We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?

Gyakran halljuk, hogy az Assassin’s Creed Valhalla minden idők legjobb játéka

03. 12. 2020

Hosszú ideje vártuk a Valhallát: a játék iránti érdeklődés megnőtt az Ubisoft marketingjének köszönhetően, amely nem engedte a türelmetlen játékosokat felejteni, valamint a 2019-es botránynak köszönhetően, amelyben az Ubisoft bemutatta a sokat kritizált Ghost Recon: Breakpoint-ot a nyilvánosság számára, amely megmutatta, hogy a stratégia megváltoztatása és minden új játék fejlesztésére nagyobb odafigyelés szükséges.

A feltörekvő internetes és közösségi hálózati vélemények szerint Valhalla fejlesztése valóban sikerült: bár a legtöbb játékos még mindig érzi a klasszikus Assassin’s Creed Valhalla szellemét, ez már nem azonos az Assassin’s Creed Origins vagy az Assassin’s Creed Odyssey-vel – a kreatív csapat úgy döntött, hogy módosítja a meglévő verziót, és új funkciókat ad hozzá: annak ellenére, hogy ez bizonyos helyeken egy tipikus Ubisoft játék, amelyben többnyire a térkép fokozatos feltárására összpontosít, főbb történetszalag feladatokkal, de emellett (annyira nagyra értékelik) mellékes feladatokként a játék egyre inkább a népszerű Skyrim-hez vagy akár a The Witcher-hez hasonlítható, a részletekre való jó látásnak köszönhetően (mint az RPG-ben).

Valhalla Norvégiában kezdődött 873-ban és a kora európai középkor egyik legérdekesebb időszakára, a Brit-szigetek viking inváziójára összpontosít. A vad harcosok évszázadok óta jelentősen befolyásolták a leendő Anglia és kontinentális Európa történetét. Az északiaknak még Észak-Amerikába is sikerült eljutniuk – és az Assassin’s Creed új kiadásában ez a tény is elég jelentős.

A játékban úgy tűnik, hogy nincs főszereplő és a klánt kulcsfontosságúnak tartják a cselekményben. Formálisan nézve Eivort, mint főszereplőt (könyörtelen harcos, akinek neme ennek a semleges névnek is köszönhető, tehát nem előre meghatározott és választható), előre meghatározott természetű és világnézetű, de ő nem több, mint része egy család, amelynek egyetlen erőfeszítése a klánért való munka. A játék Eivor történetével, Eivor és féltestvérének Angliába menekülésével és későbbi szökésével kezdődik. A játék során a karakter legtöbbször megoldja a falukkal kapcsolatos problémákat, feltárja a térképet, segíti a rászoruló embereket, és megtámad más falvakat és keresztény egyházakat, mind a térkép kitöltése, mind a saját falujának javítása érdekében – mint már említettük, a fő a cél a klán előnye.

A játék során mind a játék előző részeiből már ismert harci stílusokkal, mind egy teljesen új mellékfeladatokkal találkozhatsz egy térkép felfedezése során, például macskák megfogása, kígyótojások keresése vagy karakterek mentése patkánytámadásoktól. A fejlesztők szerint kis feladatokra van szükségünk, hogy játék közben eltereljük a figyelmünket és szórakoztassuk magunkat, ugyanakkor eltávolodjunk a nehéz fővonaltól. A mellékszereplők is jól fejlettek a játékban, ami megadja a választást a fővonal figyelése és a játék érdekes mellékküldetései között. Végül is egyesek kijelentik, hogy mindkettőt élvezik, amikor játszanak, anélkül, hogy bármi felé rohannak.

A látszólag tömörsége ellenére az Assassin’s Creed Valhalla több száz órás játék lehet. Csak 60 órába telik a fő feladatok elvégzése, azonban ha úgy döntesz, hogy érdekes mellékfeladatokat vállalsz be, akkor ez a mutató lassan a végtelenségig növekedhet és ha valaki éppen ilyen élményt keres, ez kemény dió lehet. De azok is, akiket csak a fő történet érdekel, megtalálják azt, amit keresnek: ezúttal sokkal könnyebb lesz, mivel nincs szigorú kapcsolat a játék sebzésének szintjével vagy mértékével, így teljes mértékben a fő feladatra lehet fókuszálni.

Azok számára, akik még nem vásárolták meg a játékot, de azt tervezik, hogy az év végét a vikingek kellemes társaságában töltik és élvezik a középkori Anglia hangulatát, az új Assassin’s Creed Valhalla kollekció termékeit kínáljuk, amelyek nemcsak ennek rajongóit fogják megörvendeztetni, hanem minden játékost, aki tudja, hogyan kell a legjobbat kiválasztani.

Fedezd fel az Assassin’s Creed: Valhalla kollekciót

tekla

Műépítész és designerként, kreatív személyiségével mindig képes inspirálni. Kövesd a bejegyzéseit! https://www.instagram.com/i.am.tekla/

www.instagram.com/i.am.tekla/EuropostersDekoráld a világod

1999 óta az Europosters Csehországban és egész Európában az egyik legnépszerűbb poszter, falfestmény és licencelt áru forgalmazója. Kínálatunkban hatalmas választékban találhatsz bármilyen méretű film-, játék- vagy sportplakátokat, valamint eredeti ajándékok széles választékát kínáljuk, a Csillagok háborúja, Harry Potter, képregények igazi rajongóinak vagy az egész Warner Bros-tól. Tudjuk, hogy a bögrék, figurák, rejtvények és ruhák a legjobb ajándék mindenki számára, kortól és érdeklődéstől függetlenül. De ha rajongsz a belsőépítészetért, akkor te is jó helyen jársz! Naponta nyomtatunk falfestményeket, illusztrációkat, fényképeket és művészeti reprodukciókat és több mint 25 országba küldjük őket, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek.


Kapcsolat:

E-mail: [email protected]

Tel.: +420 210 440 210 (csak angolul)

Hétfő – Péntek ǀ 7:00–16:00

 

© 1999 – 2023 Europosters. Minden jog fenntartva.

Top