We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
FEDEZD fel a hét legjobb ajánlatait: VÁSZONKÉPEK akció 22 % ×

Inspiráció: Híres festők otthonodban

07. 01. 2020

Ha csodálod a festmények eredetiségét, javasoljuk, hogy vásárolj egy szépművészeti nyomatot, ezáltal élvezheted híres művészek festményeit és képeit anélkül, hogytúlzottan leterhelnéd a pénztárcádat. Célunk a művészet szépségének megőrzése, ezért olyan világhírű művészek reprodukcióit kínáljuk, mint Salvador Dali, Alfons Mucha, Vincent Van Gogh, Sam Toft és Banksy. Kinyomtathatod őket vászonképként vagy poszterként.

Vincent Van Gogh művészete

A 19. század kiemelkedő holland festő, Vincent Van Gogh élete és művészete tele volt titkokkal és mítoszokkal. A szerelmi csalódása következtében elkezdte felderíteni életének értelmét. Festményeinek célja az igazság megtalálása volt, műveiben nagy figyelmet fordított a részletekre, az emberi arcokra és arckifejezéseikre. A japán művészetből merített ihletet, amelytől festményei ragyogóbb színekkel és nagyszerű hangulattal ragyogtak. Ebben az időszakban számos képet készített virágokkal, japán művészettel és párizsi jelenetekkel. A leghíresebb műveinek képi reprodukcióit, mint például az Éjjeli Kávézó, a Red Vineyard, a Csillagos Éjszaka és a Napraforgók, megtalálhatod weboldalunkon.

Salvador Dali festményei

A 20. században élő spanyol festõ, fotóművész és szobrász szürrealisztikus munkájáról híres, valamint a Diego Velázquezéhoz hasonló bajszáról. Párizsban találkozott Pablo Picassoval, aki segített neki csatlakozni a párizsi avantgárd művészek csoportjához. Művei gyakran álmodozó fantázián alapulnak, ahol a mindennapi tárgyak szokatlan formákat öltenek. Festményei a részletekre összpontosítanak és gyakran szexuális vagy erőszakos hangulatra utalnak.

Gustav Klimt művészete

Ha rajongsz a híres osztrák festőért, Gustav Klimtért, aki elsősorban Bécsben élt a 19. és a 20. század fordulóján, és megkülönböztető vonalakkal, hullámzó hajjal, virágokkal, geometriai mintákkal és mitikus témákkal tele festményeiért, akkor nem kell kétségbe esned. Megrendelheted annak a művésznek a munkáit is, aki a bécsi Sturany-palota mennyezetén létrehozta a négy allergiát, a Karlovy Varyban található gyógyfürdő mennyezetét és a Hermes Villát, Erzsébet császárné országos rezidenciáját is díszítette. Festményei tökéletesek lehetnek bárki otthonába.

Inspiráció a jelenkor művészetéből

Gyönyörű festményeket nemcsak a múltban készítették, manapság is rengeteg készül.

Sam Toft

Sam Toft egy népszerű angol festő, aki híres festményeinek félreérthetetlen stílusáról. A művész könnyű humort és azonos karaktereket csempész műveibe és mindezt sok színnel egészíti ki. Az egész világ beleszeretett művészetébe. A festményei találóak reprezentatívak helyiségekhez, de akár a te otthonodba is alkalmasak. Néhányat kiemeltünk, de fedezd fel a teljes kollekcióját a weboldalunkon.

Annette Schmucker

Annette Schmucker német művésznő imádja a festészet változatosságát és mindig teljesen más témákkal és technikákkal dolgozik. Ráadásul nagyon gyakran több különböző festményen dolgozik egyszerre. Célja a fény és a tér kombinációjának ábrázolása. Konkrét és absztrakt motívumokkal dolgozik és szeret összekombinálni őket. Jelenleg elsősorban az emberek az ispirációja. Az általa alkalmazott technikák sokszínűek, de ragyogásuk miatt az olajfesték a festmények nagy részében főszerepet játszik.

FEDEZZ FEL MÉG TÖBB FESTMÉNY REPRODUKCIÓT

tekla

Műépítész és designerként, kreatív személyiségével mindig képes inspirálni. Kövesd a bejegyzéseit!

www.instagram.com/i.am.tekla/Decorate your life!

Az Europosters-szel 1999 óta vagyunk a piacon, és ez idő alatt az egyik legnagyobb olyan áruházzá váltunk, mely posztereket, tapétákat, képeket, festmény reprodukciókat és sok más terméket árul. Évről évre egyre nő a kínálatunk, melyet igyekszünk mindig a vásárlóink preferenciái szerint alakítani. Kinyomtatjuk a posztereket, bekeretezzük a képeket, vagy akár inspirálunk Titeket blog posztjainkkal, ahol rengeteg hírrel találkozhattok a legújabb filmekről, TV sorozatokról, vagy ötleteket nyerhettek az aktuális beltéri stílussal kapcsolatban.

Látogass el honlapunkra és találd meg mi hiányzik otthonodból.

 

© 1999 – 2020 Europosters Minden jog fenntartva.
e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55 (csak angolul)

 

Hétfő - Péntek
7:00 - 15:00

 

Ez a web cookie fájlokat használ szolgáltatások nyújtására, reklámok testreszabására és a látogatottság felmérésére. Több információ Egyetértek ×
Top