb szuperhős? Az első helyen a Black Panther, a másodikon pedig az Iron Man áll. És ha szereted ennek a hősnek az életmódját, tudd, hogy Batmanként élni csak 682 450 750 dollárba kerül.

Batman először 1939-ben lépett fel és azonnal a DC képregények kedvelt része lett. 1940-ben Robin csatlakozott Batmanhez, mint megbízható segítője. Azóta pedig a hősünkkel készült képregények megtöltik a boltokat szerte a világon. Az első Batman-film 1966-ban jelent meg és Adam West volt az első színész, aki alakította őt. Első film és máris sok gondja van! Négy legendás gonosztevővel áll szemben – Catwoman, Penguin, Joker és Riddler. A Jokert alakító Cesar Romero nem volt hajlandó leborotválni a bajuszát a szerepért, így a sminkesek igyekeztek a lehető legjobban eltakarni, de így is jól látható. Végül is, ez egész jól passzol az egész kaotikus Joker személyiséghez.

A közösségi média mai korában a rajongók megszólalhatnak, ha valami nem tetszik nekik. Ez a lehetőség 1988-ban nem igazán volt elérhető, így hát mit találtak ki a képregények szerzői? A Death in the Family című képregény négy részes sorozatában lehetőséget adtak az olvasóknak, hogy eldöntsék, hogyan folytatódjon a történet. És ez nem akármilyen döntés volt, a rajongók dönthettek volna Robin életéről is. Több mint 10 000-en hívták azt a telefonszámot, ahol a döntés megszületett és csak 72 szavazat döntött Robin élete végéről. DC-nek némi visszhangja volt, amiért megölte az egyik főszereplőt. A sztori azonban továbbra is népszerű a rajongótáborban és 2020-ban megjelent egy rövid interaktív film, a Batman: Death in the Family. Neked, mint nézőnek 7 különböző befejezés van.

Az évek során Batmant sok különböző színész játszotta. A szerepről jól ismert Micheal Keaton, Ben Affleck, George Clooney vagy Christian Bale. Idén pedig csatlakozik hozzájuk a Twilightból, a Harry Potterből vagy a Tenetből ismert Robert Pattinson. Pattinson évek óta készül a DC-beli debütálására, a megjelenési dátumot többször is elhalasztották a járvány miatt. Mit tesz, hogy felkészüljön a szerepre? Elsősorban a fizikai edzésre helyezi a hangsúlyt, szuperhős alakja miatt kezdett el jiu jitsu-t űzni. Ahhoz is, hogy valóban megtestesítse a karaktert, sok klasszikus és modern képregényt olvasott. Batman ellenségeiként Colin Farrell és Paul Dano kapott szerepet, valamint Zoë Kravitz is megjelenik Catwomanként.

Ennek ellenére egyik színész sem mondhatja el, hogy ők játszották a legtöbbször Batmant. Ez a cím Kevin Conroyé, aki több mint harmincszor hangoztatta a karaktert animációs filmekben, műsorokban és videojátékokban. Csak egy színész mondhatja el, hogy Batmant és Supermant is játszotta. Ez Ben Affleck, ő alakította mindkét karaktert. Akár kettős szerepet játszhatna a Batman Superman ellen című filmben. Batman átalakuláson megy keresztül 1996-ban, amikor a DC és a MARVEL között együttműködés alakult ki. Ebben a képregényben Batman és Wolverine eggyé válnak. Ezt az új karaktert Dark Clawnak vagy Logan Waynenek hívják.

Az új Batman 2022 március 4-én érkezik a mozikba. Már nagyon várjuk.

Na és te?

BATMAN KOLLEKCIÓ

tekla

Műépítész és designerként, kreatív személyiségével mindig képes inspirálni. Kövesd a bejegyzéseit! https://www.instagram.com/i.am.tekla/

www.instagram.com/i.am.tekla/EuropostersDekoráld a világod

1999 óta az Europosters Csehországban és egész Európában az egyik legnépszerűbb poszter, falfestmény és licencelt áru forgalmazója. Kínálatunkban hatalmas választékban találhatsz bármilyen méretű film-, játék- vagy sportplakátokat, valamint eredeti ajándékok széles választékát kínáljuk, a Csillagok háborúja, Harry Potter, képregények igazi rajongóinak vagy az egész Warner Bros-tól. Tudjuk, hogy a bögrék, figurák, rejtvények és ruhák a legjobb ajándék mindenki számára, kortól és érdeklődéstől függetlenül. De ha rajongsz a belsőépítészetért, akkor te is jó helyen jársz! Naponta nyomtatunk falfestményeket, illusztrációkat, fényképeket és művészeti reprodukciókat és több mint 25 országba küldjük őket, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek.


Kapcsolat:

E-mail: [email protected]

Tel.: +420 210 440 210 (csak angolul)

Hétfő – Péntek ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters. Minden jog fenntartva.

Top