We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
FEDEZD fel a hét legjobb ajánlatait: VÁSZONKÉPEK akció 22 % ×

Hogyan nyomtasson saját posztert?

06. 02. 2018

Napjainkban a költségvetés sok háztartásban szűkös. Nem sokan engedhetik meg maguknak azt, hogy rendszeresen átalakítsák házukat. Azonban teljesen új hangulatot hozhat létre saját falain  belül, néhány egyszer trükk és új dekorációs anyagok segítségével. Kis erőfeszítéssel és egészen kevés pénzből feldobhatja  nappaliját, hálószobáját vagy a  gyerekszobát egyedülálló elemekkel, ha posztereket szeretne nyomtatni a fotógalériájában található képek felhasználásával.

Milyen előnyei vannak az egyéni fotóknak?

Nem számít, hogy vicces családi képet választ, a gyönyörű tenger vagy épp hegyek feletti napsütést, amelyeket megörökítettek az utolsó vakáció során; minden egyes Önök által készített kép egyedülálló. Senki másnak nincs ugyan olyan képe kint a falon. Emellett a poszterek elkészítése sem olyan nehéz. Mióta az internet a média világába költözött, könnyen kereshet egy online photoshop alkalmazást. Néhány szolgáltatónál szükséges a saját szerkesztő szoftverét letölteni a számítógépre vagy laptopra, másoknál viszont elég csak feltölteni a kiválasztott képet a photoshop weboldalára. Az egyértelmű instrukcióknak köszönhetően még a technikailag tapasztalatlan felhasználók is létre tudják hozni álomposzterüket mindössze néhány lépésben. 

PRINT YOUT OWN PHOTO ON OUR CANVAS | EUROPOSTERS from EUROPOSTERS on Vimeo.

PRINT YOU OWN PHOTO ON OUR POSTER | EUROPOSTERS from EUROPOSTERS on Vimeo.

Saját motívum vagy kész poszter?

A virtuális fotóalbumból  kialakított posztereken kívül,  kész képek is rendelhetők nálunk. Az Europosters-szakértők egy percre sem állnak meg, így számos különböző modell közül választhat:

Függetlenül attól, melyik kategóriát választja, vásároljon nálunk kedvező árakért, és rövid szállítási időért, mely mindössze két-három nap. A professzionális csomagolásnak köszönhetően, a termékek garantáltan sértetlenül érkeznek Önhöz. Az Europosters-nél kiváló színminőségű termékeket kínálunk kedvező áron. Olyan rendszeres akcióinkkal várjuk vásárlóinkat, mint például négy poszter három áráért.

Cíkék: Inspirations , My Photo , Wall MuralsDecorate your life!

Az Europosters 1999 óta a plakátok, falfestmények és falfestmények egyik legnépszerűbb eladója. Jelenleg egész Európában tevékenykedő művészekkel, fotósokkal és grafikusokkal működünk együtt. Kínálatunkban a kortárs művészek legszebb, legismertebb festményei és vadonatúj művei találhatóak meg. Mindemellett, saját fényképek nyomtathatóak, igény szerinti kiváló minőségű keretekben klienseinkhez szállítva. Nagyon szeretjük a belsőépítészetet, nem feledkezünk meg a geek csoportba tartozó klienseinkről és a zene rajongó klienseinkről sem, akiknek folyamatosan bővítjük plakát, bögrék, pólók, gyűjthető figurák és egyéb árucikkek és ajándékok kínálatát.


Kapcsolat:
E-mail: [email protected]
Tel.: +420 777 33 44 55 (csak angolul)

Hétfő – Péntek ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2020 Europosters. Minden jog fenntartva.

Ez a web cookie fájlokat használ szolgáltatások nyújtására, reklámok testreszabására és a látogatottság felmérésére. Több információ Egyetértek ×
Top