We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
FEDEZD fel a hét legjobb ajánlatait: SZÉPMŰVÉSZETI KÉPREPRODUKCIÓK akció 20 % ×

Film értékelés: Bosszúállók: Végtelen Háború

08. 05. 2018

18 film 10 éve alatt. Ez a hihetetlen szám amit a Marvel Univerzum nyújt nekünk. 18 film, mely során felfedezhettük az univerzum számos különböző pontját, rengeteg történetet láthattunk, valamint gonosztevők és hősök leigázást. Ezek után úgy döntöttek elkészítik az eddigi legnagyobb Marvel-filmet. 10 évvel a sorozat kezdete után úgy érezhetjük, ez lesz a lezárása a Marvel Univerzumnak. Mi most jöttünk a moziból, és elmondhatjuk, hogy ennél nagyobbat nem is tévedhenet. Ez csak a kezdet.

A “legnagyratörőbb crossover”

Ez annak köszönhető, hogy olyan szuperhősök, mint a Galaxis őrzői, az eredeti Bosszúállók, Doctor Strange, Fekete Párduc és sokan mások egyesítik erőjüket, hogy harcoljanak a valaha volt legnagyobb fenyegetés ellen az univerzumban. Sokan viccet csináltak belőle az interneten, de biztos, hogy mostanra mindenki elcsendesedett. A Fekete Párduc, a Thor: Ragnarök és a Galaxis őrzőinek második része sikerei azt bizonyítják, hogy a Marvelnek sikerült  minden filmből kihoznia a legjobbat, és ezzel bizonyítani a rosszindulatú piszkálódóknak.  Star – Lord szemtelen humora tökéletes passzolt Pókember fiatalosságához és Vasember komolyságához. Nagyon jó érzés egy filmben  látni kedvenc szuperhőseinket, kölcsönösen együttműködve és törekedve arra, hogy minden tőlük telhetőt megtegyenek.

Folyamatos akció

Mindenképp ki kell emelni azt, hogy  különleges elemek gyönyörködtetik szemeinket az egész film során, illetve azt, hogy soha nem voltunk még ennyire elragadtatva a harci jelenetektől. De ami miatt minden csata alkalmával ugráltunk a székünkben, szurkoltunk és sikoltoztunk, az a tökéletes forgatókönyv és kameramunka. A stáb csodálatos munkát végzett, így biztosan nem unatkozhat a film alatt. A harci jelenetek az univerzum minden sarkában előfordulnak, de a végső mestermű természetesen a Wakanda elleni támadás. Néhány személyes jelenet, Thor fegyverének vagy Hulk harci alakjának lecserélése lenyűgözővé tette a végső küzdelmet. 

Állandó fordulatok

Ha elkezdte olvasni ezt a bejegyzést valószínűleg látta a filmet, és bizonyára egyet érte velünk abban, hogy az író túl sok Trónok Harcát nézett. Mególni mindenkit akit szeretünk!!?? A legelső jelenettől ahol Loki meghal egészen a film végén szinte az összes gyerekkori hősünk eltűnik. Ez a film sokkolt minket. Most pár órával azután, hogy feldolgoztuk a látottakat, elmondhatjuk, hogy mennyire váratlan és felzaklató az összes ilyen esemény. Természetesen egy csodálatos történetet kaptunk vele. Ha emlékszik már aggódtunk NÉHÁNY szuperhősért múlt heti cikkünkben, de nem az ÖSSZESÉRT.


Néhány tea és rengeteg beszélgetés után, mostanra már egy sokkal nyugodtabb véleményünk van: fantasztikus! A Bosszúállók filmek mindig egy különleges érzést keltettek, azzal, hogy kedvenc szuperhőseink egyesültek a gonosz elleni harcban. Ez a film azonban még ennél is sokkal több. Annak ellenére, hogy ismerhettük a fő tervet és az összes szuperhőst a film előtt, meglepettek voltunk a végkimenettől. Olyan érzés, mintha felfedeztünk volna ezzel egy egészen új Marvel Univerzumot. Soha sem tűnt még ilyen hosszúnak egy évet várni egy filmre. De most úgy érezzük itt az ideje visszamenni a moziba és megnézni még egyszer.

MINDEN VÉGTELEN HÁBORÚ TERMÉK

MÉG TÖBB MARVEL TERMÉKDecorate your life!

Az Europosters-szel 1999 óta vagyunk a piacon, és ez idő alatt az egyik legnagyobb olyan áruházzá váltunk, mely posztereket, tapétákat, képeket, festmény reprodukciókat és sok más terméket árul. Évről évre egyre nő a kínálatunk, melyet igyekszünk mindig a vásárlóink preferenciái szerint alakítani. Kinyomtatjuk a posztereket, bekeretezzük a képeket, vagy akár inspirálunk Titeket blog posztjainkkal, ahol rengeteg hírrel találkozhattok a legújabb filmekről, TV sorozatokról, vagy ötleteket nyerhettek az aktuális beltéri stílussal kapcsolatban.

Látogass el honlapunkra és találd meg mi hiányzik otthonodból.

 

© 1999 – 2020 Europosters Minden jog fenntartva.
e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55 (csak angolul)

 

Hétfő - Péntek
7:00 - 15:00

 

Ez a web cookie fájlokat használ szolgáltatások nyújtására, reklámok testreszabására és a látogatottság felmérésére. Több információ Egyetértek ×
Top