Érdekességek 5 világvárosról

14. 07. 2016

Minden városnak a világon egyedülálló története van. Ahogyan változnak a városok történetei, úgy változik a megjelenésük, kultúrájuk, szokásaik. Amikor valamilyen nagy várost képzelünk magunk elé, mindig a leghíresebb látnivalói jutnak eszünkbe. Íme pár érdekes tény a világ 5 különböző pontjáról.

Párizs

Bonjour! Párizst a “fény városának” is nevezik. Az Eiffel torony súlya körülbelül 7000 tonna és évente 50 tonna festéket használnak fel arra, hogy megtartsa eredeti színét. Ami még nagyon érdekes, hogy összesen EGY darab stop tábla van az egész városban.

London

Téged is hív London… A Big Ben az egyik legnépszerűbb londoni látványosság valójában nem az óráról kapta a nevét, hanem  a harangról, ami az óra belsejében van. Manapság évente 17.000 zenei előadást tartanak mintegy 300 helyszínen London területén, nem véletlen, hogy London híres a zenei fesztiváljairól.

New York 

Ah, a Nagy Alma. Mindenféleképpen egyszer érdemes elmenni New Yorkba! Abba a városba, ami sosem alszik… Régebben, amikor még csak betelepültek, eredetileg a várost New Amsterdamnak hívták.  A Szabadságszobor Franciaország ajándéka volt, melyet a nagy publikum előtt 1886-ban nyitottak meg.Manapság New York népességét 19,8 millió főre becsülik.

Velence

Velencét mintegy 15 kis sziget alkotja és több mint 150 csatorna. Minden évben több mint 15 millió ember utazik ebbe a csodálatos városba. Látogasd meg Te is hamarosan, mert a város évente 1-2 millimétert süllyed.

Shanghai

Kína központi partján található, nagyon jól ismert üzleti központja Kínának, Kína egyik legnagyobb városa. A város nevének szó szerinti fordítása a “tenger felett”. 2015-ben a város népességét 25 millió főre becsülték.

Még több világváros poszter

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!

www.instagram.com/little_hyenka/Az Europosters már 1999 óta a legnagyobb forgalmazónak minősül Európa szerte.


A legnagyobb választékkal rendelkező internetes webáruház, mely többek közt posztereket, fényképeket, képeslapküldést és képkeretezést kínál vásárlóinak.


A világ legszebb és legkülönlegesebb képei és fényképei szerepelnek a kínálatunkban.


© 1999 – 2017 Europosters Minden jog fenntartva.
e-mail: info@europosters.eu, tel.: +420 777 33 44 55 (csak angolul)

Ez a web cookie fájlokat használ szolgáltatások nyújtására, reklámok testreszabására és a látogatottság felmérésére. Több információ Egyetértek ×

Vegyél 3+1-et INGYEN

Rendelj 4 bármilyen posztert az oldalunkról és csak 3-ért kell majd fizetned!

Ez a különleges ajánlat rögtön megjelenik a kosaradban, ahol láthatod, hogy az egyik poszter ára le lesz vonva a végösszegből – a legolcsóbbé. A különleges 3+1 ingyen ajánlat érvényes akkor is, ha 8 vagy 12 posztert veszel. Így kaphatsz akár 6+2-őt vagy 12+4 ingyen plakátot.

A 3+1-es ajánlat érvényes:

Megjegyzés: a 3+1-es akció akkor is érvényes a fenti termékekre, ha éppen akciósak.

Ez az ajánlat nem vonatkozik a következő termékeinkre:

Fotótapétákra, kitűzők, kártyatartók, fémtáblák, napszemüvegek, naptárak, kulcstartók, jelvények, matricák, karkötők, mágnesek, lemosható tetkók, mobiltartók, órák, hőmérők, írószerek, üvegképek, faképek és személyes kép nyomtatások.

Amennyiben az akció nem kerül automatikus kiszámításra a kosaradban, akkor kérünk, hogy vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal e-mailen az info@europosters.eu címen, vagy a +420-777-33-44-55 számon (csehországi telefonszám!).

Top
képkeretezés képkeretezés On-line keretező stúdió
100%-os elégedettséget. 100%-os elégedettséget. 365 nap pénz visszafizetési garancia
Minden raktáron Minden raktáron Saját raktárunkból, 24 órán belül szállítunk.
3 + 1 ajándék 3 + 1 ajándék Minden negyedik plakátot ajándékba kapja
Hűségprogram Hűségprogram Takarítsz meg 10%-ot minden rendeléseden