Hogyan kell csinálni: Díszítsd ki az otthonod bohém stílusban

29. 03. 2017

Ha bohém stílusról van szó, akkor a kevesebb több. Minden a részletekről szól – fodrok, minták, nyomatok, színek és díszítőelemek. Van néhány tökéletes trükkünk, hogyan legyen az otthonodnak színpompás stílusa, vagy csak szeretnél finoman hozzáadni egy kis bohém stílust.

Minták, Nyomatok és színek

Absztrakt, elvont művészi darabok vagy ismétlődő színes geometriai formák modern stílusú bohém hangulatot tudnak egy helységnek kölcsönözni. Mindig rajtad áll, hogy ha szeretnéd inkább ha szobád minimálisabb, letisztultabb stílusú lenne, vagy épp ellenkezőleg nagyon csicsás.

VÁSÁROLJ A BOHÉM KOLLEKCIÓNKBÓL

Térképek

A bohém szív mindig imád utazni. Montázs képek, poszterek, vagy térképek nagyon könnyen tudnak bohém, szabad stílust teremteni a szobában. Már csak ki kell választanod a legjobb térképet.

UTAZZ EL A TÉRKÉPEINKKEL

Fa faliképek

A bohó stílus egy mítikus és rusztikus stílus is egyben. Ha fa fali képeket teszel ki a faladra, azok megteremtik azt a nyers, természetes érzést. Ha a fali montázs mellé még felteszel néhány fa képet, tökéletes lesz a stílus.

VÁSÁROLJ BOHÉM STÍLUSÚ FA KÉPEKET

Egynek lenni a természettel

Bohó = természet. Természetes elemek,  mint fa, kő és hosszú nyári esték. Tegyél ki olyan fotókat, vagy dizájn elemeket, amik visszatükrözik az erdei tisztás hangulatát. Tollak és virágok kötelezőek!

VÁSÁROLJ A KEDVENC TERMÉSZET FALIKÉPEINKBŐLAz Europosters már 1999 óta a legnagyobb forgalmazónak minősül Európa szerte.


A legnagyobb választékkal rendelkező internetes webáruház, mely többek közt posztereket, fényképeket, képeslapküldést és képkeretezést kínál vásárlóinak.


A világ legszebb és legkülönlegesebb képei és fényképei szerepelnek a kínálatunkban.


© 1999 – 2017 Europosters Minden jog fenntartva.
e-mail: info@europosters.eu, tel.: +420 777 33 44 55 (csak angolul)

Ez a web cookie fájlokat használ szolgáltatások nyújtására, reklámok testreszabására és a látogatottság felmérésére. Több információ Egyetértek ×
Top
képkeretezés képkeretezés On-line keretező stúdió
100%-os elégedettséget. 100%-os elégedettséget. 365 nap pénz visszafizetési garancia
Minden raktáron Minden raktáron Saját raktárunkból, 24 órán belül szállítunk.
3 + 1 ajándék 3 + 1 ajándék Minden negyedik plakátot ajándékba kapja
Hűségprogram Hűségprogram Takarítsz meg 10%-ot minden rendeléseden
MysticCase MysticCase Unordinary gift