We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Fedezd fel a hét legjobb ajánlatait: UTAZÁS akció -20 % ×

Edgy, mint stílus: a lázadók és az utcai művészet csodálói számára!

31. 03. 2020

Fedezd fel a belső tereid határait! Adj hozzá néhány szokatlan színt, pszichedelikus vagy utcai motívumot… Az edgy stílus a divat rajongói számára jól ismert, de megmutatjuk, hogy a belsőépítészetben is kivitelezhető. Olvasd el az írásunkt arról, hogy hogyan varázsolhatod otthonodat az edgy stílus, modern jellegzetes jegyeiben!

Stílus a lázadó, ‘sötét’ lelkek számára

Az edgy stílusnak számos formája van, szóval mi a legérdekesebb ötleteket mutatjuk be inspirációként. Ha a sötétebb zene rajongója vagy és kedveled a kissé depresszív művészetet, akkor igazán neked való ez a stílus! Először is fesd otthonod falait szürke árnyalatúra. Csak óvatosan, ha a lakásban nem jut túl sok természetes fény és nem szeretnéd úgy érzezni magad otthon, mintha a vámpírtanya lenne, akkor jobb, ha világos színeket használsz.

Ha híve vagy a fehér-fekete megjelenésnek, figyelmedbe ajánluk a Fekete&fehér elegancia kollekciónkat. További inspirációt találhatsz a Glamour vagy az Érzelmek gyűjteményekben is. Ha kedveled az úgymond pszichedelikus művészetet és szürrealizmust, akkor Riccardo Mascia olasz művész  vagy az Idő múlása kollekció megfelelő választás lehet számodra!

Bútorok és kiegészítők esetében a legfontosabb anyagnak a fém számít.

Ihlet az utcai művészetből

Az edgy stílus pozitívabb formáját a városok és ezek utcái inspirálják.

Ha nem vagy nagy rajongója a színes belső tereknek, akkor keresd Banksy névtelen művész segítségét! Munkáit otthonodba csempészheted festmények formájában, vagy akár fotótapétaként beboríthatod az egész falat vele. Ha a színes graffiti rajongója vagy, válassz az utcai művészet gyűjteményben található képek közül.

Nem igazán a te stílusod a graffiti? Sebaj! Inspirálhat Philippe Hugonnard francia fotós munkája, aki létrehozta a NYC akvarell kollekciót, amely bemutatja az amerikai metropoliszt az összes elképzelhető színben.

Modern művészet

Az edgy stílus harmadik formája „érdekes” művészet. Elsősorban geometriai alakzatokon alapul, mint például Nancy Kouta munkája. Festményei minden bizonnyal nem fognak untatni, mert nemcsak véletlenszerű formák, hanem rejtett jelentésük is van. Nézd csak, mennyi időbe telik felfedezni! Mellesleg művészetében gyönyörű lila és rózsaszín árnyalatokat használ, amelyek igazán érdekessé teszik a belső teret.

Egy más, fantasztikus ötlet lehet karikatúrákkal díszíteni otthonod falait. Ajánljuk Neale Osborne brit illusztrátor karikatúráinak gyűjteményét, amely kortárs népszereplőket, valamint ismert zeneszerzőket és írókat ábrázol.

Az absztraktabb digitális művészet rajongói számára Jean Bosio francia művész munkája a leg találóbb, nagyon eredeti alkotásai vannak!

Az edgy stílus olyan személyiségekhez szól, akik nem félnek kísérletezni és felfedizni az újat, kimutatni saját érzelmeiket otthonuk falán.

Összeállítottunk egy képek és falfestményekből álló különleges gyűjteményt,

INSPIRÁLÓDJ BELŐLE

tekla

Műépítész és designerként, kreatív személyiségével mindig képes inspirálni. Kövesd a bejegyzéseit! https://www.instagram.com/i.am.tekla/

www.instagram.com/i.am.tekla/Decorate your life!

Az Europosters 1999 óta a plakátok, falfestmények és falfestmények egyik legnépszerűbb eladója. Jelenleg egész Európában tevékenykedő művészekkel, fotósokkal és grafikusokkal működünk együtt. Kínálatunkban a kortárs művészek legszebb, legismertebb festményei és vadonatúj művei találhatóak meg. Mindemellett, saját fényképek nyomtathatóak, igény szerinti kiváló minőségű keretekben klienseinkhez szállítva. Nagyon szeretjük a belsőépítészetet, nem feledkezünk meg a geek csoportba tartozó klienseinkről és a zene rajongó klienseinkről sem, akiknek folyamatosan bővítjük plakát, bögrék, pólók, gyűjthető figurák és egyéb árucikkek és ajándékok kínálatát.


Kapcsolat:

E-mail: [email protected]

Tel.: +420 777 33 44 55 (csak angolul)

Hétfő – Péntek ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2021 Europosters. Minden jog fenntartva.

Ez a weboldal sütiket használ. Ha továbbra is használod szolgáltatásainkat, akkor feltételezzük, hogy egyetértesz a sütik használatával. Több információ Egyetértek ×
Top