We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
FEDEZD fel a hét legjobb ajánlatait: KIÁRUSÍTÁS ×

Inspiráció: Tedd színesebbé a falad képekkel!

04. 01. 2018

Akár a modern művészetet vagy az impresszionizmust kedveld, vagy ha Reneszánsz csodálója vagy gyorsan feldíszítheted otthonod kedvenc alkotásaiddal. Van már az ízlésednek megfelelő mű az otthonodban? Még nem tudod, hogyan kellene kitenned? Olvasd el tanácsainkat és megtudod, hogyan csináld.

Mielőtt belekezdesz…

Először is, gondosan tervezd meg hová szeretnéd tenni a képet. Ami fontos, hogy a kép önállóan kerül-e fel a falra vagy egy csoportban, több kép mellé. Mindegyik esetben mérd le a falat és rajzold le a terved egy lapra, vagy halványan ceruzával a falra. Mindig gondolj arra, hogy a képet szemmagasságba akaszd, hogy ne kelljen hátra hajtani a fejed, mikor ránézel. Van egy ügyes segéded? Kérd meg, hogy tartsa a falon a képet amíg te a megfelelő távolságból megvizsgálod, hogy a kép mérete alapján hova illik legjobban.

Hogyan tegyünk ki képeket csoportban?

  • Akaszd fel a legnagyobb képet középre, és tett köré a kisebbeket.
  • A megegyező méretű képeket rakd egymás mellé, azonos magasságba.
  • Rakj egymás mellé különböző méretű képeket és törd meg az unalmas sémát!
  • Ha vannak különböző méretű képeid próbáld négyszög vagy ízlés szerint más alakzatba rendezni azokat.

Specifikus módszereket hogy tedd ki a képet a falra, az alábbi cikkünkben találsz: “ Hogyan: Akaszd Ki Vagy Keretezd A Posztered“.

 VÁLASSZ ALKOTÁSTDecorate your life!

Az Europosters-szel 1999 óta vagyunk a piacon, és ez idő alatt az egyik legnagyobb olyan áruházzá váltunk, mely posztereket, tapétákat, képeket, festmény reprodukciókat és sok más terméket árul. Évről évre egyre nő a kínálatunk, melyet igyekszünk mindig a vásárlóink preferenciái szerint alakítani. Kinyomtatjuk a posztereket, bekeretezzük a képeket, vagy akár inspirálunk Titeket blog posztjainkkal, ahol rengeteg hírrel találkozhattok a legújabb filmekről, TV sorozatokról, vagy ötleteket nyerhettek az aktuális beltéri stílussal kapcsolatban.

Látogass el honlapunkra és találd meg mi hiányzik otthonodból.

 

© 1999 – 2019 Europosters Minden jog fenntartva.
e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55 (csak angolul)

Hétfő - Péntek
7:00 - 15:00

Ez a web cookie fájlokat használ szolgáltatások nyújtására, reklámok testreszabására és a látogatottság felmérésére. Több információ Egyetértek ×
Top