We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
FEDEZD fel a hét legjobb ajánlatait: ZENEI akció 15 % ×

Inspiráció: Harmóniateremtés a Feng Shui-jal

21. 02. 2020

Az öt elem az Anyatermészet jobb kezét jelentik. Nem hiába nevezik őket a legerősebbeknek. A belső terekben viszont éppen ellenkezőleg működik. Ezek kombinációja harmóniát nyújt otthonodba és nagyszerű légkört teremt. Mindenik elemnek megvan a maga belső jelentése.

A VÍZ ELEM

A víz az egyetlen elem, amely különböző formákká változhat. Jégben, hóban vagy folyadékban nyilvánul meg és soha nem szűnik meg, bizonyítja erejét és hatalmát. A víz megnyugtat minket, harmóniát teremt és egyben kivívja tiszteletünket.

A belső térben azonban a víz elemét megfelelő módon kell felhasználni. Bár azt állítják, hogy a pénz és a vagyon színe, ugyanakkor hideg szín is, amely túlzott mértékű felhasználása esetén ‘lehűtheti’ a belső teret. A kék szín által a víz elem serkenti a gondolkodást, tehát kiválóan alkalmazható irodákban, ahol segít összpontosítani.

FEDEZD FEL A VÍZ ELEMET

A LEVEGŐ ÉS FÖLD ELEMEK

A levegő minősége manapság globális téma. És jogosan. A levegő molekulái mindnyájunkat körülvesznek és nap mint nap befolyásolnak viselkedésünkben és hangulatunkban. Ezért kell különösen nagy hangsúlyt fektetnünk az otthonunkat elárasztó levegő minőségére. A frissességet akát képek vagy festmények formájában is beviheted otthonodba, leginkább olyan darabokkal amelyek a Földet vagy a természetet ábrázolják és hagyjd, hogy magával ragadjon ez az erő, amely rögzíti ennek a korlátozás nélküli elemnek a szépségét és sokféleségét.

A föld színei kifejezetten lágyak, a bézstől egészen a tégla árnyalatig. Pihentető benyomást keltenek a belső terekben és javítják az emésztést is. Nagyszerű, ha ezt az elemet és a jellegzetes színeit a konyhába vagy az étkező terekbe csempészed.

FEDEZD FEL A LEVEGŐ ELEMET

A TŰZ ELEM

A tűz az emberiség egyik legfontosabb felfedezése, korlátozhatatlan erővel, amely a mindennapi életben szükségessé vált. Ha nagyobb tűz van, általában nehéz megállítani. Kár, hogy az emberek a múltbeli túlélés egyik legfontosabb elemének látták és manapság már közönbössé vált. De hogyan is lehet bevinni a tűz elemet a belső terekbe?

A kandalló nem az egyetlen lehetőség. A tüzet bármilyen formában ábrázoló festményekkel, fotókkal vagy poszterekkel is nagyszerűen kivitelezhető. A tüzet kifejező vörös színt és annak árnyalatait azonban a belső terekben fűszerként kell kezelni, avagy óvatosan bánni vele és megfelelően kiegyensúlyozni.


FEDEZD FEL A FENG SHUI ÖT ELEMÉT

tekla

Műépítész és designerként, kreatív személyiségével mindig képes inspirálni. Kövesd a bejegyzéseit!

www.instagram.com/i.am.tekla/Decorate your life!

Az Europosters-szel 1999 óta vagyunk a piacon, és ez idő alatt az egyik legnagyobb olyan áruházzá váltunk, mely posztereket, tapétákat, képeket, festmény reprodukciókat és sok más terméket árul. Évről évre egyre nő a kínálatunk, melyet igyekszünk mindig a vásárlóink preferenciái szerint alakítani. Kinyomtatjuk a posztereket, bekeretezzük a képeket, vagy akár inspirálunk Titeket blog posztjainkkal, ahol rengeteg hírrel találkozhattok a legújabb filmekről, TV sorozatokról, vagy ötleteket nyerhettek az aktuális beltéri stílussal kapcsolatban.

Látogass el honlapunkra és találd meg mi hiányzik otthonodból.

 

© 1999 – 2020 Europosters Minden jog fenntartva.
e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55 (csak angolul)

 

Hétfő - Péntek
7:00 - 15:00

 

Ez a web cookie fájlokat használ szolgáltatások nyújtására, reklámok testreszabására és a látogatottság felmérésére. Több információ Egyetértek ×
Top