We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
FEDEZD fel a hét legjobb ajánlatait: TÉRKÉPEK akció 20 % ×

Inspiráció: Hogyan válasszuk ki a megfelelő ajándékot

19. 11. 2018

Mindig járj utána mire vágyik a személy, akinek ajándékozni szeretnél és hagyj elég időt a vásárlásra.

A bejegyzés első részében a férfiakra fókuszálunk. Hogyan válasszuk ki a megfelelő ajándékot kedvesünknek, édesapánknak, testvérünknek vagy fiú gyermekünknek?

A férfiak általában nem sokat árulnak el vágyaikról és ha meg is kérdezzük őket mit szeretnének, gyakran azt a választ kapjuk ‘semmit’. Ez az egyik legfőbb indok, ami miatt nehéz ajándékot vásárolni nekik.

Fontos a megfigyelés és elég idő hagyása a vásárlásra. Akár otthonodból is kiválaszthatod a megfelelő ajándékot. Bejegyzésünkkel segíteni és inspirálni szeretnénk, ezért készítettünk néhány kategóriát, amibe összegyűjtöttünk számos ajándék ötletet nektek.

Ha nem vagy biztos benne, melyik kategóriába tartozik a személy, akinek ajándékozni szeretnél, csak nézd meg a közösségi média oldalát, vagy kukkants be a lakásába, szobájába, szekrényébe. Biztosan segíteni fog a kategorizálásban.

Ne vegyél sapkát, ha nem hord sapkát!

Figyelj az árulkodó jelekre. Ha a személy lakása/szobája tele van film poszterekkel vagy könyvekkel akkor valószínűleg nem fog örülni egy focimeccsre szóló jegynek. Viszont boldoggá teheted a kedvenc TV sorozatát ábrázoló poszterrel vagy egyéb kiegészítőkkel.

Egy poszter unalmas..NEM, NEM AZ

Főleg, ha még be is keretezed. De ha szerinted ez még mindig nem elég jó ajándék, állíts össze egy ajándékcsomagot. Keress további termékeket a poszterhez hasonló témában.

Gyakori hiba

Mások nem biztos, hogy örülnek ugyanannak az ajándéknak, aminek mi örülnénk. Megelőzheted a csalódást egy rossz ajándék miatt. A megoldás nagyon egyszerű. Ajándékozd meg magadat is! Mikor másoknak vásárolsz vegyél magadnak is valamit.

Nők…többet beszélnek

Figyelj rá, mit mondanak! Simán elmondják mire vágynak.

A szabályok amúgy ugyanazok, mint a férfiaknál. Fontos a megfigyelés is és hogy tudj kategorizálni. Figyelj az apró jelekre. A legrosszabb, ha fülbevalót veszel egy olyan nőnek, akinek nincs kilyukasztva a füle.

Felejtsd el a kliséket!

Ne fogd vissza a fantáziádat, nagyobb örömet szerzel egy kreatív ajándékkal. Ha egy vadmacska barátnőd van, válogass össze neki egy ajándékcsomagot kedvenc bandájával kapcsolatos tárgyakból. Vegyél neki egy koncert jegyet és tegyél még mellé egy utazó bögrét, kulcstartót vagy egy posztert amire kérhet egy autogramot rögtön a koncert után.

Szóval ne aggódj – a megfelelő ajándék kiválasztása egyszerű. Csak szánj rá egy kis időt és legyél egy picit kreatív. Sok sikert!

Még több ajándék ötletDecorate your life!

Az Europosters 1999 óta a plakátok, falfestmények és falfestmények egyik legnépszerűbb eladója. Jelenleg egész Európában tevékenykedő művészekkel, fotósokkal és grafikusokkal működünk együtt. Kínálatunkban a kortárs művészek legszebb, legismertebb festményei és vadonatúj művei találhatóak meg. Mindemellett, saját fényképek nyomtathatóak, igény szerinti kiváló minőségű keretekben klienseinkhez szállítva. Nagyon szeretjük a belsőépítészetet, nem feledkezünk meg a geek csoportba tartozó klienseinkről és a zene rajongó klienseinkről sem, akiknek folyamatosan bővítjük plakát, bögrék, pólók, gyűjthető figurák és egyéb árucikkek és ajándékok kínálatát.


Kapcsolat:
E-mail: [email protected]
Tel.: +420 777 33 44 55 (csak angolul)

Hétfő – Péntek ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2020 Europosters. Minden jog fenntartva.

Ez a web cookie fájlokat használ szolgáltatások nyújtására, reklámok testreszabására és a látogatottság felmérésére. Több információ Egyetértek ×
Top