We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
FEDEZD fel a hét legjobb ajánlatait: NAPTÁRAK 2021 akció - 20% ×

Készülj – mindjárt itt van Halloween!

28. 10. 2019

Készülj Halloween-re, hiszen mindjárt itt van – faragj tököt, vásárolj mesterséges pókhálókat és persze azok lakóit (az igaziak úgyis elbújnak), csontvázakat és zombikat. Díszítsd ki házad vagy lakásod, hogy minden szomszéd irigyeljen. Hacsak nem kapnak azonnal szívrohamot, miután meglátták a dekorációt, és a kórházban ünnepelik ezt a ünnepet. Többé-kevésbé így működik a Halloween az amerikai filmekben és sorozatokban. Na és nálunk? Készítettük egy Halloween útmutatót, készítsd elő tököt és élesítsd a késeket, jön a Halloween inspiráció!

Lámpás Jack, és az indok, hogy miért faragunk tököt 

Biztosan tudod, hogy a Halloween egyik hagyománya a tökfaragás, amelybe gyertyákat helyezünk. Ez a lámpás állítólag egy Jack nevű ír emberről kapta a nevét, aki a legenda szerint egyszer annyira részeg volt Halloween éjszaka, hogy lelke lassan elhagyta a testét. Maga az ördög észrevette ezt, és úgy döntött, hogy viszi Jacket egyenesen a pokolba. Jack természetesen nem akart odamenni, és még részegségében is sikerült túljárnia az ördög eszén. Háromszor is megcsinálta ezt! Végül Jack tényleg elkerülte a pokolra kerülést, még halála után is. Az ördög az utolsó kapcsolatfelvétel során megígérte neki, hogy soha nem fogja odavinni, és azt mondta Jacknek, hogy térjen vissza oda, ahonnan jött. Az ördög forró szenet adott neki, hogy az ragyogjon útja során. Tehát Jack készített egy töklámpást, beletette a szenet, és azóta kóborol a világon, és keresi az eredete helyét. Az emberek faragott töklámpásokkal világítják meg az útját. Az éjszaka október 31. és november 1. között varázslatos, és az élő világunk összekeveredik a halottak világával. Máshol azt mondják, hogy a töklámpások célja szeretett halottaink ábrázolása, akik egy kicsit visszatérnek hozzánk ezen a varázslatos éjszakán.

Hogyan szerezzünk be nagyszerű Halloween dekorációt?

A tök faragása hagyomány, de ha nincs kerted vagy erkélyed, ahova a lámpást felteheted, javasoljuk, hogy a Halloween dekorációt másképp oldd meg. Valószínű ugyanis, hogy szeretteinek lelke helyett néhány rovar látogat meg. És nem csak ezen a varázslatos éjszakán! És nézzünk szembe az igazsággal is: éles késsel és kemény tökkel való munka nem mindenki számára könnyű. (De amikor a kés belemegy, a szabály az, hogy minél nagyobb a sütőtök, annál könnyebb vágni!) Próbálj ki tartósabb dekorációt ezen a Halloween-en.

Hogyan dekoráljuk ki a falakat?

A Halloween egy másik, kissé modernebb hagyománya a horror filmek nézése. Miért ne díszíthetnéd velük otthonod? Ha szereted megijeszteni a barátaid, azt javasoljuk, hogy hívd segítségül Pennywise-t, a Bohócot. Díszítsd lakásodat piros léggömbökkel, és ha a lehető legjobb bulit szeretnéd, szolgálj italokat 3D bögrékből. Ha Pennywise túl sok neked, Joker is meghozza a megfelelő Halloween hangulatot. És most ő nagyon is aktuális! Ne felejtsd el üdvözölni a vendégeket egy szuper Halloween lábtörlővel! Inspirálhatnak olyan TV-sorozatok is, mint a The Walking Dead, a Penny Dreadful vagy a videojátékok. Határozottan javasoljuk a Resident Evil-t! Ha nem tehetsz ki félelmetes dekorációt a gyerekek miatt, tegyél ki Karácsonyi lidércnyomás vagy Vampiriana posztereket!

Csokit vagy csalunk!

Lepd meg gyermekeidet ebben az évben valami tartósabbal, mint a csokoládé. Bögrék, kitűzők vagy kulcstartók! Vagy ha az iskolára akarod emlékeztetni őket, adj nekik szuper füzeteket vagy levélpapírt!

Meríts ihletet a Halloween ajándékok kollekciónkból, és válaszd ki a megfelelőt szeretteidnek. Vagy magadnak! 🙂

Nézd meg a Halloween kollekciónkat, ha mered!Decorate your life!

Az Europosters 1999 óta a plakátok, falfestmények és falfestmények egyik legnépszerűbb eladója. Jelenleg egész Európában tevékenykedő művészekkel, fotósokkal és grafikusokkal működünk együtt. Kínálatunkban a kortárs művészek legszebb, legismertebb festményei és vadonatúj művei találhatóak meg. Mindemellett, saját fényképek nyomtathatóak, igény szerinti kiváló minőségű keretekben klienseinkhez szállítva. Nagyon szeretjük a belsőépítészetet, nem feledkezünk meg a geek csoportba tartozó klienseinkről és a zene rajongó klienseinkről sem, akiknek folyamatosan bővítjük plakát, bögrék, pólók, gyűjthető figurák és egyéb árucikkek és ajándékok kínálatát.


Kapcsolat:
E-mail: [email protected]
Tel.: +420 777 33 44 55 (csak angolul)

Hétfő – Péntek ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2020 Europosters. Minden jog fenntartva.

Ez a web cookie fájlokat használ szolgáltatások nyújtására, reklámok testreszabására és a látogatottság felmérésére. Több információ Egyetértek ×
Top