We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
FEDEZD fel a hét legjobb ajánlatait: JÁTÉK POSZTEREK Vegye meg most! ×

Inspiráció: Népszerű videójátékok

23. 08. 2016

Lehet, hogy gémer vagy, vagy csak úgy teszel, mintha tudnád miről beszélnek a barátaid, amikor valamelyik felkapott számítógépes játékról van szó. Akárhogy is, most segítünk egy kicsit azzal, hogy három népszerű játék sorozatba jobban beleláss: Fallout, Call of Dury és Assassin’s Creed.

videogames_blog1

Fallout

A Fallout játéksorozat egy olyan szerepjátékos történet, mely a jövőben játszódik. A játék atmoszféráját az első világháború utáni Amerika ihlette, illetve a nukleáris paranoia. Az első Fallout játékot 1997-ben hozták létre és azóta már 4 további résszel bővült a játékszéria.

Tudtad? Tudtad, hogy a kacsintó fiú aki felfele mutatja a hüvelykujját, az 1950-es évekbeli biztonsági gyakorlatra utal. Az akkori tanulókat megtanították, hogy bukjanak le és keressenek menedéket az asztal alatt egy atombomba robbanás esetén. Ez egy széles körben tanított biztonsági trükk volt, miszerint ki kellett nyújtani az ember egyik karját a robbanás felé, hüvelykujjal felfelé. Ha a robbanás kisebb volt, mint az ember ujja, akkor “biztos” távolságban volt a robbanástól.

videogame_blog2

A játék tartalmazza: a Fő sorozatot = Fallout (1997), Fallout 2 (1998), Fallout 3 (2008), Fallout: New Vegas (2010), Fallout 4 (2015); Kiegészítő játékok = Fallout Tactics: Brotherhood of Steel (2001), Fallout: Brotherhood of Steel (2004) Fallout Shelter (2015).

MÉG TÖBB FALLOUT INSPIRÁCIÓ

Call of Duty

Ez a belső nézetű lövöldözős játék először 2003-ban jelent meg, és azóta több mint 175 millió eladott példánnyal büszkélkedhet 2015-ig. Különböző részeket is hozzáadtak a franchise-hoz. A korai játékok a Második Világháborúban játszódtak, majd a modern korban, a hidegháborúban vagy a jövőben.

Tudtad? Az ausztráliai Okan Kaya egyszer Guiness Világrekordot állított fel, azzal, hogy egyhuzamban 135 órát és 50 percet játszott a COD-dal 2012-ben. Ezt a rekordot Carrie Swidecki döntötte meg a Just Dance fesztiválon, amikor 138 órát játszott a játékkal.

videogame_blog3

A fő játék széria tartalmazza a Világháborús sorozatot – Call of Duty (2003), Call of Duty 2 (2005), Call of Duty 3 (2006); emellett a Modern Warfare történetet (2007-2016); A Black Ops történetet (2010-2015); és más történeteket is, mint a Call of Duty: Advanced Warfare (2014), Call of Duty: Infinite Warfare (2016).

MÉG TÖBB CALL OF DUTY INSPIRÁCIÓ

Assassin’s Creed

Ennek az akció-kaland játéknak az alapja valós eseményekre épül, melyben az orgyilkosok harcolnak a szabadságukért és békéért a templomosok katonái ellen. A játék két különböző korban zajló történetet mesél el, mely egymásba fonódik. Az egyik történet egy Orgyilkos kalandjait követi a múltban, míg a másik személy a jelenben tapasztalja meg a gyilkos történetét egy Animus vagy Helix segítségével.

Tudtad? Az Animus egy olyan gép a játékban, amely lehetővé teszi a használója számára, hogy tudjon olvasni saját genetikai memóriájában és ki tudja azt vetíteni egy külső képernyőre. Ezt Car Jung filozófus ihlette, akinek volt egy olyan elmélete a kollektív tudatról, hogy egy gondolatot, bizonyos gondolatokat, vagy mintákat meg lehet osztani eszméletlen tudatok között.

videogames_blog4

A játék szériába bele tartozik: a Fő sorozat – Third Crusade – Assassin’s Creed (2007); Renaissance – Assassin’s Creed II (2009), Assassin’s Creed: Brotherhood (2010), Assassin’s Creed: Revelations (2011); Colonia Era – Assassin’s Creed III (2012), Assassin’s Creed IV: Black Flag (2013), Assassin’s Creed Rogue (2014); French Revolution – Assassin’s Creed Unity (2012); Victorian Era – Assassin’s Creed Syndicate (2012) és még más játékok.

MÉG TÖBB ASSASSIN’S CREED INSPIRÁCIÓ

///

MÉG TÖBB A JÁTÉK GYŰJTEMÉNYÜNKBŐL

Aneta

I love to share simple, doable ideas to decorate, organize and love the home you have. What´s the best - no big budget need! I also love travelling, tasty food, my cat and of course my job!Decorate your life!

Az Europosters-szel 1999 óta vagyunk a piacon, és ez idő alatt az egyik legnagyobb olyan áruházzá váltunk, mely posztereket, tapétákat, képeket, festmény reprodukciókat és sok más terméket árul. Évről évre egyre nő a kínálatunk, melyet igyekszünk mindig a vásárlóink preferenciái szerint alakítani. Kinyomtatjuk a posztereket, bekeretezzük a képeket, vagy akár inspirálunk Titeket blog posztjainkkal, ahol rengeteg hírrel találkozhattok a legújabb filmekről, TV sorozatokról, vagy ötleteket nyerhettek az aktuális beltéri stílussal kapcsolatban.

Látogass el honlapunkra és találd meg mi hiányzik otthonodból.

 

© 1999 – 2019 Europosters Minden jog fenntartva.
e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55 (csak angolul)

Ez a web cookie fájlokat használ szolgáltatások nyújtására, reklámok testreszabására és a látogatottság felmérésére. Több információ Egyetértek ×
Top