We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % a kiválasztott termékekre SZEREZZ BE PROMÓKÓDOT

Hogyan néz ki egy tökéletes műalkotás

09. 06. 2022

Mi ragaszkodunk a kitűnő minőségű termékek nyomtatásához, hogy ügyfeleinket kielégítsük. Pont ezért készítettük el számodra ezt az útmutatót, hogy biztosan a lehető legjobb műalkotásokat töltsd fel. Szabályaink figyelmen kívül hagyása azt eredményezheti, hogy alkotásaidat kurátoraink nem hagyják majd jóvá, vagy egy megrendelő küldi vissza, amit senki sem szeretne.
Tehát mit is kell tenned ahhoz, hogy elkerüld a feltöltéseid elutasítását?

Kövesd a feltöltési szabályzatot: 

 • Kizárólag jó minőségű képeket tölts fel JPG formátumban.
 • A feltöltött fájl maximális mérete 20 MB legyen.
 • A fájl mérete legalább 2000 pixel legyen a kisebb oldalon, legalább 150 DPI-vel.
 • Az ajánlott arányok a 2:3, 3:4 vagy 1:1. Ezektől eltérő arányok esetében előfordulhat, hogy nem tudjuk az összes nyomtatási lehetőségünket kínálni.

Kérünk, hogy ne:

 • Tölts fel egyszerre 10-nél több fájlt, hogy rendszerünknek legyen elegendő ideje a fájlok feldolgozására – különösen akkor, ha nagy felbontásúak.
 • Helyezd túl közel a szöveget vagy a tartalmat a műalkotás széléhez.
 • Adj hozzá kereteket az összetételhez.
 • Növeld manuálisan a képek pixelméretét.
 • Adj hozzá szűrőket a képek minőségének javításához.

  Feltöltés előtt győződj meg a következőkről:

 • Te vagy a műalkotás tulajdonosa.
 • A műveid nem sértik az erkölcsi, nyilvánossági, magánéleti vagy egyéb jogokat (szerzői jogokat), sem más személyt illetve harmadik feleket.

  A leggyakrabban előforduló hibák műalkotások feltöltésekor

  1. Rossz minőségű képeket töltesz fel.

  Biztosnak kell lenned abban, hogy a feltöltésed a lehető legmagasabb minőségű. A rendszer minden szemcsés textúrát és elmosódott hátteret rossz minőségű tényezőként észlel, ami nem felel meg a mi nyomtatási követelményeinknek. Tartsd ezt észben, hiszen előfordulhat, hogy elutasítunk egy olyan képet, amely rosszul néz ki nagy méretű nyomtatásokon.
  Kérjük, tartsd be a fentebb található szabályainkat, és csak olyan képeket tölts fel, amelyek kisebb méretben legalább 2000 px méretűek, minél nagyobb, annál jobb, de kérünk, hogy a teljes méret ne haladja meg a 20 MB-ot.

2. Manuálisan növeled a képpontok méretét, vagy szűrőket használsz a kép minőségének javítására.


Miután elkészült egy grafika egy bizonyos méretben, ne nyújtsd ki kézzel csak azért, hogy megfeleljen a követelményeinknek. Naponta találkozunk ilyen esettel, és biztosan fel fogjuk ismerni.
Szűrőket lehet használni, és tudjuk, hogy érdekessé tehetik a művészetet, de használd őket okosan. A szűrőknek csupán addig van értelme, amíg nem arra használják, hogy valami rosszból jót próbáljanak csinálni.
Ne feledd, hogy a nyomtatás felerősítheti a szűrő hatását, ezért ha nem vagy biztos a dizájn élességében, inkább ne tegyél rá szűrőt, hogy elrejtsd az alkotás hibáit.

 

3. A szöveg vagy egy fontos tartalom túl közel van a sarokhoz.


A dizájn készítésekor ne feledd, hogy hagyni kell helyet a fontos vonások körül, amelyek az alkotásokat különlegessé teszik. Fennáll a veszélye annak, hogy levágjuk a vászonra való nyomtatás során.

4. Színes keretet használsz a motívum körül.


Nem javasoljuk a keretek használatát az alkotáson belül, mert az e-shopunkban van lehetőség fehér vagy fekete szegély hozzáadására az alkotások nyomtatása során.

5. Több képet töltesz fel csak egy kicsit megváltoztatott színpalettával vagy apró részletkülönbséggel.


Hiszünk abban, hogy más módon is megtöltheted művészeti kollekciód, mintsem úgy, hogy ugyanazokat a mintákat újra és újra megváltoztatod. Az eredetiségért is ugyanúgy járnak plusz pontok.

Most már mindent tudsz, amit a műalkotások feltöltésével kapcsolatban tudnod kell. Már kezdheted is azonnal!

 

Tölsd fel a műalkotásaid EuropostersDekoráld a világod

1999 óta az Europosters Csehországban és egész Európában az egyik legnépszerűbb poszter, falfestmény és licencelt áru forgalmazója. Kínálatunkban hatalmas választékban találhatsz bármilyen méretű film-, játék- vagy sportplakátokat, valamint eredeti ajándékok széles választékát kínáljuk, a Csillagok háborúja, Harry Potter, képregények igazi rajongóinak vagy az egész Warner Bros-tól. Tudjuk, hogy a bögrék, figurák, rejtvények és ruhák a legjobb ajándék mindenki számára, kortól és érdeklődéstől függetlenül. De ha rajongsz a belsőépítészetért, akkor te is jó helyen jársz! Naponta nyomtatunk falfestményeket, illusztrációkat, fényképeket és művészeti reprodukciókat és több mint 25 országba küldjük őket, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek.


Kapcsolat:

E-mail: [email protected]

Tel.: +420 210 440 210 (csak angolul)

Hétfő – Péntek ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters. Minden jog fenntartva.

Top