We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
FEDEZD fel a hét legjobb ajánlatait: TÉRKÉPEK akció 20 % ×

Korhatáros film? Itt a várva várt Venom.

26. 09. 2018

Idén októberben a filmvásznakra kerül a Venom című film, a Sony Pictures és a Marvel együttműködésének köszönhetően. A filmről már most nagyon sokat beszélnek, lássuk csak miért is.

A Sony Pictures legutolsó filmjei nem voltak kifejezetten sikeresek, és a producerek most nagyon bíznak abban, hogy a Venom beváltja a hozzá fűzött reményeket. Nem csak az elvárások, a film promóciója is óriási.

Miről is szól a film

A történet középpontjában Eddie Brock újságíró (Tom Hardy) szerepel, aki egy veszélyes ügy felderítésére vállalkozik. Olyan emberek után nyomoz, akik a Life Foundatin cégnél dolgoznak és szimbiótákkal kísérleteznek. Szeretnék az emberi fajt egy új szintre emelni és ezzel megmenteni a kihalástól. Csakhogy a kísérletek során megszületik Venom és átveszi az irányítást Eddie teste és elméje felett.

“Korhatáros”

Az eredeti filmelőzetes miatt (van egy jelenet, ahol szétszakítják valaki fejét) a film 18-as karikát kapott a filmek korhatár szerinti besorolásáról döntő bizottságtól.

Ugyanakkor az alkotók úgy gondolták, hogy ez az ítélet túl szigorú és lejjebb lehet vinni a korhatár besorolást. Megpróbálták a szóban forgó jelenetet kevésbé véressé inkább humorossá tenni. Így végülis elérték, amit akartak és a legtöbb országban enyhítettek a korhatár besoroláson.

Ha az alkotóknak nem sikerül ez a trükk, más film, például a Pókember folytatás is érintett lett volna, amiben szintén feltűnik majd Venom. Minél magasabb ugyanis a korhatáros besorolás, annál kisebb a potenciális közönség, ami jelentősen befolyásolja a film utáni bevételt.

Az első, de nem az utolsó

Ha a Venom sikeres lesz a Sony stúdió folytatni szeretné az anti-hősökről szóló filmek gyártását. Egy újabb filmet már be is jelentettek: Morbius történetét, ahol Jared Leto játssza majd a főszerepet! A film egy élő vámpírról szól, aki korábban már A csodálatos pókember című filmben is feltűnt. A forgatást jövő évre tűzték ki.

Ennyi hírrel tudunk most szolgálni Venomról. De hamarosan egy újabb cikkel jelentkezünk, ahol olyan titkokat árulunk el anti-hősünkről, amit eddig biztosan nem tudtál.

Marvel univerzum

Még több VenomDecorate your life!

Az Europosters 1999 óta a plakátok, falfestmények és falfestmények egyik legnépszerűbb eladója. Jelenleg egész Európában tevékenykedő művészekkel, fotósokkal és grafikusokkal működünk együtt. Kínálatunkban a kortárs művészek legszebb, legismertebb festményei és vadonatúj művei találhatóak meg. Mindemellett, saját fényképek nyomtathatóak, igény szerinti kiváló minőségű keretekben klienseinkhez szállítva. Nagyon szeretjük a belsőépítészetet, nem feledkezünk meg a geek csoportba tartozó klienseinkről és a zene rajongó klienseinkről sem, akiknek folyamatosan bővítjük plakát, bögrék, pólók, gyűjthető figurák és egyéb árucikkek és ajándékok kínálatát.


Kapcsolat:
E-mail: [email protected]
Tel.: +420 777 33 44 55 (csak angolul)

Hétfő – Péntek ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2020 Europosters. Minden jog fenntartva.

Ez a web cookie fájlokat használ szolgáltatások nyújtására, reklámok testreszabására és a látogatottság felmérésére. Több információ Egyetértek ×
Top