We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
FEDEZD fel a hét legjobb ajánlatait: SZÉPMŰVÉSZETI KÉPREPRODUKCIÓK akció 20 % ×

Film értékelés: Deadpool 2

30. 05. 2018

Mindössze pár héttel az után, hogy megjelent az új Bosszúállók film, a Végtelen Háború, az Europosters-nél azt gondoltuk: “Megint egy új Marvel film..”. Ne értsen félre, imádjuk a Marvel filmeket, hiszen folyamatosan jobbnál jobb történetek kerülnek a mozivászonra. De két film ilyen rövid idő alatt, egy kicsit….túl sok. Az is lenne, ha ez nem egy más fajta Marvel film lenne. De az a Deadpool.

Szóhasználat

Nem tudjuk, hogy esetleg valaki beleesett-e abba a hibába, hogy azon gondolkodott: ” Oh egy szuperhős film, elviszem a gyermekemet/kisöcsémet/unokatesómat, biztosan tetszeni fog neki”. Reméljük senki sem tette meg. Ez volt az egyik oka az első film sikereinek és a rendező tudja is: szóval a második film hasonló nyelvezetűre készült. Ez a film teljes ellentéte a többi Marvel filmnek, mivel ez kifejezetten felnőtteknek készült. Olyan dolgokat tartalmaz, amelyek megértéséhez a 21. század előtt kellett születnünk, a sokkoló mondatok és szexuális utalások a Deadpool karakter részei. És Ryan Renolds megint úgy fest, mintha a Deadpool karakter megformálására született volna. De továbbra is…szóhasználat!

Egy emberes show

Igen, ahogy azt említettük Ryan Reynolds nagyszerűen alakítja a szomorú és magányos Deadpoolt, aki bánatát és öngyűlöletét obszcén viccek mögé rejti. Azonban ez az első film, ahol ő az egyetlen igazi karakter. Az összes többi karakter, akár “jó vagy rosszfiú”, inkább csak mellékszereplő, tartalmasabb sorok nélkül. Természetesen ilyen különleges karakter és tehetséges színész esetében, érthető ha mindig csak ő van a középpontban, de őszintén, mi egy kicsit tartalmasabb és mélyebb történetnek jobban örültünk volna. Még ha újra megtaláljuk Colossust, Weaseltt és az internet vadonatúj sztárját, Petert, akkor új arcokat és összetettebb kapcsolatokat láthattunk volna.  De megint csak azt tudjuk mondani, hogy ez egy Deadpool film.

A negyedik fal? Sosem hallottunk róla

Másrészről a karakterek összetettsége és a történet nem igazán az, amit elvárunk, és amire számítunk ennél a filmnél. Ez a film zseniális, ahogy az első rész is. A viccek néhányszor politikailag nem egészen korrektek, de ennek ellenére nagyon szórakoztatók. Az összes többi Marvel filmre és a híres pop kultúrára való utalások sok helyen megjelennek a filmben. Őszintén, mi úgy gondoljuk, hogy ez a film viccesebbre sikerült, mint az első rész, de annál piszkosabbra is. Igen, ha az első film néhányszor “túl sok” volt Önnek, akkor ne inkább ne nézze meg a másodikat. Komolyan.

Végül is örömmel láttuk  Marvel borzasztó fiát újra a képernyőn, főleg Ryan Reynolds szuper alakítása miatt. A történet aranyos, de ne számítson túl nagy izgalomra és csavarokra, a hangsúly inkább a vicceken van. Nagyon élvezetes volt ez a film annak, akinek már az első is tetszett, de reméljük, ha készül következő, abba valami új színt is visznek majd.

MÉG TÖBB DEADPOOL TERMÉK

&

MARVEL KOLLEKCIÓ

Címkék: Comics , Deadpool , Marvel , Movies , PostersDecorate your life!

Az Europosters-szel 1999 óta vagyunk a piacon, és ez idő alatt az egyik legnagyobb olyan áruházzá váltunk, mely posztereket, tapétákat, képeket, festmény reprodukciókat és sok más terméket árul. Évről évre egyre nő a kínálatunk, melyet igyekszünk mindig a vásárlóink preferenciái szerint alakítani. Kinyomtatjuk a posztereket, bekeretezzük a képeket, vagy akár inspirálunk Titeket blog posztjainkkal, ahol rengeteg hírrel találkozhattok a legújabb filmekről, TV sorozatokról, vagy ötleteket nyerhettek az aktuális beltéri stílussal kapcsolatban.

Látogass el honlapunkra és találd meg mi hiányzik otthonodból.

 

© 1999 – 2020 Europosters Minden jog fenntartva.
e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55 (csak angolul)

 

Hétfő - Péntek
7:00 - 15:00

 

Ez a web cookie fájlokat használ szolgáltatások nyújtására, reklámok testreszabására és a látogatottság felmérésére. Több információ Egyetértek ×
Top