We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Fedezd fel a hét legjobb ajánlatait: MARVEL akció -20 % ×

Ismerjétek meg 2019-es év Pantone® színét, a Living Coral-t!

27. 01. 2019

Pantone minden évben kihirdeti az év színét. A választást hosszú mérlegelés előzi meg, a szakemberek a világ minden tájáról gyűjtenek információt, az emberek hétköznapjait vizsgálva és végül kiválasztják azt a színt, ami leginkább visszaadja az emberek életére jellemző meghatározó dolgokat.

Az idei évben ez a szín a Living Coral (PANTONE 16-1546).

Martha Suherman: The Awakening of Flora (Exkluzív művész fotók)

A Living Coral szín erősíti az élet szeretetét, örömöt és optimizmust áraszt. Bátran vedd magad körbe ezzel a színnel és ne csak ruhákban és kiegészítőkben gondolkozz. Az otthonodnak is garantáltan más hangulata lesz ha néhány dekorációs tárgyat, fali képet kihelyezel ebben a színben.

A Pantone weboldalán ez áll:

“A digitális technológia és a közösségi média hétköznapjainkra gyakorolt egyre nagyobb szerepe miatt az emberek keresik a különleges élményeket, ahol mélyíthetik kapcsolataikat, ahol jelen van a meghittség, az intimitás. A PANTONE 16-1546 Living Coral szín pedig arra ösztönöz bennünket, hogy keressük és megéljük ezeket az élményeket. Az optimizmus és az öröm iránti belső vágyunkat szimbolizálja a PANTONE 16-1546 Living Coral szín, és arra motivál minket, hogy megéljük azokat. “

Ha körbevesszük magunkat ezzel a színnel, könnyebben tudunk a mindennapi problémákra reagálni, békésebbnek és nyugodtabbnak érezhetjük magunkat. Elég ha kiakasztunk pár képet a fürdőszobába, a nappaliba vagy az irodánkba, máris egy kis mégis fontos lépést tettünk afelé, hogy a 2019-es év boldogan teljen.

Selim Dervisoglu: Cappadocia (Exkluzív művész fotók)

Még több Living Coral

 Decorate your life!

Az Europosters 1999 óta a plakátok, falfestmények és falfestmények egyik legnépszerűbb eladója. Jelenleg egész Európában tevékenykedő művészekkel, fotósokkal és grafikusokkal működünk együtt. Kínálatunkban a kortárs művészek legszebb, legismertebb festményei és vadonatúj művei találhatóak meg. Mindemellett, saját fényképek nyomtathatóak, igény szerinti kiváló minőségű keretekben klienseinkhez szállítva. Nagyon szeretjük a belsőépítészetet, nem feledkezünk meg a geek csoportba tartozó klienseinkről és a zene rajongó klienseinkről sem, akiknek folyamatosan bővítjük plakát, bögrék, pólók, gyűjthető figurák és egyéb árucikkek és ajándékok kínálatát.


Kapcsolat:

E-mail: [email protected]

Tel.: +420 777 33 44 55 (csak angolul)

Hétfő – Péntek ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2021 Europosters. Minden jog fenntartva.

Ez a weboldal sütiket használ. Ha továbbra is használod szolgáltatásainkat, akkor feltételezzük, hogy egyetértesz a sütik használatával. Több információ Egyetértek ×
Top