We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % a kiválasztott termékekre SZEREZZ BE PROMÓKÓDOT

Inspiráció: Harmóniateremtés a Feng Shui-jal

21. 02. 2020

Az öt elem az Anyatermészet jobb kezét jelentik. Nem hiába nevezik őket a legerősebbeknek. A belső terekben viszont éppen ellenkezőleg működik. Ezek kombinációja harmóniát nyújt otthonodba és nagyszerű légkört teremt. Mindenik elemnek megvan a maga belső jelentése.

A VÍZ ELEM

A víz az egyetlen elem, amely különböző formákká változhat. Jégben, hóban vagy folyadékban nyilvánul meg és soha nem szűnik meg, bizonyítja erejét és hatalmát. A víz megnyugtat minket, harmóniát teremt és egyben kivívja tiszteletünket.

A belső térben azonban a víz elemét megfelelő módon kell felhasználni. Bár azt állítják, hogy a pénz és a vagyon színe, ugyanakkor hideg szín is, amely túlzott mértékű felhasználása esetén ‘lehűtheti’ a belső teret. A kék szín által a víz elem serkenti a gondolkodást, tehát kiválóan alkalmazható irodákban, ahol segít összpontosítani.

FEDEZD FEL A VÍZ ELEMET

A LEVEGŐ ÉS FÖLD ELEMEK

A levegő minősége manapság globális téma. És jogosan. A levegő molekulái mindnyájunkat körülvesznek és nap mint nap befolyásolnak viselkedésünkben és hangulatunkban. Ezért kell különösen nagy hangsúlyt fektetnünk az otthonunkat elárasztó levegő minőségére. A frissességet akát képek vagy festmények formájában is beviheted otthonodba, leginkább olyan darabokkal amelyek a Földet vagy a természetet ábrázolják és hagyjd, hogy magával ragadjon ez az erő, amely rögzíti ennek a korlátozás nélküli elemnek a szépségét és sokféleségét.

A föld színei kifejezetten lágyak, a bézstől egészen a tégla árnyalatig. Pihentető benyomást keltenek a belső terekben és javítják az emésztést is. Nagyszerű, ha ezt az elemet és a jellegzetes színeit a konyhába vagy az étkező terekbe csempészed.

FEDEZD FEL A LEVEGŐ ELEMET

A TŰZ ELEM

A tűz az emberiség egyik legfontosabb felfedezése, korlátozhatatlan erővel, amely a mindennapi életben szükségessé vált. Ha nagyobb tűz van, általában nehéz megállítani. Kár, hogy az emberek a múltbeli túlélés egyik legfontosabb elemének látták és manapság már közönbössé vált. De hogyan is lehet bevinni a tűz elemet a belső terekbe?

A kandalló nem az egyetlen lehetőség. A tüzet bármilyen formában ábrázoló festményekkel, fotókkal vagy poszterekkel is nagyszerűen kivitelezhető. A tüzet kifejező vörös színt és annak árnyalatait azonban a belső terekben fűszerként kell kezelni, avagy óvatosan bánni vele és megfelelően kiegyensúlyozni.


FEDEZD FEL A FENG SHUI ÖT ELEMÉT

tekla

Műépítész és designerként, kreatív személyiségével mindig képes inspirálni. Kövesd a bejegyzéseit! https://www.instagram.com/i.am.tekla/

www.instagram.com/i.am.tekla/EuropostersDekoráld a világod

1999 óta az Europosters Csehországban és egész Európában az egyik legnépszerűbb poszter, falfestmény és licencelt áru forgalmazója. Kínálatunkban hatalmas választékban találhatsz bármilyen méretű film-, játék- vagy sportplakátokat, valamint eredeti ajándékok széles választékát kínáljuk, a Csillagok háborúja, Harry Potter, képregények igazi rajongóinak vagy az egész Warner Bros-tól. Tudjuk, hogy a bögrék, figurák, rejtvények és ruhák a legjobb ajándék mindenki számára, kortól és érdeklődéstől függetlenül. De ha rajongsz a belsőépítészetért, akkor te is jó helyen jársz! Naponta nyomtatunk falfestményeket, illusztrációkat, fényképeket és művészeti reprodukciókat és több mint 25 országba küldjük őket, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek.


Kapcsolat:

E-mail: [email protected]

Tel.: +420 210 440 210 (csak angolul)

Hétfő – Péntek ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters. Minden jog fenntartva.

Top