Inspiráció: Őszi dekorációhoz

24. 10. 2016

Ettől az időtől neked is melankolikus és nosztalgikus lesz a hangulatod? A nyár hosszú meleg napjai már csak emléknek tűnnek, ahogy kinn éppen zuhog az eső. Továbbá az ősz egy fájdalmas emlékeztetője annak, hogy a tél lassan, de biztosan közeleg. De ne érezzük rosszul magunkat emiatt. Más, jó szemszögből is nézhetjük az őszt. Itt van néhány tipp, hogyan tedd még otthonosabbá otthonod az ősz színeivel.

25408-1024x669

Vidd a természetet az otthonodba tájképekkel

Odakinn a fák gyönyörű színekben pompáznak. A változás történik körülöttünk a természetben (és remélhetőleg saját magunkban is). A színek kellemes látványt nyújtanak, ha a természetben sétálunk a családunkkal, vagy a barátainkkal. Könnyen lehet az otthonában ez az őszi frissesség. Díszítsd fel az otthonod erdei képekkel, hogy annak pompás színei feldobják azt.

MÉG TÖBB TERMÉSZETI KÉP

autumnblog2

Fali kép, mint őszi dekorációs elem

Ha az őszre gondolunk, az a jellegzetes őszi földszag könnyen eszünkbe juthat. A falevelek és ágak sokszor még vizesek az esőtől… Miért ne próbálnál ki egy fatáblát az otthonodban, ami egy őszi tájképet mutat? A kép szemcsés textúrája elhozza a fákat az otthonodba (nem szó szerint, reméljük érted mire gondolunk). Az, hogy milyen fából készült fali képet választasz, az már csak rajtad múlik. Sajnos azonban az őszi illat nincsen benne az ajánlatunkban, így azt a szabadban kell élvezned.

MÉG TÖBB KÉP FATÁBLÁN

Modern panoráma őszi természeti képek

Kis patakok nagy kövekkel. Sárga levelek. A tél közeleg… Modern őszi képek még stílusosabbá tudják varázsolni a szobádat. Válassz panoráma képet, hogy a látványt a következő szintre emelje. Nem szeretnéd az őszi képeid egy évig a falon tartani? Akkor csak vedd le a képet az akasztóról és tegyél fel egy, az adott évszakhoz illőt.

SZEREZZ INSPIRÁCIÓT A MODERN TERMÉSZETI KÉPEINKBŐL

 Az Europosters már 1999 óta a legnagyobb forgalmazónak minősül Európa szerte.


A legnagyobb választékkal rendelkező internetes webáruház, mely többek közt posztereket, fényképeket, képeslapküldést és képkeretezést kínál vásárlóinak.


A világ legszebb és legkülönlegesebb képei és fényképei szerepelnek a kínálatunkban.


© 1999 – 2017 Europosters Minden jog fenntartva.
e-mail: info@europosters.eu, tel.: +420 777 33 44 55 (csak angolul)

Ez a web cookie fájlokat használ szolgáltatások nyújtására, reklámok testreszabására és a látogatottság felmérésére. Több információ Egyetértek ×
Top
képkeretezés képkeretezés On-line keretező stúdió
100%-os elégedettséget. 100%-os elégedettséget. 365 nap pénz visszafizetési garancia
Minden raktáron Minden raktáron Saját raktárunkból, 24 órán belül szállítunk.
3 + 1 ajándék 3 + 1 ajándék Minden negyedik plakátot ajándékba kapja
Hűségprogram Hűségprogram Takarítsz meg 10%-ot minden rendeléseden
MysticCase MysticCase Unordinary gift