Inspiráció: Kávé, mint dekor elem

13. 06. 2016

Általában az emberek két nagy csoportra oszthatóak, azokra, akik imádják a kávét, illetve azokra, akik inkább a teát kedvelik. A kávé és tea is ókorból származó italnak számít kulturális háttér, morális értékek és egyéni preferenciák függvényében az egyiket, vagy a másikat fogyasszák az emberek.

blog-coffee 

A kávét energiát adó italnak tartják, ezért leginkább kedvelt nagy vállalatok dolgozói által, vagy olyanok által, akik kevesebbet alszanak, vagy sok stresszel kell megbirkózniuk. Ezzel szemben a teát a nyugodt emberek italának tartják, azoknak, akik minden pillanatot megpróbálnak kiélvezni, nyugalomban, iszogatva egy nagy bögre teát, mint meginni egy rövid kávét.

Ezek a kijelentések nagyon általánosítóak, mivel a való életben hibás így bekategorizálni az embereket. Vannak emberek, akik szeretik a teát, és ugyanúgy élvezik a kávét is. Vannak emberek, akik gyors ütemben élnek, mégis kedvelik a teát, vagy fordítva. Ugyanakkor mind a kávéban mind a teában megtalálható koffein, ezért feltöltik az embert energiával.

blog-coffee2

Annak ellenére, hogy ezeket a csodálatos italokat leginkább finom ízük miatt kedveljük ennyire, tudnak dizájn elemként is szolgálni. Manapság már korlátlan lehetőségünk van tea, kávé elemeket beintegrálni dizájn elemként a környezetbe. Meg tudják adni egy helynek a végső alaphangot, leginkább kávéházakban, vagy teaházakban. Sajnos nem mindig engedhetjük meg magunknak, hogy saját lakásunkba belső építészt, vagy dizájnert fogadjunk fel, ezért itt van néhány tipp, hogyan dobjuk fel a lakásunkat, házunkat kávé témában:

1. Használjunk ismétlődő elemeket

Hozzunk létre természetes ismétlődő formákat a kávészemek segítségével, vagy használjuk a kávédarálót, mint dekorációs elemet. Egy jó példa lehet, fotótapéta használata, mely megadja a szoba természetes hangulatát amellett, hogy ízletes és nagyszerű hangulatot kölcsönöz a kávészemek segítségével.

2. Használjunk világos színeket

Ha egy otthonos kávézó megnyitását tervezzük, a legjobb megoldás talán az, ha az üzleten kívülre kirakunk egy posztert, melyen élénk, világos színek vannak, kávés képpel és felirattal. Ezáltal leírhatjuk, mi a kávézók legfontosabb üzenete, illetve figyelmet fog kelteni a potenciális vásárlók körében.

3. Keverjük meg

Manapság misem népszerűbb, mind különböző dolgok kombinációja. Tegyük mi is est, használjunk valami újat, régivel, olcsót luxussal… Ne féljünk használni élénk színeket, vagy fa mintákat. Legyünk kreatívak, próbáljunk ki több dekorációs ötletet egyszerre. Nézzük meg az alábbi példát, hogyan vannak elrendezve a székek, asztalok, milyen az étterem dizájnja, használ-e plakátot, posztert a falakon. Fedezd fel, milyen teás, kávés posztereink, fotótapétáink és bögréink vannak és rendeld meg még ma!

blog-coffee3

KÁVÉ GYŰJTEMÉNY

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!

www.instagram.com/little_hyenka/Az Europosters már 1999 óta a legnagyobb forgalmazónak minősül Európa szerte.


A legnagyobb választékkal rendelkező internetes webáruház, mely többek közt posztereket, fényképeket, képeslapküldést és képkeretezést kínál vásárlóinak.


A világ legszebb és legkülönlegesebb képei és fényképei szerepelnek a kínálatunkban.


© 1999 – 2017 Europosters Minden jog fenntartva.
e-mail: info@europosters.eu, tel.: +420 777 33 44 55 (csak angolul)

Ez a web cookie fájlokat használ szolgáltatások nyújtására, reklámok testreszabására és a látogatottság felmérésére. Több információ Egyetértek ×
Top
képkeretezés képkeretezés On-line keretező stúdió
100%-os elégedettséget. 100%-os elégedettséget. 365 nap pénz visszafizetési garancia
Minden raktáron Minden raktáron Saját raktárunkból, 24 órán belül szállítunk.
3 + 1 ajándék 3 + 1 ajándék Minden negyedik plakátot ajándékba kapja
Hűségprogram Hűségprogram Takarítsz meg 10%-ot minden rendeléseden
MysticCase MysticCase Unordinary gift