We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
FEDEZD fel a hét legjobb ajánlatait: NAPTÁRAK 2021 akció - 20% ×

Filmértékelés: Legendás állatok 2 – Grindelwald bűntettei

26. 11. 2018

A legendás állatok második része már látható a mozikban és be kell vallanunk, hogy a film néha zavaros volt a rengeteg információnak köszönhetően. Ne értsétek félre mi az EuroPostersnél imádunk mindent, ami a Harry Potter univerzumhoz kapcsolódik: a rengeteg színes karaktert, a komplex, egymásba fonódó cselekményszálakat. Ezért most összefoglaljuk és értékeljük a film legjobb pillanatait és a néhol zavaros történetet, valamint elmondjuk, hogy miért érdemes mégis megnézni a filmet.

Varázslócirkusz

A film egyik fontos cselekményszála az Arcanus cirkusz körül forog, ahol találkozhatunk Nagini rejtélyes karakterével, aki – ahogy azt már a rajongók sejthették – Voldemort kígyója a Harry Potter történetből. Megtudjuk, hogy Nagini el van átkozva, az idők végezetéig kígyóvá kell változzon. A néző jól szórakozhat az ijesztő, őrült karaktereken, az izgalmas akció jeleneteken és az új bundás állatkán, aki hamarosan Newt táskájában fog lakni.

A kis furkász mindig tartogat meglepetéseket

Mindannyian imádtuk a kis furkászt, a hosszú orrú állatkát, aki annyi galibát okozott az első filmben. Niffler ezúttal is nagy figyelmet kap, hiszen most is számos aranyos és vicces jelenetben szerepel. De most már nincs egyedül! A film egyik jelenetében néhány baby furkász kerül a középpontba, hatalmas derültséget okozva ezzel a nézőknek. A film végén Niffler nagyon fontos szerepet kap, hiszen ellop egy fényes tárgyat, aminek kiemelkedő jelentősége van a történet szempontjából.

Színre lép az új fő gonosz

Az első rész végén megtudjuk ki is az a Grindelwald. A fő gonosz szerepében Johhny Depp rengetegszer látható a filmvásznon a második részben, ahogy Párizst járva összetoborozza a támogatóit. Emellett betekintést nyerhetünk Grindelwald és Dumbledore (Jude Law) bonyolult egymáshoz fűződő viszonyába, ami máris találgatásokra ad okot.

Zavaros történet

Nagyon élveztük a varázslatos pillanatokat és a csodás képi világot, ugyanakkor a film logikai felépítése nem teljesen tiszta. A Harry Potter filmekben minden karakternek van egy kidolgozott háttértörténete, ami gyakran összefonódik más karakterek történetével. Ebben a filmben azonban annyi a csavar, a karakter leírás és a több szálon futó cselekmény, hogy a nézőnek néha már fárasztó követni. Különösen a film utolsó 30 perce van telezsúfolva megszámlálhatatlan mennyiségű információval a szereplőkről, illetve a két szembenálló oldal Gridelwald vs. Dumbledore és a francia Mágiaügyi Minisztérium konfliktusa is itt éri el tetőpontját.

Van remény

Ez a film az alapja a Legendás állatok következő részeinek, hiszen még három folytatásra számíthatunk! Ezért ne hagyjuk, hogy a film összezavarjon a rengeteg információval és cselekménnyel, próbáljunk meg szelektálni. Mindenképpen érdemes megnézni a filmet, mert a képi világa fantasztikus, az állatkát aranyosak (néhány legalábbis..) és a remélhetőleg az elkövetkezendő részek legalább annyira jók lesznek, mint az első rész, na és mert persze Eddie Redmayne játssza Newt Scamander szerepét.

Még mindig nem döntöttél, hogy érdekel-e a film vagy nem? Nézd meg a film előzetesét itt!

Még több Legendás állatok

Még több Harry Potter

 Decorate your life!

Az Europosters 1999 óta a plakátok, falfestmények és falfestmények egyik legnépszerűbb eladója. Jelenleg egész Európában tevékenykedő művészekkel, fotósokkal és grafikusokkal működünk együtt. Kínálatunkban a kortárs művészek legszebb, legismertebb festményei és vadonatúj művei találhatóak meg. Mindemellett, saját fényképek nyomtathatóak, igény szerinti kiváló minőségű keretekben klienseinkhez szállítva. Nagyon szeretjük a belsőépítészetet, nem feledkezünk meg a geek csoportba tartozó klienseinkről és a zene rajongó klienseinkről sem, akiknek folyamatosan bővítjük plakát, bögrék, pólók, gyűjthető figurák és egyéb árucikkek és ajándékok kínálatát.


Kapcsolat:
E-mail: [email protected]
Tel.: +420 777 33 44 55 (csak angolul)

Hétfő – Péntek ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2020 Europosters. Minden jog fenntartva.

Ez a web cookie fájlokat használ szolgáltatások nyújtására, reklámok testreszabására és a látogatottság felmérésére. Több információ Egyetértek ×
Top