We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
FEDEZD fel a hét legjobb ajánlatait: NAPTÁRAK 2021 akció - 20% ×

Inspiráció: Híres festők otthonodban

07. 01. 2020

Ha csodálod a festmények eredetiségét, javasoljuk, hogy vásárolj egy szépművészeti nyomatot, ezáltal élvezheted híres művészek festményeit és képeit anélkül, hogytúlzottan leterhelnéd a pénztárcádat. Célunk a művészet szépségének megőrzése, ezért olyan világhírű művészek reprodukcióit kínáljuk, mint Salvador Dali, Alfons Mucha, Vincent Van Gogh, Sam Toft és Banksy. Kinyomtathatod őket vászonképként vagy poszterként.

Vincent Van Gogh művészete

A 19. század kiemelkedő holland festő, Vincent Van Gogh élete és művészete tele volt titkokkal és mítoszokkal. A szerelmi csalódása következtében elkezdte felderíteni életének értelmét. Festményeinek célja az igazság megtalálása volt, műveiben nagy figyelmet fordított a részletekre, az emberi arcokra és arckifejezéseikre. A japán művészetből merített ihletet, amelytől festményei ragyogóbb színekkel és nagyszerű hangulattal ragyogtak. Ebben az időszakban számos képet készített virágokkal, japán művészettel és párizsi jelenetekkel. A leghíresebb műveinek képi reprodukcióit, mint például az Éjjeli Kávézó, a Red Vineyard, a Csillagos Éjszaka és a Napraforgók, megtalálhatod weboldalunkon.

Salvador Dali festményei

A 20. században élő spanyol festõ, fotóművész és szobrász szürrealisztikus munkájáról híres, valamint a Diego Velázquezéhoz hasonló bajszáról. Párizsban találkozott Pablo Picassoval, aki segített neki csatlakozni a párizsi avantgárd művészek csoportjához. Művei gyakran álmodozó fantázián alapulnak, ahol a mindennapi tárgyak szokatlan formákat öltenek. Festményei a részletekre összpontosítanak és gyakran szexuális vagy erőszakos hangulatra utalnak.

Gustav Klimt művészete

Ha rajongsz a híres osztrák festőért, Gustav Klimtért, aki elsősorban Bécsben élt a 19. és a 20. század fordulóján, és megkülönböztető vonalakkal, hullámzó hajjal, virágokkal, geometriai mintákkal és mitikus témákkal tele festményeiért, akkor nem kell kétségbe esned. Megrendelheted annak a művésznek a munkáit is, aki a bécsi Sturany-palota mennyezetén létrehozta a négy allergiát, a Karlovy Varyban található gyógyfürdő mennyezetét és a Hermes Villát, Erzsébet császárné országos rezidenciáját is díszítette. Festményei tökéletesek lehetnek bárki otthonába.

Inspiráció a jelenkor művészetéből

Gyönyörű festményeket nemcsak a múltban készítették, manapság is rengeteg készül.

Sam Toft

Sam Toft egy népszerű angol festő, aki híres festményeinek félreérthetetlen stílusáról. A művész könnyű humort és azonos karaktereket csempész műveibe és mindezt sok színnel egészíti ki. Az egész világ beleszeretett művészetébe. A festményei találóak reprezentatívak helyiségekhez, de akár a te otthonodba is alkalmasak. Néhányat kiemeltünk, de fedezd fel a teljes kollekcióját a weboldalunkon.

Annette Schmucker

Annette Schmucker német művésznő imádja a festészet változatosságát és mindig teljesen más témákkal és technikákkal dolgozik. Ráadásul nagyon gyakran több különböző festményen dolgozik egyszerre. Célja a fény és a tér kombinációjának ábrázolása. Konkrét és absztrakt motívumokkal dolgozik és szeret összekombinálni őket. Jelenleg elsősorban az emberek az ispirációja. Az általa alkalmazott technikák sokszínűek, de ragyogásuk miatt az olajfesték a festmények nagy részében főszerepet játszik.

FEDEZZ FEL MÉG TÖBB FESTMÉNY REPRODUKCIÓT

tekla

Műépítész és designerként, kreatív személyiségével mindig képes inspirálni. Kövesd a bejegyzéseit! https://www.instagram.com/i.am.tekla/

www.instagram.com/i.am.tekla/Decorate your life!

Az Europosters 1999 óta a plakátok, falfestmények és falfestmények egyik legnépszerűbb eladója. Jelenleg egész Európában tevékenykedő művészekkel, fotósokkal és grafikusokkal működünk együtt. Kínálatunkban a kortárs művészek legszebb, legismertebb festményei és vadonatúj művei találhatóak meg. Mindemellett, saját fényképek nyomtathatóak, igény szerinti kiváló minőségű keretekben klienseinkhez szállítva. Nagyon szeretjük a belsőépítészetet, nem feledkezünk meg a geek csoportba tartozó klienseinkről és a zene rajongó klienseinkről sem, akiknek folyamatosan bővítjük plakát, bögrék, pólók, gyűjthető figurák és egyéb árucikkek és ajándékok kínálatát.


Kapcsolat:
E-mail: [email protected]
Tel.: +420 777 33 44 55 (csak angolul)

Hétfő – Péntek ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2020 Europosters. Minden jog fenntartva.

Ez a web cookie fájlokat használ szolgáltatások nyújtására, reklámok testreszabására és a látogatottság felmérésére. Több információ Egyetértek ×
Top