We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
FEDEZD fel a hét legjobb ajánlatait: VÁSZONKÉPEK akció 22 % ×

Film Értékelés: Csillagok háborúja VIII: Az utolsó Jedik

01. 02. 2018

Ó, Disney, mennyire szeretünk mi téged! A Star Wars rajongók évekig egyedül maradtak új filmek és új történetek nélkül. Az utóbbi időben minden évben egy filmmel áldottak meg bennünket – nem sokkal Karácsony előtt, ezáltal mindig olyan érzés moziba járni, mintha egy korai ajándékot kapnánk. Mi is megnéztük a Csillagok háborúja VIII: Az utolsó Jedik című filmet, és most elmondjuk mit gondolunk róla.

Régi generáció, Új generáció

Az előző filmben. Az Ébredő Erőben, már láthattuk ezt a konfliktust  a jól ismert hősök és az új, feltörekvő karakterek között. Ebben a filmben már megbizonyosodhatunk arról, hogy az eredeti trilógiai hősök lassan, de biztosan átengedik a küzdelemben való vezetést az új generációnak. Rey, Finn és Poe válnak az ellenállás új szimbólumává, miközben Kylo Ren pedig az új sötét nagyúrnak  tartja magát. Hiába szeretjük a régi, jól megszokott hősöket, az új, friss személyiségeket is nagyra értékeljük a képernyőn!

* Nevetés * Sikoly * Könnyek*

Ez a film egy igazi érzelmi hullámvasút. Mindannyian úgy éreztük, hogy valakit elvesztettünk, valakit akit jól ismertünk és közel állt hozzánk, amikor Han Solo meghalt az előző epizódban. Készüljön fel arra, hogy heves szívverése lesz, még egyszer. De ne aggódjon, az új személyek megismerése segít abban, hogy könnyebben túllépjünk a régi, kedvenc karakterek elvesztésén.  Emellett akad néhány mozzanat is a filmben, ami nagyon szórakoztató. Az új teremtények a porgok, akik követik Csubakkát mindenhova, igazán imádnivalóak. Így talán megbocsátunk neked Disney, amiért megölted néhány kedvenc gyerekkori hősünket.

Az igazi Csillagok Háborúja film

Az első film után néhány rajongó panaszkodott, hogy a rendezői vonal túlságosan eltér a harcot meghatározó elvektől. Ugyanakkor, mi, mint régi rajongók azt úgy gondoljuk, hogy ez a film Csillagok Háborúja univerzumának valódi terméke. A fénykard csaták, fegyverek és ellenségek kellő újdonságot hoznak az új filmbe, anélkül hogy megszakítanák vele az előző trilógiák folytonosságát. Az egyetlen olyan dolog, amit szeretnénk kiemelni a filmmel kapcsolatban, az az, hogy rengeteg megválaszolatlan kérdést hagy maga után. Kicsoda Snoke? Hogy történhetett meg az első rend felemelkedése, anélkül, hogy bárki észrevette volna? Kicsoda Rey? Reméljük a következő filmek meghozzák a választ kérdéseinkre. De arra még két évet kell várnunk…

Összességében nagyon élveztük a filmet. A fényes pillanatoknak és elképesztő hatásoknak köszönhetően, még azok is élvezhetik a filmet, akik nem követték a kezdetektől az eseményeket. Az eddigi legjobb film az új trilógiából.

Vegyen még több Csillagok Háborúja terméket

Címkék: Last Jedi , Movie fans , Movie review , Movies , Sci fi , Star WarsDecorate your life!

Az Europosters 1999 óta a plakátok, falfestmények és falfestmények egyik legnépszerűbb eladója. Jelenleg egész Európában tevékenykedő művészekkel, fotósokkal és grafikusokkal működünk együtt. Kínálatunkban a kortárs művészek legszebb, legismertebb festményei és vadonatúj művei találhatóak meg. Mindemellett, saját fényképek nyomtathatóak, igény szerinti kiváló minőségű keretekben klienseinkhez szállítva. Nagyon szeretjük a belsőépítészetet, nem feledkezünk meg a geek csoportba tartozó klienseinkről és a zene rajongó klienseinkről sem, akiknek folyamatosan bővítjük plakát, bögrék, pólók, gyűjthető figurák és egyéb árucikkek és ajándékok kínálatát.


Kapcsolat:
E-mail: [email protected]
Tel.: +420 777 33 44 55 (csak angolul)

Hétfő – Péntek ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2020 Europosters. Minden jog fenntartva.

Ez a web cookie fájlokat használ szolgáltatások nyújtására, reklámok testreszabására és a látogatottság felmérésére. Több információ Egyetértek ×
Top