Filmkritika: Legendás állatok és megfigyelésük

05. 12. 2016

Végre… Öt év már eltelt a legutolsó film óta, ahol a híres varázsló trió legyőzi Őt, Akit Nem Nevezünk Nevén. J.K. Rowling visszavisz minket ismét a pálcák korába, vagyis a varázslatos Harry Potter világba. Azonban most nem a Roxfort nagyterme lesz a helyszín, sem a híres Három Seprű kocsma a Roxmortsban, hanem az Atlanti óceán másik oldalán, New Yorkban játszódik a történet az 1920-as években. Úgyhogy mindenki készüljön, mert Newt Scamander fogja mágikus bőröndjét és belép a Legendás állatok és megfigyelésük univerzumába.

1 xc1

Új Karakterek és Új Történetek

Ahogy 80 évet visszamegyünk az időben az eredeti könyvekhez képest, a filmben J.K Rowling egy teljesen új hőst mutat be nekünk. Newt Scammander azért járja a világot, hogy mindenhonnan mágikus lényeket gyűjtsön össze. Mindig egy bőrönddel utazik, ami valójában egy komplett állatkertet tartalmaz. Newt félénk, de megható varázsló, útját 3 társa kiséri – az ex-auror Porpentina Goldstein, az ügyetlen, de bátor varázsló, nővére Queenia Goldstein és a vicces és kedves Jacob Kowalski. Ha elveszettnek érzed magad a sok új ember között, akkor legalább találhatsz egy nevet, ami biztosan ismerősen cseng – Albus Dumbledore. Igen nagy varázsló megjelenik ebben a mágikus világban is.

Egy új, felfedezésre váró világ

Az újonnan épített felhőkarcolók között teljesen más varázslófélék vannak. Ismerd meg MACUSA-t az Amerikai Mágiaügyi Kongresszust, ami az amerikai változata a Mágiaügyi Minisztériumnak. Felejtsd el a muglikat, azokat az embereket, akiknek nincs mágikus hatalma (sajnos így vagyunk ezzel a legtöbben). Amerikában No-Maj-nak nevezik őket. És mi lenne jobb környezet, mint az 1920-as New York egy új mágikus világnak?

fantasticbeastsblog2

A Harry Potter fanatikusok is kedvelni fogják

Mi is imádtuk a filmet. Nagyon szerettük a varázslatokkal teli könyvet és a filmeket is. Ha még mindig bizonytalan vagy benne, akkor menj el és nézd meg a filmet, nem fogsz csalódni. A film tele van meglepetésekkel és J.K. Rowling bejelentette, hogy ezt a filmet még további négy fogja követni, így mindig vissza térhetünk ehhez a fantasztikus univerzumhoz. Amíg a következő rész kijön, csak dőlj hátra és igyál egy teát vagy kávét, és nézd meg a korábbi Harry Potter filmeket, vagy csodáld meg a Harry Potter posztereket a szobádban, mely lehet akár az új Legendás állatok és megfigyelésük poszter is.

A KEDVENC HARRY POTTERES TERMÉKEID

és

INSPIRÁLÓDJ A LEGENDÁS ÁLLATOK ÉS MEGFIGYELÉSÜKBŐLAz Europosters már 1999 óta a legnagyobb forgalmazónak minősül Európa szerte.


A legnagyobb választékkal rendelkező internetes webáruház, mely többek közt posztereket, fényképeket, képeslapküldést és képkeretezést kínál vásárlóinak.


A világ legszebb és legkülönlegesebb képei és fényképei szerepelnek a kínálatunkban.


© 1999 – 2017 Europosters Minden jog fenntartva.
e-mail: info@europosters.eu, tel.: +420 777 33 44 55 (csak angolul)

Ez a web cookie fájlokat használ szolgáltatások nyújtására, reklámok testreszabására és a látogatottság felmérésére. Több információ Egyetértek ×
Top
képkeretezés képkeretezés On-line keretező stúdió
100%-os elégedettséget. 100%-os elégedettséget. 365 nap pénz visszafizetési garancia
Minden raktáron Minden raktáron Saját raktárunkból, 24 órán belül szállítunk.
3 + 1 ajándék 3 + 1 ajándék Minden negyedik plakátot ajándékba kapja
Hűségprogram Hűségprogram Takarítsz meg 10%-ot minden rendeléseden
MysticCase MysticCase Unordinary gift