Inspiráció: Minden amit tudni kell az animéról és a mangáról

03. 02. 2017

Gondolkodtál már azon, hogy mi a különbség az anime és a manga között? Nos, mind a kettő Japánból származik, de az anime általában rajzfilm, míg a manga rajzolt (általában fekete-fehér) képregény. Te is nagy anime/manga fanatikus vagy? Függetlenül, hogy az-e  vagy sem, most bemutatunk pár kedvencet.

Naruto

A manga sorozatnak indult képregényből anime lett, amely nyomon követi egy nindzsa, Naruto Uzumaki életét. A falujában ő szeretne a következő Hokage lenni, ami a legerősebb nindzsát jelenti. Naruto általában sárga köpenyt visel és fejpántot hord, amit gyakran használ fej pajzsként is.

VÁSÁROLJ A NARUTOS TERMÉKEINKBŐL

 

Dragon Ball Z

Szintén mangaként kezdődött, a sorozat főszereplője Goku és a többi jó fiú megvédi a Földet a gonosz űrből jött gazemberektől. 15 filmet és 148 videó játékot készítettek ebből a nemzetközileg is nagyon elismert sorozatból.

KERESD MEG A KEDVENC DRAGON BALL Z-S POSZTEREDET

 

Death Note  – A halállista

A sorozat főszereplője egy középiskolás diák Yagami Light megtalál egy mágikus füzetet, aminek Ryuk a neve. Light emberek megölésére tudja használni a füzetet, de ehhez ismernie kell a kiszemelt ember nevét és arcát. A sorozatban Light történetét követjük, amint meg akarja ölni a gonosztevőket, miközben egy nyomozó kutakodik utána és megpróbálja leállítani.

VÁSÁROLJ A DEATH NOTE GYŰJTEMÉNYÜNKBŐL

Tokyo Ghoul

Ebben a mágikus világban vámpírok élnek az emberek között, akiknek emberi húst kell fogyasztaniuk, ha életben szeretnének maradni. A vámpíroknak különleges képességeik vannak, és a szemük feketévé válnak, ha izgatottak lesznek. Az emberi főhős Ken Kaneki fél vámpírrá változik, mivel egy műtét közben véletlenül vámpír szerveket kap. Ezáltal neki is emberi húst kell ennie, de közben próbál beilleszkedni a normális emberek közé. 

NÉZD MEG A TOKYO GHOUL GYŰJTEMÉNYÜNKET

Ha még több animés termék érdekel

NÉZD MEG A TELJES ANIME GYŰJTEMÉNYÜNKETDecorate your life!

Az Europosters már 1999 óta a legnagyobb forgalmazónak minősül Európa szerte.


A legnagyobb választékkal rendelkező internetes webáruház, mely többek közt posztereket, fényképeket, képeslapküldést és képkeretezést kínál vásárlóinak.


A világ legszebb és legkülönlegesebb képei és fényképei szerepelnek a kínálatunkban.


© 1999 – 2018 Europosters Minden jog fenntartva.
e-mail: info@europosters.eu, tel.: +420 777 33 44 55 (csak angolul)

Ez a web cookie fájlokat használ szolgáltatások nyújtására, reklámok testreszabására és a látogatottság felmérésére. Több információ Egyetértek ×
Top
Képkeretezés Képkeretezés On-line keretező stúdió
Garantált 100%-os elégedettség Garantált 100%-os elégedettség 365 nap pénz visszafizetési garancia
Minden raktáron Minden raktáron Saját raktárunkból, 24 órán belül szállítunk.
3 + 1 ajándék 3 + 1 ajándék Minden negyedik plakátot ajándékba kapja
Hűségprogram Hűségprogram Takarítson meg 10%-ot minden rendelésen
MysticCase MysticCase Unordinary gift