Inspiráció: Idézetek, amik segítenek a mindennapokban

25. 07. 2016

Néha mindannyiunknak szüksége van egy kis motivációra. Lehet hogy valami miatt éppen nem jó a hangulatunk, vagy az idő odakinn borús. De ez nem azt jelenti, hogy ezen idegeskednünk kellene. A kis hibák is könnyen felidegesíthetik az embert, vagy az, ha még nem érte el a célját. Mindenféleképpen csak előre kell nézni. Tarts a faladon egy kis emlékeztetőt, egy inspiráló idézetet és nézz rá annyiszor a nap folyamán ahányszor tudsz.

Soha ne add fel! Mindig legyen egy kis bátorságod…

Még akkor, ha nehéz idők járnak, csak menj tovább! Tüzeld fel az ambícióidat és mássz feljebb, feljebb és feljebb. Általában amikor elbuksz, mindig egy lépéssel közelebb kerülsz a sikerhez.

Maradj nyugodj és csak így tovább…

Igen, van a híres mondás, Keep Calm and Carry on! Vedd ezt a mondást komolyan. Ne stresszelj minden rossz miatt, ami történik. Próbálj meg nyugodt maradni és folytasd az utad az életben. Mindig az energiádat valamilyen pozitív dologra irányítsd.

Soha ne hagyd abba az álmodozást

Az álom csodálatos és életbevágóan fontos! Ne felejtsd el MEGÉLNI az álmaidat, azzal, hogy folyamatosan dolgozol rajtuk. Ha nem teszel semmit, semmi sem fog történni. Erőfeszítéseket kell tenned.

Szeretet

A szeretet mindig válasz a dolgokra, amely mindig belülről fakad. Meg kell tanulnod elfogadni önmagad. Oszd meg a szeretetedet másokkal is, bárhova mész.

MÉG TÖBB INSPIRÁCIÓS IDÉZET

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!

www.instagram.com/little_hyenka/Decorate your life!

Az Europosters már 1999 óta a legnagyobb forgalmazónak minősül Európa szerte.


A legnagyobb választékkal rendelkező internetes webáruház, mely többek közt posztereket, fényképeket, képeslapküldést és képkeretezést kínál vásárlóinak.


A világ legszebb és legkülönlegesebb képei és fényképei szerepelnek a kínálatunkban.


© 1999 – 2018 Europosters Minden jog fenntartva.
e-mail: info@europosters.eu, tel.: +420 777 33 44 55 (csak angolul)

Ez a web cookie fájlokat használ szolgáltatások nyújtására, reklámok testreszabására és a látogatottság felmérésére. Több információ Egyetértek ×
Top
Képkeretezés Képkeretezés On-line keretező stúdió
Garantált 100%-os elégedettség Garantált 100%-os elégedettség 365 nap pénz visszafizetési garancia
Minden raktáron Minden raktáron Saját raktárunkból, 24 órán belül szállítunk.
3 + 1 ajándék 3 + 1 ajándék Minden negyedik plakátot ajándékba kapja
Hűségprogram Hűségprogram Takarítson meg 10%-ot minden rendelésen
MysticCase MysticCase Unordinary gift