We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
FEDEZD fel a hét legjobb ajánlatait: KERETEZETT POSZTEREK akció 30 % ×

Hogyan kell csinálni: Díszítsd ki az otthonod bohém stílusban

29. 03. 2017

Ha bohém stílusról van szó, akkor a kevesebb több. Minden a részletekről szól – fodrok, minták, nyomatok, színek és díszítőelemek. Van néhány tökéletes trükkünk, hogyan legyen az otthonodnak színpompás stílusa, vagy csak szeretnél finoman hozzáadni egy kis bohém stílust.

Minták, Nyomatok és színek

Absztrakt, elvont művészi darabok vagy ismétlődő színes geometriai formák modern stílusú bohém hangulatot tudnak egy helységnek kölcsönözni. Mindig rajtad áll, hogy ha szeretnéd inkább ha szobád minimálisabb, letisztultabb stílusú lenne, vagy épp ellenkezőleg nagyon csicsás.

VÁSÁROLJ A BOHÉM KOLLEKCIÓNKBÓL

Térképek

A bohém szív mindig imád utazni. Montázs képek, poszterek, vagy térképek nagyon könnyen tudnak bohém, szabad stílust teremteni a szobában. Már csak ki kell választanod a legjobb térképet.

UTAZZ EL A TÉRKÉPEINKKEL

Fa faliképek

A bohó stílus egy mítikus és rusztikus stílus is egyben. Ha fa fali képeket teszel ki a faladra, azok megteremtik azt a nyers, természetes érzést. Ha a fali montázs mellé még felteszel néhány fa képet, tökéletes lesz a stílus.

VÁSÁROLJ BOHÉM STÍLUSÚ FA KÉPEKET

Egynek lenni a természettel

Bohó = természet. Természetes elemek,  mint fa, kő és hosszú nyári esték. Tegyél ki olyan fotókat, vagy dizájn elemeket, amik visszatükrözik az erdei tisztás hangulatát. Tollak és virágok kötelezőek!

VÁSÁROLJ A KEDVENC TERMÉSZET FALIKÉPEINKBŐL



Decorate your life!

Az Europosters 1999 óta a plakátok, falfestmények és falfestmények egyik legnépszerűbb eladója. Jelenleg egész Európában tevékenykedő művészekkel, fotósokkal és grafikusokkal működünk együtt. Kínálatunkban a kortárs művészek legszebb, legismertebb festményei és vadonatúj művei találhatóak meg. Mindemellett, saját fényképek nyomtathatóak, igény szerinti kiváló minőségű keretekben klienseinkhez szállítva. Nagyon szeretjük a belsőépítészetet, nem feledkezünk meg a geek csoportba tartozó klienseinkről és a zene rajongó klienseinkről sem, akiknek folyamatosan bővítjük plakát, bögrék, pólók, gyűjthető figurák és egyéb árucikkek és ajándékok kínálatát.


Kapcsolat:
E-mail: [email protected]
Tel.: +420 777 33 44 55 (csak angolul)

Hétfő – Péntek ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2020 Europosters. Minden jog fenntartva.

Ez a web cookie fájlokat használ szolgáltatások nyújtására, reklámok testreszabására és a látogatottság felmérésére. Több információ Egyetértek ×
Top